annie1996 ;* ;D 04.09.10, 18:04 No ja mam bardzo dużo z biologi bo ponoć przerobiliśmy jakiś tam dział i muszę z niego zrobić aż 8 tematów blee....I jeszcze z polskiego mam coś o radiu przeczytać i zacząć czytać lekturę Krzyżaków...No i z matmy 3 zadania... Odpowiedz Link Zgłoś
madziuuulka Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 18:08 typka z matmy już zadała zadanie , debila tak jej nie lubię a i jeszcze z infy ale to łatwizna Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 18:20 Niestety, za dużo żeby o tym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
inspired_ tsaa.;D 04.09.10, 18:23 mam 6 zadań z matmyy.xd i to wszystko ;D na szczęściee.;p jestem w pierwszej gimnazjum ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ringa_ Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 18:28 miałam dokończyć tylko zadanie z matmy, łatwe Odpowiedz Link Zgłoś
zagroszkowana Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 18:38 ja mam zadanie z chemii, geografii, matematyki i sporo powtórzenia z francuskiego . Do tego muszę zrobić doświadczenie z chemii . A co do kartkówek prawdopodobnie szykuje nam się z chemii i geografii ; // . Odpowiedz Link Zgłoś
vinett Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 18:39 kartkówkę z biologii mam, która została już zapowiedziana w czerwcu xd, być może kartkówka z polskiego. I mam jeszcze zadane z matematyki. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot . 04.09.10, 18:48 Z polskiego wypracowanie i lekturę na przyszły tydzień . Z matmy jedno zadanie . Z angielskiego wypracowanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
miley16x Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 18:48 Takk ! mam zadane z matmy i polaka i mieliśmy na 2 dzień kartkówkę z matmy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 18:54 Jeszcze gorszych! Mam wypracowanie z polskiego, referat z historii + 3 zadania, 8 zadań z matmy, 5 ćwiczeń z angielskiego, 3 zadania z fizyki, 6 zadań z biologii + we wtorek klasówka z biologii -.- Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 18:59 cholera mnie bierze z ta szkołą. mam dużo i to bradzo dużo zadane ale nawet pisać mi sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
im_just_a_girl Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:00 ja mam jakąś notatkę zrobić z polaka i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
siakot Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:00 Matko, ty masz na serio tyle zadane ? Szok ! Ja mam tam coś, ale bardzo mało... Odpowiedz Link Zgłoś
kingusiaaa Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:04 Ojj trochę jest Z polskiego zadanie i wiersz na pamięć, z matmy 3zad. z historii i fizyki kartkówki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
chusteczka_aha Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:05 Z gegry ćwiczenia i z muzyki kartka z zadaniami, z angielskiego opisać wszystkie poznane czasy, z polskiego przeczytać lekturę (15 str, ale DUŻO xD) z fizyki obrazek przerysować i opisać. Sprawdzianów jak na razie nie zapowiadali (na szczęście)...;] Odpowiedz Link Zgłoś
kokainka Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:10 Hej ^^ Miałam zadane tylko z Angielskiego przetłumaczyć 4 teksty , nauczyć się je czytać , a z historii dla chętnych do zrobienia plakat na temat tego , co się wydarzyło 17 września . U nas nikt nie chce nas rozruszać . Wiedzą , że to się nie uda . ;p Ja nie mam ostrych nauczycieli . Chyba że nauczycielkę od polskiego , której wszyscy się boją , ale ona wyjątkowo nic nie zadała , bo jak powiedziała , najpierw spray ORGANIZACYJNE . Czyli mam spk. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
monika213 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:13 na szczęscie tylko z angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
liley Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:13 Ja nic nie mam zadane na ten weekend. Tylko baba nam zadała z historii jakieś pytania, ale to dopiero zrobię po zielonej szkole, bo jadę 8 Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:28 Taa....ja już trzeci dzień robię zadanie z historii , bardzo długie, bo trzeba opisac zakony powstałe podczas wojen krzyżowych, a jest ich aż osiem. Poza tym niemiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:28 kartkówkę z biologi i chemi . Sprawdzian z matmy . -,- Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:29 1 zadanie z matmy i to w dodatku zaczęte na lekcji i bardzo proste Odpowiedz Link Zgłoś
buffy Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:30 no z polskiego mam no i babka z gegry juz nam kartkowke zapowiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
onaa123 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:43 no niestety ;/ już nam zapowiedzieli testy z chemi i polaka;/ ogłupieli chyba! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1253 Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 19:50 ja mam niestety ;/ i to baardzo dużo ; / Odpowiedz Link Zgłoś
truskaax3 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 20:02 Nic nie mam ! cały weekend wolny ;D ije. , ije , ije ! ; ) : D Odpowiedz Link Zgłoś
olka17172 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 20:03 oj dużo zadali bardzo dużo 2 strony a4 z majcy drobnym druczkiem zadania Odpowiedz Link Zgłoś