laurilla 29.08.10, 14:56 Chcę powiedzieć,że Kotek dawniej dodawał więcej "newsów".A teraz bardzo mało.weszłam dziś na Kotka,patrze...i tylko 2-3 nowe notki od wczoraj.Wy też zauważyliście?Kotku,więcej notek! I przepraszam za zaśmiecanie forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigii Re: Drogi Kotku! ;D 29.08.10, 15:00 Kochanie, dziś jest niedziela. Daj ludziom odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 29.08.10, 15:29 `Dziś jest niedziela, no i są jeszcze wakacje, więc kotek trochę mniej dodaje notek, ale już niedługo będzie jak dawniej. Ja i tak na kocie rzadko czytam newsy, w tym celu wolę wejść na pudelka, jednak na forum na kocie lubię przesiadywać, chociaż ostatnio bywam tu rzadziej, bynajmniej z racji, że wolę fs c; . Odpowiedz Link Zgłoś
zazu Re: Drogi Kotku! ;D 29.08.10, 15:00 gadzam się z Tobą, ale myślę, że jest to spowodowane wakacjami. Mam nadzieję, że od 1 września będzie więcej notek. Pzdr, ZaZu Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Drogi Kotku! ;D 29.08.10, 15:08 no dobrze, to może powiecie, skąd to wszystko Kot ma brać? :q Przecież zdarzają się dni, kiedy to jest mniej newsów o gwiazdach, a przecież lepiej dać trzy notki lepsze, niż 10 byle jakich. Patrzcie na jakość a nie na ilość ;] Po co komu kolejne notki pt.: "Justin Bieber szaleje na koncercie ! FOTKI!" Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynka Re: Drogi Kotku! ;D 29.08.10, 15:08 Ja zauważyłam tylko, że w weekendy Kotek pisze mniej notek niż w tygodniu, ale to raczej normalne Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_piernik Re: Drogi Kotku! ;D 29.08.10, 15:22 Kotek pewnie też ma wakacje. Ja bym chciała aby powrócił QUIZ. "Tydzień z życia kotka" i więcej konkursów ;];] Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Drogi Kotku! ;D 29.08.10, 15:26 zauważyłam. ale czy chcesz żeby kotek był taki jak gwiazdunie? tam są takie idiotyczne notki jak: patrzcie! miley i liam kupili sobie lizaki! fotka! to przecież idiotyczne jest! Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Drogi Kotku! ;D 29.08.10, 15:35 Jeżeli nie ma o czym pisać to się nie dziw. mi brakuje jakiś porad. kiedyś było ich zdecydowanie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk zgadzam się z tobą...np.. 29.08.10, 19:56 kiedyś był QUIZ "tydzien z życia kotka" to było cool ^^ Odpowiedz Link Zgłoś