Dodaj do ulubionych

kolor plecaka

22.08.10, 12:26
Hej kupiłam sobie różowy plecka czy jest ten kolor odpowiedni dla 6klasistki
Obserwuj wątek
    • caterina97 Re: kolor plecaka 22.08.10, 12:32
      no cóż, dla mnie różowy kolor jest oznacznikiem słiit loffcianych pokemonów i barbie , ale
      okey :3 jeśli jest cały różowy z jakimiś kwiatuszkami to dla mnie jak najbardziej NIE ; P jeśli
      by był np. czarny z różowymi dodatkami byłoby okej . Ale cały różowiutki plecaczek dla 6-
      klasistki? Bez przesady... -_-
      • vanell. Re: kolor plecaka 22.08.10, 12:40
        nie słyszałam, by kolory dzielono na "odpowiednie i nie", każdy kolor jest
        odpowiedni, jedynie w zależności od gustu. jeżeli kolor przypadł tobie do gustu,
        jest odpowiedni dla ciebie.
    • anja_ Re: kolor plecaka 22.08.10, 14:06
      Jeżeli jest cały różowy to tak trochę nie, ale jeżeli kupiłaś go to wiesz, po sprawie.

Następny kup sobie granatowy albo czarny - będzie uniwersalny i nie będziesz miała problemu.
      • easy_me Re: kolor plecaka 22.08.10, 16:13
        jeju w gimnazjum jeszcze noszą różowe plecaki, jakoś im pasująsmile
        ja wolę mniej rzucające się w oczy kolorywink np. niebieskiwink
    • sonia321 Re: kolor plecaka 22.08.10, 15:16
      no pewnie
    • mileyyc WIESZZ.... 22.08.10, 16:21
      o ile to nie jest plecak, z barbie itp. to chyba nic nie jest, moja naj miała
      różowy taki jaskrawy w szóstej i w pierwszej gim też będzie mieć, tyle że on
      jest z PUMY i jest spoko, sama sobie taki kupiłam na przyszły rok tyle że czarny smile
      • pretty_lady ja też mam różowy plecak,tyle że 22.08.10, 16:22
        idę do 3 gimnazjum.

przecież róż to tylko kolor,ten plecak ma się podobać Tobie a nie innym.
    • frutella_xd Re: kolor plecaka 22.08.10, 16:24
      Nie załamuj mnie! Jeżeli Ci się podoba, to chyba jasne, że jest odpowiedni.
    • temptation Re: kolor plecaka 22.08.10, 17:48
      Eeeee na twoim miejscu kupiła bym sobie inny big_grin , ale wiesz... co kto lubi . Ja
      mam czarną torebkę tyle że idę do 2 gim . ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka