cullen_ka 12.08.10, 19:32 Tak jak w temacie. Bo ja osobiście nie. A widzieliście, z bliska? Chciałybyście? Kogo*? Piszcie. *KOGO?-gwiadzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naomi. Re: Czy kiedyś poznaliście osobiście gwiazdę? 12.08.10, 22:06 Przeprowadzałam wywiad do gazetki szkolnej : z Majką Jeżowską i Arturem Borucem c; (byli u nas w szkole ) . Kiedyś jak byłam na koncercie Piasecznego , to próbowałam go poderwać jak dawał autografy ale jak coś mówiłam to się tylko ze mnie śmiał dupek : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 było ale trudno... 12.08.10, 22:22 Edyta Herbuś - aktorka i tancerka Michał Piróg - myśle że wszyscy znaja go z YCD i on jest choreografem Kasia Burzyńska - prezenterka MTV Ewa Farna - piosenkarka Doda - piosenkarka Justyna Steczkowska - piosenkarka Anna Guzik - aktorka Agnieszka Dygant - aktorka Gabrysia Pietrucha - aktorka i kilka innych ale takich mniej znanych... Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: było ale trudno... 16.08.10, 10:32 widzialam paru artystow polaczkow, ale wcale mnie to zachwycilo. szkoda w ogole ich wypisywac Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Ja tak : Ala Boratyn ;D 12.08.10, 22:34 Nie zachowuje się jak gwiazda kiedy gada z '' fanami'' , tylko jak normalna dziewczyna , jak każda z nas . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Ja tak : Ala Boratyn ;D 12.08.10, 22:37 dużo................................................ nie chce mi się wypisywać Odpowiedz Link Zgłoś
martuniaaaaa Majkę Jeżowską <lol> 13.08.10, 20:15 Miałam wtedy może 5, 6 lat. I nawet tego nie pamiętam za dobrze, ale mam zdjęcia ; p <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 24.08.10, 15:27 No ej,Artur Barciś to mój wujek.xd Co prawda ostatnio widzieliśmy się na pogrzebie mojej babci 2 lata temu,ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
promyczeq Re: Czy kiedyś poznaliście osobiście gwiazdę? 13.08.10, 17:07 no tak . u mnie w niewielkiej miejscowości . była gwiazda taka jak Masters nie wiem czy wszyscy go znają ale zabłysną dzięki utworowi ,, żono moja " na festynie także zjawił sie Kombi niestety od niego nie udało mi się dostać autografu . ponieważ nie rozdawał to była wielka szkoda natomiast ciesze się z tegoo że mam autograf od Mastersa Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa promyczeq 13.08.10, 17:21 musisz mieszkać niedaleko Radomska. to moje miasto Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Yep. 13.08.10, 17:51 Matusz, Roguc i Witos (z którym siedziałam godzinę) z COMY. Rojek. FISZ, Waglewski. Klaxons, Archive na Openerze. Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx tak 16.08.10, 10:45 u mnie we wsi zawsze pod koniec sierpnia jest festyn i na jednym występował skaner (oł) na drugim roberto Zucaro nie wiem kto to ale była na festynie zastanawiam się kto będzie na tym;D Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Czy kiedyś poznaliście osobiście gwiazdę? 13.08.10, 17:25 Kiedyś widziałam dwóch aktorów z "Pierwszej miłości", na lotnisku we Wrocławiu. Nie oglądam tego serialu, chyba tylko raz widziałam, więc nie wiem, jak się nazywają. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyicecreaam Re: Czy kiedyś poznaliście osobiście gwiazdę? 