fankaswir 21.08.10, 10:56 Czy nie uważacie że przemiana Miley Cyrus jest zbyt drastyczna ? Podobają mi się jej piosenki, ale po teledysku "Can't be tamed" boję się "Who owns my heart ". Dużo można wywnioskować po zdjęciu. Co o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia618 Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:05 Przemiana Miley to duży szok, z cukierkowej gwiazdki Disney'a stała się chyba trochę zbyt kobiecą gwiazdą. Nie dziwie się jej, że woli fanki w swoim wieku, a nie 8 letnie dziewczynki. Moim zdaniem troche przesadziła, ale niektóre piosenki są nawet fajne. Przemiana może nie wyszła najlepiej, bo z tego co wiem to płyta nie sprzedaje się tak dobrze jak poprzednie, ale to na pewno wielki krok w światowej karierze. Zastanawiam sie tylko czy Miley niedługo nie stanie się taka jak Britney Spears. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:13 a ja nie mam nic przeciwko jej przemianie , może jest trochę drastyczna . ale ona nie ma już 14 lat tylko w listopadzie skończy 18 i wiadomo chyba że charakter się zmienia . Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 12:51 mnie się podoba, widać, że dorosła i nie można już do niej powiedzieć dziecko a teledyski są spoko, teraz wszystko ciemne i dziwne jest na topie Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:21 sadze ze to jej zycie a rozwinac sie rozwinie ? czy to nie o to chodzi w biznesie ??!! za duzo wontkow o niej Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:24 ale jej fanki uwazają, ze miley jest normalna . a wiec nie ma się czego bać . no chyba, ze one nie wiedzą co pisza ? tka, to chyba bardziej prawdopodobne, niz te pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
rositta Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:29 każdy patrzy na to inaczej.. mnie osobiscie nowy wygląd, zachowanie i piosenki nie przeszkadzają, choć nie przepadam jakos specjalnie za Miley.. a "Can't be tamed" ukazuje, ze po HM Miley już nie chce być ta grzeczną dziewczyną śpiewającą o wszystkim co jej w oczy i uszy wpadnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyruslov Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:32 Ja uwielbiam Miley taka jaka jest i jaka będzie i jest artystką i może wyrażać siebie jak chce i jak by to wyglądało jak by śpiewała takie ostre piosenki a wyglądała jak dziecko ? Odpowiedz Link Zgłoś
misialina12 W piosenkach ... 21.08.10, 11:37 ... ona wyraża siebie Podkreśla to że dorasta i ... to dobrze Podkreśla swoją osobowość Odpowiedz Link Zgłoś
judixd troszkę mnie zaczęła przerażać ale. 21.08.10, 11:33 myślę że Miley usiłuje ukazac swoją niezależność względem Disney'a i tym podobnych.. nie mam zdania na ten temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
lili01614 Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:40 Sądze podobnie jak ty.Miley powiedziała że staje sie dorosła ale chyba nie poprzez pokazywanie tyłka stanie się dorosła .Moim zdaniem ona chce zerwać z wizerunkiem słodkiej,niewinnej Hanny ale chyba przesadziła przecież każdy widzi że jest prawie dorosła a co do teledysku jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lili01614 Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 11:42 Ale jej nowe piosenki przypadły mi do gustu.No i jej sceniczny wizerunek trzeba oddzielić od zycia prywatnego bo na senie musi dać czadu. Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 12:46 cóż. niektóre jej obecne piosenki są fajniejsze niż te przesłodzone. ogólnie Miley zmieniła się na gorsze. rozumiem, że chce pokazać, że nie jest tylko różową laleczką w peruce, ale według mnie swej dojrzałości nie pokazuje się za pomocą króciutkich spódniczek i ostrego makijażu. taka prawda- Miley musi jeszcze dorosnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
honeey Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 12:48 a niech robi co chce i tak jej nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 13:22 nie rozumiem czego można się bać? ona nie ma 12 lat.! lubię słuchać "who owns my heart" więc czekam na teledysk! Odpowiedz Link Zgłoś
temptation -.- 21.08.10, 13:43 Rany... ile jeszcze wątków na ten temat ? TAK , podoba mi się przemiana pod względem muzyki Miley , bo piosenki w stylu , Liberty Walk , Robot czy Stay bardziej podobają mi się od piosenki starej Miley czyli np. Start All Over czy See You Again . Ile razy ja mam to powtarzać . A jej przemiana jest drastyczna bo piosenki są ostre dlatego ostre wcielenie i Miley ma na koncertach , dla tego wkłada skąpe ciuchy lub body - tylko na koncerty . Czy widziałaś ją kiedyś żeby chodziła tak poza sceną -.- ? Bo ja NIE . Nie odróżniasz wcielenia Miley na scenie od normalnego życia . I tyle na ten temat . Przeczytaj wypowiedzi Miley a dopiero potem komentuj że zmiana jest drastyczna -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_216 ... 21.08.10, 13:55 Czytałam kiedyś w gazecie , że do castingu do roli Hanna Montana Miley strasznie walczyła . I podobno nie wybrali ją .Ale Miley postawiła na swoim i nie poddała się . I wybrali ją.A teraz Miley ma w nosie Hannie Montanie podobno mówiła , że jak skończy zdjęcia do tego serialu to spali wszystkie peruki spali .W sumie to ja się jej nie dziwie że chce odejść z serialu , przecież będzie miała 18 lat . Ale szkoda mi tylko aktorów . A co do przemiany to może i drastyczna ale z wiekiem ludzie się zmieniają i mają swoje poglądy i styl ubierania Odpowiedz Link Zgłoś
selenka___xd Re: Przemiana Miley Cyrus 21.08.10, 14:26 www.kotek.pl/i/emoticons/shocked.gif co nigdy ma taki styl i juz jej zycie Odpowiedz Link Zgłoś
fankaxd Słyszeliście o wypadku Miley ?! ;[ 29.08.10, 20:05 Przeczytałam o wypadku Miley tutaj : infobot.pl/r/1P9Y ( ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Glitery... 06.10.10, 10:26 dajcie sobie spokój!! Wracając do tematu; Cyrus się zmieniła, nie podoba mi się to... szczerze mówiąc nie chciałabym aby była idolką mojego dziecka. Chce się zmienić na siłę, to nawet do niej nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Przemiana Miley Cyrus 05.10.10, 21:24 Może coś w tym jest. Ale to, że Miley zmieniła swój styl to nie znaczy, że nie będę jej już lubiła, bo miała, ma i będzie mieć świetny wokal. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Przemiana Miley Cyrus 06.10.10, 10:32 Pomimo tej zmiany lubię Miley Cyrus i jej piosenki z najnowszego albumu w którym widać zmianę Miley uwielbiam jej piosenkę Robot słucham jej na okrągło Nie dziwie się Miley ,że się zmieniła zawsze nazywano ją dzieciakiem Disneya albo mniej przyzwoicie bachorem Disneya i zawsze spostrzegano ją jaką grzeczną słodką idiotkę więc się zmieniła ubiera się bardziej rockowo czarne skórzane ciuchy i w ogóle zmieniła się bo miała dosyć ,że ją tak nazywano a przecież ma 18 lat i nie chcę żeby nazywano ją dzieciakiem więc pokazała prawdziwą siebie i już Ja też w tym roku się zmieniłam byłam grzeczna w szkole a teraz po woli to zaczyna się zmieniać miałam dosyć jak nauczyciele spostrzegali mnie za grzeczną dziewczyneczkę więc teraz mają . Odpowiedz Link Zgłoś