mroweczka_xxx 28.08.10, 16:32 Oglądałyście wczoraj ? KANDYDATKI Nie podoba mi się ta, co ją wybrali - 3. Jak się uśmiechnęła to widać było, że ma krzywe zęby. Ja głosowałam na 22, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowahaydenka Re: Miss Polski Nastolatek :D 28.08.10, 16:36 oglądałam Harry'ego więc nie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Miss Polski Nastolatek :D 28.08.10, 16:39 ja tez na 22 ogladałam ale tylko wtedy kiedy były reklamy na TVN-enie bo ogladałam Harrego Odpowiedz Link Zgłoś
easy_me Re: Miss Polski Nastolatek :D 28.08.10, 16:39 też oglądałam ja głosowałam na 9 (dostała się do 10 najlepszych) szkoda,że nie wygrała 22 też była ładna. Została chyba wice miss takie 2 dni we Francji z chęcią bym z nią pojechała ale nie które widać, że były rozkapryszone i jakieś nie teges Odpowiedz Link Zgłoś
hannahisthebest Re: Miss Polski Nastolatek :D 28.08.10, 16:40 Zgadzam się, ona jest brzydka i ma jakieś krzywe zęby 20 była ładna Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx Re: Miss Polski Nastolatek :D 28.08.10, 16:46 Nie chce mi sie załadować, ale chyba wiem, że Karolina Mularczyk tam występowała, ona jest z mojego osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Miss Polski Nastolatek :D 28.08.10, 16:48 wolałam oglądać Harrego. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_3 Re: Miss Polski Nastolatek :D 28.08.10, 16:56 ja oglądałam i jestem zawiedziona zmarnowałam tylko czas bo brzytka jest ta nowa miss nastolatek ja stawiałam na 14 ale została chyba 3 albo 4 wice miss Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Miss Polski Nastolatek :D 28.08.10, 16:59 nie ogladałam niestety. ; / Oczywiscie do zwycieżczyni - gratulacje. Chociaż nie była najładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Miss Polski Nastolatek :D 28.08.10, 17:53 Oglądałam w tym czasie Harry' ego Pottera i myślę, że na tym nie straciłam... Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Miss Polski Nastolatek :D 28.08.10, 18:10 Byłam za tą z Płocka,. Z trzech powodów. 1. Z mojego miasta 2. Była najładniejsza 3. Ma zaje.biste imię ( Amanda). Ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Miss Polski Nastolatek :D 28.08.10, 18:28 Wybrali jedną z najbrzydszych Dlatego nie lubię tych konkursów - I miejsca nigdy nie zajmuje ta, która jest moim zdaniem najładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Miss Polski Nastolatek :D 29.08.10, 08:40 głosowałam na dziewczynę, która została 1 vice miss - na amandę. również m się nie podoba zwyciężczyni. cóż, standard. co roku oglądam wybory i zawsze wybierają dziewczynę z przeciętną urodą. nie oszukujmy się. były ładniejsze od marty. Odpowiedz Link Zgłoś