natka3105 23.08.10, 16:33 heej. słuchajcie, piszemy z sis dla żartów jakąś śmieszną piosenkę o takich menach nie fajnych. Może napisalibyście jakieś smieszne zdania lub rymy do słów : krzywy, krzywus, garbus, garbaty, wielbłąd itd. xd proszęęę ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quenxd Re: bez sensu. ;] 23.08.10, 20:57 Tytuł wątku nie bardzo zachęcający ; ) A tak poważnie to nie mam talentu do tworzenia rymów ; P Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: bez sensu. ;] 23.08.10, 21:00 krzywy-leniwy, garbaty-kumaty i masz stronke rymów Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Faktycznie bez sensu 23.08.10, 21:44 Idźcie spać, a nie wymyślacie jakieś durne i BEZ SENSU piosenki. żenujące ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu znam fajną o Joe Jonasie xd! 24.08.10, 00:02 Joe Jonas śmierdzi i życzę mu śmierci i nikt się nie dowie, że leży tam w grobie zabiję Jonasa i utnę k***** obetnę sznurówkę i zagram w siatkówkę uderzę go cegłą, wyrwę c*** obcęgą wyrzucę do śmieci, pozbawię go dzieci nim wsadzę do grobu, zaśpiewam to znowu! Wymyśliły moje dwie koleżanki, jedna o dziwo, jest wielką fanką Jonasów (brr xd) Wierszyk miał bardzo dużo zwrotek, nie wiem jak go wymyśliły, ja zapamiętałam tylko kilka wersów xd Odpowiedz Link Zgłoś