kc_m 20.08.10, 01:55 Macie tak że jecie z nudów? Ja tak Prawie ciagle jem myslicie ze to normalne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliiviia Re: Jedzenie 20.08.10, 02:01 1. zwiększ masę. więc wszystko jest ok. jedzenie z nudów jest nie nienormalne. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl :-) 20.08.10, 14:33 Jeśli film jest trochę nudnawy,to jem z nudów... A tak ogólnie to nie jem z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Jedzenie 20.08.10, 11:12 Często kręcę się koło lodówki jak nie mam co robić i podżeram Choć ostatnio apetyt znikł mi prawie w ogóle i cały dzień chodzę głodna... dopiero wieczorem łapie mnie głód Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Jedzenie 20.08.10, 11:38 Słyszałam kiedyś o tym. ale ja nie jem z nudów. Zajmij się czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
kas.sia Re: Jedzenie 20.08.10, 13:17 ja też jadłam z nudów.. ale teraz zamiast podżerać to jem gumę kiedy mam ochotę coś zjeść xd Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x Re: Jedzenie 20.08.10, 14:05 ja tak mam hahaha xD jak chce mi się coś słodkiego a nie mam kasy, to robię sobie płatki czekoladowe XD Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Jedzenie 20.08.10, 13:34 jak ja bym jadła z nudów , to wyglądałabym jak sumo . wolę wtedy wziąć sobie jakieś jabłko albo jogurt . albo po prostu iść na dwór . lub żuć gumę .ale to nie jest nienormalne . moje ' koleżanki ' tak robią , tylko potem narzekają . oboże , jaka ja jestem gruba . o _ O Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Jedzenie 20.08.10, 13:54 Nie , nie mam tak ograniczam się co do jedzenia a tym bardziej co do słodyczy . Jem raz dziennie ;] . Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Jedzenie 20.08.10, 14:01 A już myślałam że tylko mi tak odwaliło xDD Też mam tak że jem jak się nudzę ale na szczęście nie nudzę się aż tak często i powoli się odzwyczajam od tego dziwnego nawyku. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Jedzenie 20.08.10, 14:04 Motywuję się tym że myślę że jak będę jadła za każdym razem jak mi się nudzi to będę gruba a mam obsesję na punkcie swojego wyglądu i to działa ;D Albo po prostu jeszcze mniejsze ilości posiłków a częściej i zdrowiej, w sklepach są takie sałatki dobre do kupienia z sosem itp, są na prawdę smaczne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: Jedzenie 20.08.10, 14:04 ja też mogę jeść, jeść i jeszcze raz jeść. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Jedzenie 20.08.10, 14:06 nie martw się, ja też mam prawie ciągle coś z gębie, w tym wieku to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
nutkaaa Re: yhy 20.08.10, 14:08 identyzcnie nudiz m isie ide po jakąś przekąskę to zaraz grzanki a moze cos inn3ego i cały czas caaaaaaaaly czas cos .. Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo tsa. 20.08.10, 14:11 ja z nudów to się po wiosce błąkam. Czuje się jak jakiś psychol... Taki.... Hm. Sid ze skins. a cd. Ciebie- to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Jedzenie 20.08.10, 14:15 też jem z nudów i jestem taka bebza, ale trudno XD' chociaż już mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
judixd hm.. nie mam czegoś takiego jak ty. ale 20.08.10, 14:45 proponuje znaleźć sobie jakieś zajęcie.. może spotkanie ze znajomymi.? albo spacer po parku.. czy wycieczka rowerowa? co kto lubi! powodzenia.! Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Jedzenie 20.08.10, 14:48 Jem z nudów... to okropne! Znalazłam na to lekarstwo, kupuje sobie gumę do żucia i jak mi się nudzi to żuje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ ; oo 20.08.10, 14:55 haha, ja też tak mam! myślałam, że tylko ja jestem taka ;dd. Ale ja nie jestem gruba czy coś, przeciwnie: ciągle się mnie pytają czy nie mam anoreksji ; /. jak nie ma w domu nic słodkiego to wtedy jest tragedia!! ; oo Odpowiedz Link Zgłoś