robpattinson 27.08.10, 14:00 Idę teraz do 3gim uwielbiam sagę zmierzch i zamierzam kupić sobie piórnik z new moona to jest ten piórnik fajny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freaky Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:07 na twoim miejscu bym się wstydziła nosić taki piórnik do szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
selena666 Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:10 Fajny, fajny..Tylko nie wiem co z krztałtem bo nie widać..ale ogóllnie fajny nawet.Ja bym wybrała z jacobem xD A czy nie lepiej kupic sobie dużo przpinek ze zmierzchu i poprzypinać na piórniku.Bo jak ci się twilight znudzi to wystarczy je odpiąć Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:14 Ja mam taką tubę. Klik tu! Kup sobie jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
blackcafe Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:13 jak dla dziecka z podstawówki .. : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx . już gdybym brała z new moon , to jakiś bardziej gimnazjalny , jednokomorowy, czy coś .. : x . Odpowiedz Link Zgłoś
domia006 Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:19 Ja mam temperówkę ze zmierzchu z herbem cullenów i idę do drugiej gim, więc dla mnie to spoko. Tylko, że ja nie mam na temperówce narysowanej gęby edwarda, belli czy jacoba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson do blackcafe 27.08.10, 14:30 on jest jednokomorowy! to nie piętrowy piórnik! czy jak na to się mówi. zwykły, jednokomorowy! Odpowiedz Link Zgłoś
greengrass Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:28 Nienawidzę piórników z tymi "gwiazdkami'.. Gdzie nie spojrzeć tam albo Hanna Montanna, albo Zmierzch...Nie można nawet znaleźć zwykłego piórnika... Mi byłoby wstyd taki nosić.. On świadczy o twojej dziecinności i braku jakiejkolwiek oryginalności... to moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:36 no pewnie! sama ide do 3 gim. i tez mam piornik z new moon tylko, ze troche inny Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:41 Mi się podoba, bo też lubię Zmierzch i to wcale nie jest dziecinne czy coś tam. Po prostu lubisz Zmierzch i piórnik ci się podoba to go kup, a jak ktoś sie będzie czepiał to powiedz, że twój piórnik i masz na nim co chcesz i kogo chcesz. No a jak ktos powie ze jestes dziecinna to powiedz ze masz w dupie co sobie ktos mowi na twoj temat i na temat twoich upodobań bo to twoje zycie a ty robisz z nim co chcesz no i o gustach się nie dyskutuje. A tak poza tym to czemu mieliby się czepiać? Ja mam np bluzke ze Zmierzchu i jak ktos bd mnie się czepiał w szkole to go oleje bo to mam mi się podobac a nie komus innemu. A poza tym jak komuś się nie podoba to nie musi patrzeć. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 16:25 Nawet lubię zmierzch, ale nie pdb mi się ten piórnik ;x już taki 'tuba' byłby lepszy ;x Odpowiedz Link Zgłoś