niewiarygodna95 01.09.10, 14:23 Hej Widziałam dzisiaj na MTV teledysk do Teenage Girl i powiem, że jest całkiem dobry Był na 1 miejscu Ale nie moge go znaleźć na necie Widzieliście ten teledysk? Jak go oceniacie? A może ktoś go znalazł w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewiarygodna95 Re: Katy Perry - Teenage Dream ;) 01.09.10, 14:27 Oo.. znalazłam Tu macie linka: www.youtube.com/watch?v=22RNJLPCDyg I co myślicie? Podoba wam się teledysk? A może tylko piosenka? Czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
niewiarygodna95 Re: ! 01.09.10, 14:33 Taka po prostu jest ta piosenka W TV też była taka "wyblakła" Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Katy Perry - Teenage Dream ;) 01.09.10, 15:35 teledysku nie oglądałam, ale słyszałam w radiu piosenkę i stwierdzam, że jest dziwna. słyszałam już ją chyba ze dwa razy i dalej nie mogłabym jej zanudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 01.09.10, 16:03 piosenka kojarzy mi się z wakacjami i miłością, jest taka beztroska i łatwo wpada w ucho, mnie się podoba. teledysk może być. c: pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś