alicecullen11 25.08.10, 14:54 macie może jakąś sprawdzonom firme zeszytów? che zeby były śmieszne i dobre ( budżet mam wysoki ) zastanawiam się nad Pan Dragon! pomóżcie do początku roku coraz mniej casu, a ja cały czasszukam! pozdro dla wszystkich buziak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: zeszyty xD 25.08.10, 15:03 Przecież to nie ma znaczenia, jaki masz zeszyt. Możesz za 2 zł kupić zwykły i tez będzie dorbze, on i tak prędzej czy później zostanie zabazgrany Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: zeszyty xD 25.08.10, 15:47 moze z oxforda, jak w reklamie: przebijają wszystko, tylko nie tusz Są na prawdę dobre i na serio nie przebijają, tylko, że dość grube, a nie wiem czy będzie ci się chciało dzźwigać taki ciężar ;p Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: zeszyty xD 25.08.10, 16:06 po pierwsze: sprawdzoną! po drugie: dziwne z cb dzieciątko, kupujesz zeszyty po firmie? i nawet nie chce ci sie trochę poszanować pracy rodziców tylko je rozrzucasz na marnowanie drzew żeby sie lansić. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: zeszyty xD 25.08.10, 16:13 ja sobie kupiłam w Tesco, każdy w grubej okładce po 2 złote. chcę tylko przypomnieć, że bardziej od okładki zeszytu liczy się wiedza, która będzie zapisana w środku. i nauczyciele na to zwracają uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
fuchinggirl123 Re: zeszyty xD 26.08.10, 10:43 Ja kupuje w biedronce . Tam sa rozne i ja kupilam 10 zeszytow za 10 zl . Byly z Fineaszem i Ferbem , zwierzetami i wgl . Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: zeszyty xD 25.08.10, 21:30 ja kupuje po okladce i cenie,a nie po firmie Odpowiedz Link Zgłoś
chusteczka_aha Re: zeszyty xD 25.08.10, 16:12 Ja mam zeszyty z "Verte corporation" są naprawdę śliczne (tylko CHYBA szybko się brudzą, ale nie jestem pewna, bo kopiłam kilka dni temu) ;] Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: zeszyty xD 25.08.10, 16:16 Z Herlitza (tak to się pisze? to w ogóle firma?) są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: zeszyty xD 25.08.10, 16:23 łee, ja kupiłam z Biedrze, bo jestem zagorzałą fanką Simsów a tam były, więc kupiłam xD i kupiłam też z Wiedźmina, bo też jestem fanką i sądzę, że to nie ma znaczenia z jakiej masz firmy czy coś, tylko liczy się, co będziesz miała w ty zeszycie napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_zelka Re: zeszyty xD 25.08.10, 19:26 zeszyty z Verte są extra mają zabawne okładki sama mam kilka z tej firmy z Pan Dragon tez polecam Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: zeszyty xD 25.08.10, 21:01 podstawówka? xd w gim o takich rzeczach się nie myśli, tylko żeby był xd Odpowiedz Link Zgłoś
siakot Re: zeszyty xD 25.08.10, 21:23 ja lubię zeszyty z verte, sheepworlda albo z kotkami z rachaelhaale. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 26.08.10, 10:27 `Zawsze kupuje, w Empiku tam zawsze są jakieś zabawne nadruki c; . Odpowiedz Link Zgłoś
agatka1996 Re: zeszyty xD 26.08.10, 10:30 obojetnie , ja kupilam w zwyklej hurtowni Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance... Re: zeszyty xD 26.08.10, 10:33 Ja mam wszystkie prawie z "herlitz" .Mam pięć w owoce,dwa takie z mocnymi kolorami i z Marilyn MOnroe i Audrey Hepburn(ale one nie są z herlitza) Wszystkie są bardzo fajne i wgl bo to dobra firma.Oxford pewnie też,ale nie mam takich zeszytów Odpowiedz Link Zgłoś
xoxoklaudynka Re: zeszyty xD 26.08.10, 10:38 Nici. ja mam tylko z scheepworld zeszyty i z tych innych ! Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: zeszyty xD 26.08.10, 10:44 Oxford Bardzo dobra firma, ale ja nie wiem po co kupować dobre, a za czym idzie drogie zeszyty jak za 10 miesięcy wylądują one w koszu cały popisana zabaźgrane itp. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: zeszyty xD 26.08.10, 12:27 w empiku poszukaj. czasem możesz trafić na naprawdę fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
devilisch EMPIK 26.08.10, 12:04 ja najczęściej kupuje w empiku w twardych, miękkich oprawach są na serio extra (sztuka 10 albo 15 zł) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ianowa Re: zeszyty xD 26.08.10, 12:10 Z "Verte" są świetne. Kupiłam w zeszłym roku i w tym również. Odpowiedz Link Zgłoś
anielica54 Verte cena od około 6zł. 26.08.10, 12:14 Naprawdę fajne mają okładki. W tamtym roku miała (w twardej okładce) emo obrazki (7.99 sztuka) A w tym roku mam do chemii w takie slodkie słoniki bawiące się narzędziami chemicznymi 6.00, do polskiego z kotkiem otoczonym Różnymi zagadnieniam 7.99, do angielskiego mam misiem podającym herbatę królikowi (Szerlokowi Holmesowi ( nie wiem jak się piszę)) i mówi `Your Tea Sir.` 6.00zł Mi sie podobają i są naprawdę porządnie. resztę mam naprawdę zwyczajne w tym dwa na spirali. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: zeszyty xD 26.08.10, 12:26 sprawdzoną firme zeszytów.? ;d niee , nie mam . idę do empiku lub jakiegoś papierniczego i wybieram jaki mi się spodoba . z różnych firm , których nawet nie pamiętam . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: zeszyty xD 26.08.10, 12:34 ja kupuję zeszyty w empiku, są troche drogię, ale ładne ; ) fajne też są z sheepworld. Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanowa_ * 26.08.10, 12:41 Zwykłe zeszyty z TESCO czy CARREFOUR`a Boże, bez przesady. Co dalej? Firmowy papier toaletowy po 1000zł ?? Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Łojezu. 26.08.10, 12:46 Książki + plecak + inne bzdety [bloki, długopisy, przybory matematyczne, zeszyty] = fortuna. Dolicz do tego Twoje wymagania - moi rodzice nakazaliby mi zejść na ziemie, albo co lepsze zapracować na moje ''widzimisię''. Pieniążki nie rosną na drzewach. Może i masz dużo kasy, ale nie uważasz, że lepiej teraz zaoszczędzić, a potem sobie coś kupić? Przydatnego? Zeszyty kupiłam w Biedronce bo najtaniej c; Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanowa_ Re: Łojezu. 26.08.10, 13:14 Zgadzam się.... z jednym wyjątkiem.. .zeszyty lepsze w tesco c: ;p Odpowiedz Link Zgłoś