madziusia94 Re: Czy któraś przeżyła? 02.09.10, 19:45 łaaa ja już nawet nie pamiętam kiedy byłam w szóstej klasie. ;-D hahaha. xDD ale co do testów to nie są trudne i nie ma co się stresować. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 jestem 02.09.10, 19:45 przeżyłam. teraz martwię się o przeżycie klasy I gim. ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
zielinka14 Re: Czy któraś przeżyła? 02.09.10, 19:48 Spoko szósta klasa jest najfajniejsza w człej podstawówce. nie bój sie na pewno będzie super. wszyscy straszą jaka ta klasa jest okropna testy trudne a naprawde tak nie jest jestem teraz w drugiej klasie gimnazjum i naprawdę wiem co mówie Odpowiedz Link Zgłoś
metal Re: Czy któraś przeżyła? 02.09.10, 19:48 noo ja przeżyłam 6 klasę nie było źle na luzie się uczyłam a te testy kompetencji to są proste są łatwiejsze niż te próbne ja się nie stresowałam bo w sumie nie było czym eee nie martw się 6 klasa nie jest taka zła na luzie trzeba podejść , nie ma się czym martwić Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Czy któraś przeżyła? 02.09.10, 19:51 nie ma się czego bać. testy są proste, zadania łatwe. mi bardzo szybko zleciała 6 klasa. życzę powodzenia. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
martussiaaa Re: Czy któraś przeżyła? 02.09.10, 19:51 Ehh było łatwo , testy wgl nie są trudne . Odpowiedz Link Zgłoś
poppy Re: Czy któraś przeżyła? 02.09.10, 19:53 nie martw się mała! zobaczysz co cie czeka później, testy 6 klas to pikuś, a 6 klasa jest najzajebistsza z podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx 6 klasa. 02.09.10, 19:53 nie jest tak źle. W gimnazjum jest gorzej. Testy szóstoklasisty jest nawet prosty, chyba, że się zestresujesz tak jak ja... Ale teraz mogę powiedzieć, że nie potrzebnie się stresowałam, ale to wszystko przez ludzi którzy za każdym krokiem mówili "Nie martw się", "Będzie dobrze", "Napisz jak najlepiej" albo dyrektorka mi powiedziała też żebym dobrze napisała, że liczy na mnie itd. To jeszcze bardziej stresuje Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Czy któraś przeżyła? 02.09.10, 19:54 jak się będziesz przykładać - szczególnie do matematyki - to na pewno będziesz miała dobre świadectwo . ucz się dobrze, to trafisz do dobrego gimnazjum (: nie jest strasznie! 6 klasa to najfajniejszy rok! Najlepsze i ostatnie chwile z klasą, właśnie w 6 klasie wszyscy się zmieniają i jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Czy któraś przeżyła? 02.09.10, 19:56 a, i nie bój się testów! mój był prosty. teraz jestem w 1 gim, teraz to się dopiero zacznie... ;C Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Czy któraś przeżyła? 02.09.10, 19:55 nic sie nie martw testami one sa tak od picu nie licza sie ....zaczna sie liczyc te gimnazjalne ktore ja mam przed soba poniewaz od nich zalezy juz cala przyszlosc czyli dobre liceum a potem jakies studia...a ginazjum to tylko przedluzenie podstawowki i nikt na te testy nie patrz one sa w arkuszach ale ..... nie martw siee Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Czy któraś przeżyła? 02.09.10, 20:04 ja też bałam się strasznie , a kiedy wyszłam z sali po teście nogi całe mi się trzęsły tak się denerwowałam . ale spoko nie ma czym , nie jest taki zły . Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Czy któraś przeżyła? 03.09.10, 22:22 ja jestem teraz w gimnazjum,ale 6 klasa była najlepszym rokiem szkolnym mojego życia jak narazie. było świetnie. wszystko jest cholernie proste,a test na koniec tym bardziej <3 Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Re: Czy któraś przeżyła? 04.09.10, 16:46 Najlepszy rok jaki przeżyłam<3! Nig dynie zapomnę. A testy to pikuśxd Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: Czy któraś przeżyła? 04.09.10, 18:15 Nie masz sie czego martwić.6 klasa jest ok.A test będzie łatwy.Na koniec będziesz miała satysfakcje ,że zakończyłaś pewien ważny etap w swoim życiu;] Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Wiesz,tytuł mnie rozwalił:D 04.09.10, 21:14 Ale nieważne!Tak jestem tu,żyję,toż to chyba cud!6 klasa to banał,nie chcę cię martwić,ale dopiero w 1 będzie gorzej.Testy mieliśmy proste,miałam 38 punktów na 40,więc wierz mi.Nic strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Czy któraś przeżyła? 05.09.10, 00:03 Gdy przeczytałam temat pomyślałam że chodzi o pierwszy seks. Jestem w pierwszej liceum, byłam w 6 klasie, więc przeżyłam. Zazdroszczę Ci. Też chciałabym być w tej klasie w której Ty jesteś. xD Nie jest strasznie . Jest okej <3. Nie ma się czego bać Odpowiedz Link Zgłoś
amydenlee Re: Czy któraś przeżyła? 05.09.10, 16:19 JJakbym czytała siebie sprzed roku xD Nie jest źle,a sam test też nie jest specjalnie trudny Odpowiedz Link Zgłoś
anusia25 Re: Czy któraś przeżyła? 05.09.10, 16:22 ten test jest prosty nie przejmuj się Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 05.09.10, 16:31 nie bój się, to przede wszystkim. ucz się systematycznie, a będzie dobrze, a nawet bardzo dobrze. podstawówka to nic w porównaniu z gimnazjum x_x Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Czy któraś przeżyła? 05.09.10, 16:27 Nie bój się. jakoś przeżyjesz. Wszyscy to przechodziliśmy, albo będziemy xd Co do testu - nie ma się czego bać. Nauczyciele robią wokół tego nie wiadomo jakie halo, a okazuje się, że test jest bardzo prosty. 3maj się bd dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Czy któraś przeżyła? 05.09.10, 20:28 ahhh to były czasyi ten ślub z kingą Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Czy któraś przeżyła? 05.09.10, 23:07 też jestem w 6 kl. ja najbardziej boję się rozstania z moją klasą Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Czy któraś przeżyła? 05.09.10, 23:11 test jest banalny tak samo jak cała 6 kl. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Czy któraś przeżyła? 06.09.10, 15:28 egzamin z 6 kl. podstawówki jest super łatwy. ;D nie przejmuj się bo nie ma czym. ;D szósta klasa jest strasznie łatwa. ;* teraz jestem w 3 gimnazjum i się nie przejmuję ,chociaż gimnazjalne naprawdę są trudne ,ale ja mam gorsze problemy. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Ja się wcale niczym nie przejmowałam... 06.09.10, 15:33 ...i zdałam z prawie najlepszym wynikiem w szkole. Kolega miał 2 punkty więcej . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Czy któraś przeżyła? 06.09.10, 15:39 nie przeżyłam, umarłam. -,- jest normalniee . a testy 6 klas wcale nie są trudne. Odpowiedz Link Zgłoś