pinkax3 Re: Filmy do ryczenia ;)) 14.08.10, 14:16 The Last Song .! . Wczoraj z przyjaciółką opglądałam to ja już nie płakałam bo oglądałam ten film już drugi raZ .! Ale za pierwszym razem troche płakałam . ! A wczoraj to moja przyjaciółka na koniec normalnie się poryczała. . Odpowiedz Link Zgłoś
monika Re: Filmy do ryczenia ;)) 14.08.10, 14:24 Hmm... Ja raczej nie płacze na filmach, tak w ogóle to rzadko płacze xD ale jakbym miała coś wybierać to na pewno Remember me. Pewnie niektórzy ludzie myślą, że głupie bo kolejny film z Robciem. Wcale nie, po prostu po tym filmie można złapać taką depreche że normalnie... xD Jest strasznie smutny... Drugi film to Marley i ja. Osobiście nie płakałam i nie uważam żeby był jakoś specjalnie smutny, ale widziałam osobę która płakała xDD Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Filmy do ryczenia ;)) 14.08.10, 14:52 Hm, no to RM- zgadzam się z dziewczyną powyżej, film, zmusza do myślenia no i wgl jest smutny. A ponad to to jeszcze The Last Song (jeśli nie lubisz Miley, obejrzyj dla fabuły, warto!) i Sekretne Życie Pszczół (kilka razy popłakałam się oglądając to) Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: Filmy do ryczenia ;)) 14.08.10, 15:03 hm. Armagedon. Pearl Harbour. Stalowe Magnolie, Romeo i Julia, Chłopiec w pasiastej piżamie, Wciąż ją kocham, Titanic. Dużo tego było. więcej nie pamiętam ;o Odpowiedz Link Zgłoś