13.08.10, 17:27 Ja osobiście poznałam Michała Piróga. (był u mnie w szkole.) xD Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 yeah . xd 13.08.10, 20:13 poznałam : Roofiego i GaUe ~ z YCD 1 Bzyge ~ z YCD 3 Kruka i Blache ~ z Mam Talent Alise ~ z YCD 5 (odpadłą chyba w Tel Awiw) byli super, wcale nie zachowują się jak gwiazdy ; ) są spoko, na luzie .. co chwilę z nimi gadałam x d Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.7 Kasię Wilk. 14.08.10, 14:55 Był u nas koncert Kayah i tam ją ze znajomymi spotkaliśmy. ;d Dała nam autografy i wgl była miła i zabawna. A najlepsze było to że tylko my ja poznaliśmy. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Czy kiedyś poznaliście osobiście gwiazdę? 14.08.10, 14:56 Johnnego Depp'a jest zajebisty! Odpowiedz Link Zgłoś
scream_ ta 14.08.10, 15:33 osobiście nie, ale z bliska tak . tokio hotel . ; 3 i feela, ale to kiedyś, nie jestem ich fanką . i nie wiem . . . blisko było do dody / Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Czy kiedyś poznaliście osobiście gwiazdę? 14.08.10, 15:49 Ta. Widziałam Justina Biebera w LA. Odpowiedz Link Zgłoś
czapelka05 Re: Czy kiedyś poznaliście osobiście gwiazdę? 16.08.10, 10:29 ja widziałam Ole SZwed na wakacjach w ustce Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Czy kiedyś poznaliście osobiście gwiazdę? 16.08.10, 10:31 sashę strunin. ma ona przemagsuper charakter, talent i nieziemski głos. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
koaal z bliska Dodę. xd 16.08.10, 10:37 na koncercie w Rybniku. : d a tak poza tym to nie wiem .. Odpowiedz Link Zgłoś
koaal a i jeżowską też! xd 16.08.10, 10:37 a chciałabym wodeckiego. <3333 mrau. XD Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka ojeju dużo tego :) 16.08.10, 10:38 Mieszkam w U.S.A a dokładnie w NY. Moja rodzina ma swuj własny odrzutowiec i co tydzień lucimy na plaże w Malibu Tam są typowe amerykańskie gwiazdy np.Justin Bieber,Zac Efron,itp. są też aktorzy ze zmierzchu Gadałam z nimi mam zdjęcia i autografy] Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
justaa_14 Justin Bieber, aktorzy ze zmierzchu. Wejdź! 16.08.10, 10:49 Osobiście nie miałam przyjemności się z nimi spotkać, lecz mam Justina Biebera prywatny e-mail, i rozmawiamy sobie. Aktorzy ze zmierzchu? Nie widziałam ich, ani nie gadałam, ale będę mieć ich autografy z dedykacją. Może poznamy się przez internet, któż wie? Oprócz tego poznam przez internet Natalię Lesz, jak dobrze pójdzie Ja nie kłamię, czasem sama sobie nie wierzę, ale to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Biebera na wakacjach.... 20.08.10, 16:57 Ale i tak za nim nie przepadam...... Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Biebera na wakacjach.... 20.08.10, 17:13 haha, ale śmieszne te niektóre wpisy C; ja widziałam o.s.t.r'ego, przechodziłam razem z nim przez pasy, lol xd Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Zajebiście nie!!?? 22.08.10, 12:45 Zwałe mam z was... ja pie...... nudzą mnie takie wątki:pp Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Czy kiedyś poznaliście osobiście gwiazdę? 20.08.10, 20:53 Dużo gwiazd widziałam , ale porozmawiałam sobie osobiście z Marcinem Prokopem i Charlaine Harris ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena1997 Re: Czy kiedyś poznaliście osobiście gwiazdę? 21.08.10, 00:13 2 LATA TEMU BYŁAM W AMERYCE NA WAKACJACH I POZNAŁAM O SOBISCIE MOJĄ UKOCHANĄ SELENE GOMEZ I DEMI LOVATO ODJAZD NIE!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Roberta M ;3 21.08.10, 12:41 Po hitach na czasie zobaczyłam go na mieście w Płocku ;3 Dał mi autograf i zrobiłam sobie z nim zdjęcie ;d Odpowiedz Link Zgłoś