czapelka05 31.08.10, 10:27 Mam naturalnie bardzo falujące sie włosy. Pomóżcie mi wybrac prostownice. Zastanawiałam sie nad firmą REMINGTON. A wy jakie macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuchna125 Re: Prostownica .Jaką kupić? 31.08.10, 10:30 kup sobie prostownice z ceramicznymi płytkami ja taka mama Odpowiedz Link Zgłoś
martuchna125 Re: Prostownica .Jaką kupić? 31.08.10, 10:31 kup sobie prostownice z ceramicznymi płytkami ja taką mam * Odpowiedz Link Zgłoś
squash BaByliss. < 3 31.08.10, 10:37 polecam, ta firma ogólnie ma bardzo dobre rzeczy do włosów. prostownice, lokówki, karbownice, suszarki. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
liveonce Polecam... 31.08.10, 17:10 Remington to bardzo dobra firma, polecana i chwalona. Miałam, ale niestety zostawiłam ją załączoną w prądzie na 2 dni i się przepaliły płytki, byłam bardzo zadowolona. Teraz mam Babyliss i też jest bardzo dobra, poleciła mi fryzjerka. Kup sobie taką z regulowaną temperaturą, żeby za bardzo ich nie popalić. W instrukcji powinnaś mieć opis jakie temperatury są przeznaczone do danego rodzaju włosów. I nie zapominaj o kosmetykach chroniących włosy przed wysoką temperaturą, bo nie ukrywajmy...prostownice to mordercy dla naszych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Braun 31.08.10, 12:05 Ja mam firmy braun kupiłam ja za 199 zł i przepłaciłam .. bo na allegro kupisz od 140 zł ale ogl jestem z niej zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mysia1oo Re: Prostownica .Jaką kupić? 31.08.10, 13:38 Boja kuzynka ma super prostownicę, nie puszy włosów i ich nie niszczy. Babyliss, jakaś taka czerwona, z jonami srebra i na parę (wlewa się zwykłą kranówę do takiego pojemniczka wewnątrz) Odpowiedz Link Zgłoś
czapelka05 Re: Prostownica .Jaką kupić? 31.08.10, 14:20 Dzięki wszystkim Wreszcie pozbęde sie tych fal Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 tu! 31.08.10, 16:13 moja mama jest fryzjerką i jedną z prostownic które ma jest właśnie z firmy remington i nie przepada za nią. Odpowiedz Link Zgłoś
czapelka05 Re: tu! 01.09.10, 14:56 koniara13 napisał(a): > moja mama jest fryzjerką i jedną z prostownic które ma jest właśnie z firmy rem > ington i nie przepada za nią. jak sie nazywa ta prostownica? Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Prostownica .Jaką kupić? 31.08.10, 16:58 ja mam obecnie jakiegoś rzęcha co ledwo po pół godzinie się nagrzewa ale zamierzam sobie kupić jakąś tylko też się jeszcze nie zdecydowałam i na razie raczej jej nie dostanę bo wydałam bardzo dużo kasy na ciuchy ale dobre podobno są z firmy Baybyliss, Remington, Philips, zależy ile masz kasy na to przeznaczone ale lepiej kupić jakąś profesjonalną zapytaj w sklepie fryzjerskim ja patrzyłam u nas w mieście w hurtowni fryzjerskiej i kosztowały ok 200-300 zł Odpowiedz Link Zgłoś
karolinax3 prostownica, najlepszy wynalazek 21 wieku ! <3 hah 01.09.10, 12:16 poważnie. xd Odpowiedz Link Zgłoś
ziba96 Ja mam remington. Przeczytaj! 01.09.10, 15:25 Ja mam tej firmy i jestem zadowolona z niej. Prostuje świetnie! Ja mam bardzo lokowane włosy , a mi ładnie prostuje. Jak sobie je spryskam czymś do prostowania itd. to już wogóle mam proste i to na długo. ZA to wyglądaja zdrowo i ładnie. Oczywiście po dłuższym czasie się zniszczą dlatego kup sobie coś przeciwko wysokiej temperaturze. Bardzo Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś