Dodaj do ulubionych

Fotoblog, co o tym sądzicie ?

16.08.10, 16:32
Pewnie był już taki wątek, wybaczcie kiss

Jak już wiecie, panuje teraz moda na różnego rodzaju fotoblogi ... smile
Co o tym sądzicie ?
Jak dla mnie, jest to super sprawa big_grin Tym bardziej, że interesuję się fotografią i dzięki temu mogę podzielić się moiimi zdjęciami z innymi ludźmi . A Wy? Macie fotobloga ? ( jeśli tak, to wstawcie link, chętnie odwiedzę smile )

to jest mój fbl : photoblog.pl/#gonnamakeachange , mam tylko dwa zdjęcia tam, ponieważ skasowałam ostatnio wszystkie notki wink możecie skomentować ;*
Obserwuj wątek
    • tokiwa Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 16:39
      Tak, mam fotobloga. Założyłam go chyba rok temu... ale przez to, że moje notki były o "
      toksycznej przyjaźni " usunęłam wszystkie ,i od kilkunastu miesięcy pisze o wszystkim.
      Bardzo lubię photobloga, ponieważ kocham robić zdjęcia. Niektóre na moim pb są głupie a
      niektóre z emocjami ... ( zależny od dnia ). To link
      www.photoblog.pl/zielonakapusta. kiss
    • agnes_ Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 16:44
      lubię oglądać dobre zdjęcia od zakazanej czy adamka.
      to mój.
    • lady_cat te strony służą dla szpanu ! < 3 16.08.10, 16:47
      aż mnie zgina, gdy ktos napisze ; aa, mam lustrzankę ', a robi nią tak bardzo beznadziejne
      zdjecia. jak ja swoim aparatem w telefonie . a na tych fotoblogach panuje tylko szpan,
      szpan i szpan. popularsi królują, oł jea .

to naprawde nie jest fajne .
      • tokiwa Re: te strony służą dla szpanu ! < 3 16.08.10, 17:08
        łał ale jesteś mało obeznana ...
        • lady_cat Re: te strony służą dla szpanu ! < 3 16.08.10, 17:13
          że proszę, co ty kochanie powiedzialaś ? jestem mało obeznana tak ? ach, bo nie jestm
          idiotką ? rozumiem już cię .

szkoda tylko, że nie podałaś żadnego argumentu. ale jak widać , nie jest cię na to stać. < 3
      • 5 @lady_cat 16.08.10, 18:52
        Twoja wypowiedź aż kipi zazdrością. Obsługę lustrzanki trzeba opanować, bo
        ciągłe robienie zdjęć na auto ustawieniach nie jest zbyt profesjonalne. Ludzie
        popełniają błędy, źle kadrują, przesadzają z ostrością, ale człowiek uczy się na
        błędach. Żaden uczony z nieba nie spadł, jak mówi przysłowie. Może pokażesz nam
        swoją fenomenalną twórczość, skoro masz aparat w telefonie, jakości lustrzanki. c;
        • bad_alex TU . 16.08.10, 21:53
          nie chodzi tu o znajomość i umiejętność robienia zdjęć lustrzanką .
          tylko nie wiem czy wiesz . LUSTRZANKA NIE SŁUŻY DO ROBIENIA ZDJĘC GĘBY PRZED LUSTREM . teraz kumasz ? zapewne o to chodziło lady_cat .
          każdy na swoim fotobloszku pokazuje w lustrze swoją lustrzanke . patrz jaka jestem fajna , mam lustrzanke .
          i nie , nie zazdroszcze . mam w domu 2 lustrzanki , bo mój tata pasjonuje się fotografiką . tylko są to lustrzanki z obiektywami cięższymi niż może ci się wydawać i napewno nie robi się nimi zdjęc słit buzi . pozdrowionka .
          • 5 Re: TU . 17.08.10, 09:35
            lady_cat ma swojego adwokata, miło. Nie powinnaś się tak przejmować. Jeśli chcą,
            niech robią zdjęcia lustrzanką w lustrze. Nie trzeba fotografować aparatu, aby
            ludzie zobaczyli jakim modelem robione. Wystarczy rozwinąć dane exif. Jeśli Twój
            tata interesuje się fotografią, powinnaś wiedzieć, że każdy obiektyw ma inne
            zastosowanie. Są i takie, które służą do fotografowania buzi, czyli portretu.
            • lady_cat Re: TU . 17.08.10, 09:50
              tak, alex o to mi chodziło. c ;

ale niektórzy niczego nie kumają i potem można zobaczyć skutki takich marnych
              wypowiedzi. < 3
              • bad_alex Re: TU . 17.08.10, 12:50
                dokładnie . wiem , że są obiektywy do robienia portretów . głupia nie jestem .
                i nie ,, nie jestem jej adwokatem tylko ją lubię .
                btw . ty też robisz słit focie lustrzanką przed lustrem układając usta w ten niby dziób czy całus ? . wychodzi na to , że tak .
                • 5 Re: TU . 17.08.10, 13:39
                  Nie, nie robię takich zdjęć, lecz co druga osoba na nk takie ma, więc
                  straciłabym za dużo nerwów przejmując się każdym jednym.

Nigdzie nie napisałam, że robię zdjęcia przed lustrem, więcej, nie napisałam
                  nawet, że są ładne. Po prostu każdy robi takie, jakie chce i czym chce.
                  • lady_cat Re: TU . 17.08.10, 15:52
                    a wię o co jest ta ' wymiana ' zdań ?
                    bo teraz ja tego już nie rozumię .

skoro jesteś ' przeciwna ' tym fotkom w lustrze i ja też. to prosze, wyjaśnij mi - o co się '
                    sprzeczamy ' ?

ja też cię alex lubię i ona nie jest żadym adwokatem, tylko miłą osóbką. < 3
                    • 5 Re: TU . 17.08.10, 16:17
                      Nie przejmuję się wszystkim tak bardzo, jak Ty. Tak, jak napisałam wcześniej,
                      każdy ma prawo do robienia jakichkolwiek zdjęć, a Ciebie na ich widok, cytuję -
                      "zgina". Wymiana zdań jest o to, że nie zgadzam się z Twoją pierwszą
                      wypowiedzią. Pokazanie swojej twórczości nie jest od razu "szpanem". Chyba, że
                      Twoje znajome robią naprawdę takie okropne zdjęcia, nie widziałam, więc tutaj
                      się nie wypowiem. Moje znajome również mają zdjęcia w lustrze, ale nie wybuchłam
                      z tego powodu.
                      • lady_cat Re: TU . 17.08.10, 19:55
                        wiem, że pokaznie tej twórczości nie jest szpanem i ja tak nie sądzę. moze i w swojej
                        pierwszej wypowiedzi niezbyt precyzyjnie wypowiedziałam sie, ale . . . tak - oni naprawdę
                        robią tak beznadziejne fotki lustrzanką . i oprócz fotki w lustrze , tez np. fotka, jak to one
                        piją alkohol, całują się z dziewczyna itd. a to jest szpanem . a takim fotkom, jakie ma np.
                        autorka tego wątku, mówię TAK. bo ma je ladne i lubię je oglądac . c ;
                        • 5 Re: TU . 17.08.10, 20:26
                          No to wszystko jasne. Takie fotki, jakie opisujesz są wulgarne i w tym przypadku
                          się z Tobą zgodzę. Zdjęcia w lustrze czasami wychodzą ładnie, pod warunkiem, że
                          w odbiciu nie widać bałaganu w pokoju. Na przykład
                          takie.
                          Zdaje się, że zrozumiałam, o co Ci chodzi. Z pierwszej wypowiedzi wyciągnęłam
                          złe wnioski, lecz jak już napisałaś, wyraziłaś się niejasno. Jeżeli Cię uraziłam
                          pierwszym postem, to przepraszam.
                          • lady_cat Re: TU . 18.08.10, 10:39
                            ta fotka jest naprawdę ładna . ; *

nie uraziłaś mnie tym . mam troche dystansu do samej siebie .
        • lady_cat Re: @lady_cat 17.08.10, 09:48
          a wy za to niczego nie rozumiecie .

ironia, ' przesadne ' porównanie . to też istnieje .
          kipi zazdrością, ale czemu ? bo co . . .
          też mam lustrzankę no i . . . ? czego mam im zazdrościć .
          tak, człowiek uczy się na błędach. ale nie wypowiadaj się tak krytycznie do mnie, skoro nie
          widziałas zdjęć robionych lustrzanką przez osoby, które znam i mają fbl . bo na pewno ty
          też byś ' padła ' z przerażenia, jesli byś to zobaczyła .
          • jade droga lady cat 17.08.10, 10:01
            bądź tak łaskawa wypieprzać z tego wątku bo robisz zamieszanie kiss
            • lady_cat Re: droga lady cat 17.08.10, 10:09
              i ... ? nie będzie mi nikt mówił , co mam robić . a ty się nie wtrącaj, do nie swoich spraw.
              będziesz tka uczynna ?
            • lilii_95 Re: droga lady cat 17.08.10, 16:33
              miałam założyć. ale jakoś... mnie odpycha. chyba z tych samych powodów co lady_cat.
              co do fotografii - nie lustrzanka z ciebie mistrza robi. ja, osobiście, nie
              uważam się za mega fotografa. @jade - twoja wypowiedź była 'trochę'
              niekulturalna. wolność słowa panuje, czy coś. każdy ma prawo je wyrażać...
              wracając do tematu lustrzanek - nie każdy ma i nie każdego stać...
              • lady_cat Re: droga lady cat 17.08.10, 19:57
                bo niekulturalne osoby dają niekulturalne wypowiedzi .

ja osobiscie lubie bardzo wymianę zdań, ale taką z argumentami i na jakiś temat. a nie,
                gdzie głównym tematem jestem JA . choćby lubię takie dyskusje, jak wyzej z @ 5 .
    • anja_ Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 16:48
      Miałam, ale wczoraj usunęłam zdjęcia, czyli już nie mam. Dodawałam tam jakieś zdjęcia, nie swoje jakieś duprele. i w ogóle fajnie mieć fbl, jeśli ma się chęć prowadzenia go. gadam jak nienormalna. no to cześć <33 !
      • anty_lejdi_gaga kto nie nawidzi gagi wbijać do mnie ! 16.08.10, 16:55
    • koralina94 Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 16:54
      Nie mam i nie chcę mieć. Niektórzy potrafią obnażyć całe swoje prywatne życie na
      photoblogach i to jest moim zdaniem głupota.
    • coca_cola Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 16:54
      Ja planuję założyć tylko nie wiem jaką mam dać nazwę ...też interesuję się fotografią
      PS Jak zrobiłaś ten napis na fbl ten gonnamakeachange please odpisz jak najszybciej na
      tym forum napisz tak o : napis FBL DLA coca_cola
      proszę , proszę , proszę, proszę , proszę , PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!
      • dreamscometrue napis FBL DLA coca_cola 16.08.10, 17:05
        wystarczy tylko zrobić tło w paintcie , ściągnąć jakąś ładną czcionkę ... napis zrobiłam w photoscape xd no i oczywiście trzeba miec opcję pro , żeby takie coś ustawić na fblu wink
        • coca_cola FBL DLA coca_cola - - - - - - dziękuję !!!!1 16.08.10, 17:52
          DZIĘKI !!!!! kiss
    • eatmedrinkme Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 16:56
      Heh narazie mam zawieche bo mialam zly chumor i musialambym zadreczas nim innych
      smutnymi notkami ale planuje powrót juz niebawem.Wbijaj notka z niedługo ^.^

www.photoblog.pl/nataliagallery

ftbl mam juz jakies ok. 8 miesiecy ; dd wiec luzikove love ; D
    • 5 Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 17:02
      Kiedyś dodawałam codziennie po kilka zdjęć. Jednak ze względu na notki usunęłam
      ponad dwieście wpisów. Od tego czasu rzadziej tam zaglądam. Pozwoliłam sobie
      odwiedzić Twojego fotobloga i oba zdjęcia są bardzo ładne. c; //
      mój fotoblożek. ;3
    • domax3 Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 17:08
      moi zdaniem to dobry pomysł, ja mam fotobloga : domax333.fbl.pl wink
    • die Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 17:12
      Nie mam i nie mam zamiaru mieć.
    • drama_queen Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 17:23
      mam fbl, wchodzę na niego raz na ruski rok, zdjęcia mam ze trzy w tym jedno ze mną.
    • colaxdd Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 17:41
      Sądzę, że jest to fajna strona, jak ktoś chcę powstawiać zdjęcia i podzielić się
      nimi ; )
      Oczywiście jeszcze trzeba miec czas i chęci do prowadzenia go, ale to już inna
      sprawa.

adres mojego: www.photoblog.pl/vermilionsnuff ; D
    • rockville. Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 17:59
      mam, link jest na moim profilu..
    • anotherstrange Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 17:59
      Ja ponad rok temu założyłam sobie photobloga , a nie wiem dlaczego .. z nudów pewnie ; p
      tutaj masz linka photoblog.pl/#anotherstrange
      • thebestfriend @lady_cat 16.08.10, 18:09
        czemu ludzie mają szpanować lustrzankami ? <lol2>
        szczerze mówiąc , mnie nie obchodzi jaki jest aparat ważne jakie zdjęcie i jaki
        tekst .
        A po za tym fbl jest teraz bardzo modny , każdy sobie go zakłada .
        A ty nie masz racji . fbl to nie miejsce dla szpanu tylko miejsce gdzie ktoś
        chce pokazać zdjęcia czy coś
        • lady_cat Re: @lady_cat 17.08.10, 09:52
          1. zdjęcie w lustrze, robione lustrzanką . by pokazac , jaki to zajebisty mam aparacik w
          domu .
          2. pisanie na fbl, jak to sie było na haju, bo się wzięło coś tam i teraz ma się przywidzenia .

to jest dla szpanu . i nie wciskaj mi kitu, ze tu chodzi o pokazanie swoich zdjęć i
          doskonalenie się w fotografi .
    • susan02 Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 18:07
      no w sumei tez fajna sprawa ja lubie tez fotografie;-D ale jak ide z moją koleżanką i z
      aparatem to nie jestem do niego dopuszczone bo ona uwielbia robic zdjecia bardziej niż ja i ja
      mogę tylko jedynie na nich wystepować

www.photoblog.pl/#weatherscolor
    • kajkox Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 19:06
      planuję założyć ; p .
    • metaldoll Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 19:10
      Muszę przyznać, ze jestem uzależniona od photobloga xD
      Mój fbl, zapraszam:
      www.photoblog.pl/locore
    • onlymyworld Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 19:17
      Ja mam fbl i nie robiłabym nic innego tylko dodawała zdjęcia big_grin
      Kocham robić zdjęcia ^^pozować też big_grin
      FBL to świetna sprawa ^^
      Mój adres - www.myheartisbroken.fbl.pl
    • madalena Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 19:24
      oj miałam ale usunęłam bo jakoś mi przeszło z fotografią
    • paramore.x33 a o to mój phootoblog :D 16.08.10, 19:26
      www.photoblog.pl/vmmandy big_grin
      mam pare zdjec, i lubie robić zdjęcia, ale robie je dla zabawy, takie hobby..
      nie mam zmaiaru zajac sie tym na poważnie big_grin
      • give fbl ;DD 16.08.10, 20:00
        mój . ; ))
    • niga Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 19:32
      ja również mam, ale nie pisze.. tak o codziennosci. raczej staram sie wrzucać tam swoje
      własne sentencje, i przemyślenia.

lbenevolence.fbl.pl

ZAPRASZAM DO ZNAJOMYCH NA FBLU! ; **
      • ultra_fiolet Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 19:46
        taa...
        Jeśli ktoś wrzuca tam swoje zdjęcia i nie uważa wystarczająco np. robiąc sobie
        zdjęcie na tle własnego domu może ująć numer budynku oraz miasto. Takie
        fotoblogi to raj dla osób psychicznych (czyt. złodziei, różnego rodzaju zboków
        itp.).

ale...

są osoby, które robią to dla hobby. Robią zdjęcia roślin i takich tam ;p.
        i tego rodzaju fotoblogi są moim zdaniem dużo lepsze niż 'słiit, kól, superanckie'.

Ja nie mam fotobloga, uważam że nie jest to mi potrzebne;3
    • justinka Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 19:51
      Mam fbl już około 2 lata ;]
      fajna rzecz
      można podzielić się ze znajomymi swoimi wspomnieniami poprzez fotografię smile

mój fbl:

www.photoblog.pl/#justyna2020
      smilesmilesmilesmilesmilesmile
    • azi1002 Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 21:43
      Nie założyłabym Photobloga.
      A fotografiami można się podzielić, zakładając galerię.
      • ashley_miley ; ) 16.08.10, 22:03
        mam od niedawnatongue_out mam narazie 3 zdjęcia ;> link drogie panie ->
        photoblog.pl/#gonnamakeachange
        • ashley_miley Re: ; ) 16.08.10, 22:03
          ashley_miley napisał(a):

> mam od niedawnatongue_out mam narazie 3 zdjęcia ;> link drogie panie ->
          > photoblog.pl/#gonnamakeachange

nie tooo xD
          Tekst
          linka
          Pezrpaszam za pomyłke suspicious
    • loves_vampire11 Re: Fotoblog, co o tym sądzicie ? 16.08.10, 22:08
      Ja mam ! smile
      www.photoblog.pl/#kuciakowa
      Dodam cię do znajomych wiec wiedz że to ja ! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka