Dodaj do ulubionych

Przemiana Miley Cyrus

21.08.10, 10:56
Czy nie uważacie że przemiana Miley Cyrus jest zbyt drastyczna ?
Podobają mi się jej piosenki, ale po teledysku "Can't be tamed" boję się "Who owns my
heart ". Dużo można wywnioskować po zdjęciu. Co o tym sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • asia618 Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:05
      Przemiana Miley to duży szok, z cukierkowej gwiazdki Disney'a stała się chyba
      trochę zbyt kobiecą gwiazdą. Nie dziwie się jej, że woli fanki w swoim wieku, a
      nie 8 letnie dziewczynki. Moim zdaniem troche przesadziła, ale niektóre piosenki
      są nawet fajne. Przemiana może nie wyszła najlepiej, bo z tego co wiem to płyta
      nie sprzedaje się tak dobrze jak poprzednie, ale to na pewno wielki krok w
      światowej karierze. Zastanawiam sie tylko czy Miley niedługo nie stanie się taka
      jak Britney Spears.
      • majka04 Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:13
        a ja nie mam nic przeciwko jej przemianie , może jest trochę drastyczna . ale ona nie ma już
        14 lat tylko w listopadzie skończy 18 i wiadomo chyba że charakter się zmienia .
        • decode Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:17
          było.
          • blizniaczkii Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 12:51
            mnie się podoba, widać, że dorosła i nie można już do niej powiedzieć
            dziecko
            a teledyski są spoko,big_grin teraz wszystko ciemne i dziwne jest na topie big_grin
    • linda Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:21
      sadze ze to jej zycie a rozwinac sie rozwinie ? czy to nie o to chodzi w biznesie ??!! za duzo wontkow o niej shock
    • lady_cat Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:24
      ale jej fanki uwazają, ze miley jest normalna .

a wiec nie ma się czego bać .
      no chyba, ze one nie wiedzą co pisza ? tka, to chyba bardziej prawdopodobne, niz te
      pierwsze.
    • rositta Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:29
      każdy patrzy na to inaczej.. mnie osobiscie nowy wygląd, zachowanie i piosenki nie
      przeszkadzają, choć nie przepadam jakos specjalnie za Miley.. a "Can't be tamed" ukazuje,
      ze po HM Miley już nie chce być ta grzeczną dziewczyną śpiewającą o wszystkim co jej w
      oczy i uszy wpadnie wink)
    • mileycyruslov Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:32
      Ja uwielbiam Miley taka jaka jest i jaka będzie i jest artystką i może wyrażać
      siebie jak chce i jak by to wyglądało jak by śpiewała takie ostre piosenki a
      wyglądała jak dziecko ?
      • misialina12 W piosenkach ... 21.08.10, 11:37
        ... ona wyraża siebie smile Podkreśla to że dorasta i ... to dobrze smile Podkreśla
        swoją osobowość smile
    • judixd troszkę mnie zaczęła przerażać ale. 21.08.10, 11:33
      myślę że Miley usiłuje ukazac swoją niezależność względem Disney'a i tym podobnych..
      nie mam zdania na ten temat..
    • lili01614 Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:40
      Sądze podobnie jak ty.Miley powiedziała że staje sie dorosła ale chyba nie
      poprzez pokazywanie tyłka stanie się dorosła .Moim zdaniem ona chce zerwać z
      wizerunkiem słodkiej,niewinnej Hanny ale chyba przesadziła przecież każdy widzi
      że jest prawie dorosła a co do teledysku jestem ciekawa.
      • lili01614 Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:42
        Ale jej nowe piosenki przypadły mi do gustu.No i jej sceniczny wizerunek trzeba
        oddzielić od zycia prywatnego bo na senie musi dać czadu.
        • alisou Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 12:46
          cóż. niektóre jej obecne piosenki są fajniejsze niż te przesłodzone. ogólnie Miley zmieniła się na
          gorsze. rozumiem, że chce pokazać, że nie jest tylko różową laleczką w peruce, ale według
          mnie swej dojrzałości nie pokazuje się za pomocą króciutkich spódniczek i ostrego makijażu.
          taka prawda- Miley musi jeszcze dorosnąć.
    • honeey Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 12:48
      a niech robi co chce i tak jej nie lubie tongue_out
    • heyyeah Who owns my heart to disco polo. 21.08.10, 13:17
    • kingusska190 Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 13:22
      nie rozumiem czego można się bać?
      ona nie ma 12 lat.!
      lubię słuchać "who owns my heart" więc czekam na teledysk!
    • temptation -.- 21.08.10, 13:43
      Rany... ile jeszcze wątków na ten temat ? angry TAK , podoba mi się przemiana pod
      względem muzyki Miley , bo piosenki w stylu , Liberty Walk , Robot czy Stay
      bardziej podobają mi się od piosenki starej Miley czyli np. Start All Over czy
      See You Again . Ile razy ja mam to powtarzać . A jej przemiana jest drastyczna
      bo piosenki są ostre dlatego ostre wcielenie i Miley ma na koncertach , dla tego
      wkłada skąpe ciuchy lub body - tylko na koncerty . Czy widziałaś ją kiedyś żeby
      chodziła tak poza sceną -.- ? Bo ja NIE . Nie odróżniasz wcielenia Miley na
      scenie od normalnego życia . I tyle na ten temat . Przeczytaj wypowiedzi Miley a
      dopiero potem komentuj że zmiana jest drastyczna -.-
    • kotek_216 ... 21.08.10, 13:55
      Czytałam kiedyś w gazecie , że do castingu do roli Hanna Montana Miley
      strasznie walczyła . I podobno nie wybrali ją .Ale Miley postawiła na swoim i
      nie poddała się . I wybrali ją.A teraz Miley ma w nosie Hannie Montanie podobno
      mówiła , że jak skończy zdjęcia do tego serialu to spali wszystkie peruki spali
      shock .W sumie to ja się jej nie dziwie że chce odejść z serialu , przecież będzie
      miała 18 lat . Ale szkoda mi tylko aktorów uncertain. A co do przemiany to może i
      drastyczna ale z wiekiem ludzie się zmieniają i mają swoje poglądy i styl
      ubierania wink
    • selenka___xd Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 14:26
      www.kotek.pl/i/emoticons/shocked.gif co nigdy ma taki styl i juz jej zyciescaredshock
    • fankaxd Słyszeliście o wypadku Miley ?! ;[ 29.08.10, 20:05
      Przeczytałam o wypadku Miley tutaj : infobot.pl/r/1P9Y crying( ;[
      • bellacullenx Glitery... 06.10.10, 10:26
        dajcie sobie spokój!!

Wracając do tematu;
        Cyrus się zmieniła, nie podoba mi się to... szczerze mówiąc nie chciałabym aby
        była idolką mojego dziecka.
        Chce się zmienić na siłę, to nawet do niej nie pasuje...scianasciana
    • beemazzy Re: Przemiana Miley Cyrus 05.10.10, 21:24
      Może coś w tym jest. Ale to, że Miley zmieniła swój styl to nie znaczy, że nie będę jej już
      lubiła, bo miała, ma i będzie mieć świetny wokal.
    • blondzia Re: Przemiana Miley Cyrus 06.10.10, 10:32
      Pomimo tej zmiany lubię Miley Cyrus i jej piosenki z najnowszego albumu w którym
      widać zmianę Miley uwielbiam jej piosenkę Robot słucham jej na okrągło big_grin
      Nie dziwie się Miley ,że się zmieniła zawsze nazywano ją dzieciakiem Disneya
      albo mniej przyzwoicie bachorem Disneya i zawsze spostrzegano ją jaką grzeczną
      słodką idiotkę więc się zmieniła ubiera się bardziej rockowo czarne skórzane
      ciuchy i w ogóle zmieniła się bo miała dosyć ,że ją tak nazywano a przecież ma
      18 lat i nie chcę żeby nazywano ją dzieciakiem więc pokazała prawdziwą siebie i
      już uncertain Ja też w tym roku się zmieniłam byłam grzeczna w szkole a teraz po woli
      to zaczyna się zmieniać miałam dosyć jak nauczyciele spostrzegali mnie za
      grzeczną dziewczyneczkę więc teraz mają big_grin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka