14.08.10, 20:56
Wczoraj prawie pobito moją przyjaciółke :\ Jest załamana. Nie wiem co mam jej
powiedzieć, jak ją pocieszyć. Nawet nie chce mi powiedzieć jak dokładnie było,
jest wstrząśnięta. Nie wiem co robić, a tak bardzo chciałabym jej pomóc. Może
wiecie jak moge ją jakoś wesprzeć.

Pomóżcie, proszę. sciana
Obserwuj wątek
    • lalula005 prawie pobito? no to ją pobili czy nie? 14.08.10, 21:29
      • kajuchna Re: 15.08.10, 14:28
        lalula005 napisała 'prawie pobito? no to ją pobili czy nie?'
        nieważne czy pobili czy nie ważne jest że jest w szoku powiedz jej, że jak zechce ci powiedzieć
        to niech wtedy powie nie wymuszaj tego na niej i powiec jej że zawsze i w każdej sprawie może na ciebie liczyć.
      • kajuchna Re: wejdź tu!!! 15.08.10, 14:31
        lalula005 napisała 'prawie pobito? no to ją pobili czy nie?'
        nieważne czy pobili czy nie ważne jest że jest w szoku powiedz jej, że jak zechce ci powiedzieć
        to niech wtedy powie nie wymuszaj tego na niej i powiec jej że zawsze i w każdej sprawie
        może na ciebie liczyć.
    • alexis69 Re: Pobicie. 15.08.10, 14:20
      Ważne że nic się nie stało . smile
    • seneka4 Re: Pobicie. 15.08.10, 14:35
      ważne ,że jej jednak nie pobili. ;o szczerze mówiąc spróbowałabym z nią pogadać
      i ją wspierać bo na pewno jest w dużym szoku... jeśli coś takiego powtórzy sie
      powinnyście powiedzieć to jej rodzicom i zgłosić sprawe na policje... chociaż
      mam nadzieje ,że wiecej nic takiego nie bedzie miało miejsca. Biedna
      dziewczyna... takie właśnie są te czasy. Cały czas tylko kradzieże ,gwałty
      ,pobicia... aż strach wyjść w nocy na ulice. ;l
    • 180 Re: Pobicie. 15.08.10, 14:47
      Powiedz jej, że może zawsze na ciebie liczyć i zawsze będziesz przy niej. Teraz boi się
      podobnej sytuacji, dlatego chodź z nią np: po zakupy. Będzie się wtedy czuła bardziej
      bezpieczna i nie będzie zdana sama na siebie. Nie ma co się okłamywać - wszędzie teraz kręcą
      się podejrzane typy. . .cry Po jakimś czasie zapomni o tym incydencie..smirk
      Powodzenia! kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka