Dodaj do ulubionych

piórnik new moon! pomocy

27.08.10, 14:00
Idę teraz do 3gimwink
uwielbiam sagę zmierzch i zamierzam kupić sobie piórnik z new moonawink
to
jest ten piórnik
fajny?
Obserwuj wątek
    • freaky Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:07
      na twoim miejscu bym się wstydziła nosić taki piórnik do szkoły...
    • selena666 Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:10
      Fajny, fajny..Tylko nie wiem co z krztałtem bo nie widać..ale ogóllnie fajny
      nawet.Ja bym wybrała z jacobem xD A czy nie lepiej kupic sobie dużo przpinek ze
      zmierzchu i poprzypinać na piórniku.Bo jak ci się twilight znudzi to wystarczy
      je odpiąć smilesmile
      • mervelous Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:14
        Ja mam taką tubę.
        Klik
        tu!
        Kup sobie jak chcesz.
    • blackcafe Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:13
      jak dla dziecka z podstawówki .. : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx .

już gdybym brała z new moon , to jakiś bardziej gimnazjalny , jednokomorowy,
      czy coś ..
      : x .
      • domia006 Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:19
        Ja mam temperówkę ze zmierzchu z herbem cullenów i idę do drugiej gim, więc dla mnie to
        spoko.

Tylko, że ja nie mam na temperówce narysowanej gęby edwarda, belli czy jacoba!!!
      • robpattinson do blackcafe 27.08.10, 14:30
        on jest jednokomorowy! to nie piętrowy piórnik! czy jak na to się mówi. zwykły,
        jednokomorowy!
    • nataliagorka Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:19
      taki sobie
    • greengrass Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:28
      Nienawidzę piórników z tymi "gwiazdkami'.. Gdzie nie spojrzeć tam albo Hanna
      Montanna, albo Zmierzch...Nie można nawet znaleźć zwykłego piórnika... Mi byłoby
      wstyd taki nosić.. On świadczy o twojej dziecinności i braku jakiejkolwiek
      oryginalności... to moje zdanie...
    • lovelena Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:36
      no pewnie! sama ide do 3 gim. i tez mam piornik z new moon tylko, ze troche inny
    • avril993 Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 14:41
      Mi się podoba, bo też lubię Zmierzch i to wcale nie jest dziecinne czy coś tam. Po prostu
      lubisz Zmierzch i piórnik ci się podoba to go kup, a jak ktoś sie będzie czepiał to powiedz,
      że twój piórnik i masz na nim co chcesz i kogo chcesz. No a jak ktos powie ze jestes
      dziecinna to powiedz ze masz w dupie co sobie ktos mowi na twoj temat i na temat twoich
      upodobań bo to twoje zycie a ty robisz z nim co chcesz no i o gustach się nie dyskutuje.
      A tak poza tym to czemu mieliby się czepiać? Ja mam np bluzke ze Zmierzchu i jak ktos bd
      mnie się czepiał w szkole to go oleje bo to mam mi się podobac a nie komus innemu. A
      poza tym jak komuś się nie podoba to nie musi patrzeć. Proste.
    • muse_fan Re: piórnik new moon! pomocy 27.08.10, 16:25
      Nawet lubię zmierzch, ale nie pdb mi się ten piórnik ;x już taki 'tuba' byłby
      lepszy ;x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka