kitka_xd 25.08.10, 12:29 Hejj ;P Zastanawiam się czy zakładać pierwsze strony w zeszytach tzn. rysować coś .. P.S Ide do gima xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olciaczka Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:33 Na lekcjach zawsze jak jest nudno, to rysuję cos sobie na początkowych stronach. Możesz też ozdobić swój zeszyt, będzie ładnie wyglądać...na pewno nie jak jakiś przedszkolak, don't worry Odpowiedz Link Zgłoś
korcia37 Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:34 Mozesz ozdabiać ale wiesz nie tak dziecinnie . Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 26.08.10, 12:36 odpuść sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:41 Np: Anna Nowak kl.2 c Języka polski i cos narysuj;D Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:37 niektórzy nauczyciele proszą o rysowanie za plusa albo 5. u mnie tak było. ja nie rysowałam, w tym roku chyba narysuję, idę do 2 gim. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:38 nie, jedynie jeśli nauczyciel ci rozkaże. z resztą, rób jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka_xd Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:41 Wiem że mogę ale czy trzeba bo nieraz to wymagają i nie nie zamierzam rysować księżniczek xD nie zamierzam tg wgl robić ale czasem nauczyciele mają takie wymogi ! Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:45 Ja zawsze piszę dużymi literami, na środku nazwę przedmiotu, a w dolnym, prawym rogu piszę imię i nazwisko a pod spodem klasę i to wszystko xD Odpowiedz Link Zgłoś
czupaczupsiaka Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:44 wydaje mi się żę w gim. już się tego nie robi.Nie wszystkim nauczycielom możę się to spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:45 Strony tytułowe robiłam tylko w podstawówce bo nauczyciele mieli taki wymysł. W gimn. nic nie robię... Odpowiedz Link Zgłoś
patti_ jak najbardziej. 25.08.10, 12:47 dziewczyny w liceum nawet robią 1 stronę w zeszycie. piszę PRZEDMIOT,IMIĘ I NAZWISKO,KLASA itepe. Odpowiedz Link Zgłoś
lithh Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:48 Eeee..nie...rysowanie jest dziecinne .... Odpowiedz Link Zgłoś
julitusskaxd Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:50 eee niee xdd dziecinada ... po prostu .. PODPISZ SIĘ .! ;D chyba że ci każą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:51 Ja tam nigdy nic nie ryzuję :p. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:51 Ja na pierwszej stronie zawsze się podpisuję. Tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Jak chcesz 25.08.10, 12:52 Ja bym nie rysowałam. Ostatni raz rysowałam w 4 podstawówce ; p Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 25.08.10, 12:52 oczywiście , że tak . ; d ja jestem w 3 gim i zawsze co roku maluje jakieś bazgroły .. może to dlatego , że w podstawówce nam kazano robić takie rzeczy , a później w gim kilku nauczycieli też chciało .. więc po prostu każdy mój zeszyt ma jakąś pierwszą strone z rysunkami . w tym roku rysuje postacie z bajek . ; D haha . ; pp [ mimo że ide do 3 gim . ] będzie niezły ubaw . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover jak chcesz. 25.08.10, 12:53 ja nie robię pierwszych stron, bo mistrzynią rysunku to ja raczej nie jestem, ale jak lubisz rysować i ci to ładnie wyjdzie, będziesz z tego zadowolona itp. no to czemu nie? to fajnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
greengrass Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:55 Ja na pierwszej stronie zeszytu od biologii naszkicowałam papugę... Nie miałam co robić na pierwszej nudnej lekcjii, a nauczycielka sama zaproponowała abyśmy coś narysowali... Oczywiście to nie był taki ptak jaki rysuję się w zerówce... ;p Jeśli nie masz talentu plastycznego nie radzę ci nic rysować... Odradzam też rysowanie w zeszytach od innych przedmiotów, np. j.polskiego, czy matematyki... Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:56 Ja nigdy nic nie robię w pierwszymi stronami. Ale, jak Ci się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiath Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 12:59 Nie chyba nie. To gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 13:18 jasne, że tak. ja lubię robić sobie takie strony wstępne. czasem po prostu się podpisuję wraz z nazwą przedmiotu, a czasem wykorzystuję jakiś ciekawy obrazek i przenoszę go na kartkę. to wcale nie oznacza, że jesteś dzieckiem. takie strony wypada robić nawet w gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia354 Re: Pierwsze strony w zeszytach ? 25.08.10, 13:02 To zależy czy nauczyciele od was tego wymagają np. w mojej muszę coś namalować i panie to potem oceniają Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanowa_ * Masz talent? Rysuj... 25.08.10, 13:07 ... ale żeby nie było zbyt dziecinnie... Możesz się zawsze zapytać co inni rysują. Ja osobiście nie rysuje, bo nie mam talentu. A nawet jeśli to nie podobają mi się zbytnio zeszyciki, które w połowie są popisane kolorowymi pisakami, kredkami, rysunkami itp. A co konkretnie chcesz narysować? Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Wiesz... 25.08.10, 13:26 Nie każdemu nauczycielowi się to podoba. Mojemu od sztuki - owszem, ale kilka razy przejechałam się na bazgraniu ludzików i się czepiali Za to na ostatnich były istne żurnale Odpowiedz Link Zgłoś