kitty_ Re: Pomóżcie ! : oo 15.09.10, 20:24 na matematyke ? 1. tak. 2. nie. 3. wf, angielski, muzyka 4. wf - lubię sport. angielski - najlepiej sobie z nim radzę muzyka - uwielbiam śpiewać. 5. chłopcy z placu broni. 6. świetne przygody. Odpowiedz Link Zgłoś
juliaa1998 Re: Pomóżcie ! : oo 15.09.10, 20:28 1.Tak 2.Nie 3.Matme 4.Nie wiem 5.Chłopcy z placu broni 6.Bo lubię smutne lektury(ernest nemeczek umiera) Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto :) 15.09.10, 20:29 b b wf bo uwielbiam sport. ;] romeo i julia? ;p jest romantyczna, lubię romantyczne powieści. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Pomóżcie ! : oo 15.09.10, 20:35 1. tak i niee bardziej taak 2. zalezy czego , ale ok niech bedzie tak 3. j. polski 4.poniewaz go lubie xD niee no bo mozna pofilozofowac wydobyc jakis moral z wierszy 5. maly ksiaze 6. bo jest niby dziecinny i prosty ale to nie prawda , ta lektura jest piekna i trzeba ja zrozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 16:48 1. Tak 2.Nie 3. Angielski 4. Angielski, ponieważ szybko mi wchodzi do głowy, mam miłą nauczycielkę, łatwy i lubię ten język ogólnie. 5. Szatan z 7 klasy. 6. Bo była najciekawsza ze wszystkich, które miała do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 17:10 1. Czy lubisz chodzić do szkoły ? b). Nie. 2. Lubisz się uczyć ? b) Nie. 3.Jaki najbardziej lubisz przedmiot ? Odp: Powiedzmy że polski ale to zależy od nauczyciela. 4. Dlaczego akurat ten przedmiot jest twoim ulubionym ? Odp : Bo czasem są ciekawe tematy I łatwo się tego uczy 5. Jaka lektura zainteresowała cię najbardziej ? Odp : Quo vadis 6. Dlaczego właśnie ta lektura zainteresowała cię najbardziej ? Odp : A nie wiem xD Bo tak i tyle xD Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady yyy.no niech będziee....więc , ^^ 16.09.10, 17:18 1. Czy lubisz chodzić do szkoły ? b). Nie. 2. Lubisz się uczyć ? b) Nie. 3.Jaki najbardziej lubisz przedmiot ? Odp: WDŻ 4. Dlaczego akurat ten przedmiot jest twoim ulubionym ? Odp : Bo tak : P 5. Jaka lektura zainteresowała cię najbardziej ? Odp : Żadna 6. Dlaczego właśnie ta lektura zainteresowała cię najbardziej ? Odp : ? Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 17:15 1. zależy. 2. nie. 3. WF. 4. tak jakoś. 5. żadna. 6. - Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 17:19 1. Czy lubisz chodzić do szkoły ? b). Nie. 2. Lubisz się uczyć ? b) Nie. 3.Jaki najbardziej lubisz przedmiot ? Odp: Informatyka 4. Dlaczego akurat ten przedmiot jest twoim ulubionym ? Odp :Bo chociaż wszystko rozumiem umiem itp. 5. Jaka lektura zainteresowała cię najbardziej ? Odp zkolna.? to Matylda;D z 5kl 6. Dlaczego właśnie ta lektura zainteresowała cię najbardziej ? Odp zybko się czytało i wciągnęła. Mam nadzieje że pomogłam;* Odpowiedz Link Zgłoś
nata6626 Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 17:24 1.Tak 2.Nie 3.Języki obce ; ang i niem i hiszp 4. bo je lubię, są łatwe, ciekawe i bardziej nie umiem wytłumaczyć. 5. Ten Obcy 6. bo jest ciekawa ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
magic.xd Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 17:26 1. Czy lubisz chodzić do szkoły ? a). Tak. 2. Lubisz się uczyć ? a) Tak. 3.Jaki najbardziej lubisz przedmiot ? Odp:Biologia 4. Dlaczego akurat ten przedmiot jest twoim ulubionym ? Odp :Tylko ten przedmiot mnie interesuje. 5. Jaka lektura zainteresowała cię najbardziej ? Odp :----------- 6. Dlaczego właśnie ta lektura zainteresowała cię najbardziej ? Odp : ---------- Odpowiedz Link Zgłoś
77alex77 TUTAJ! 16.09.10, 17:32 1.tak 2.nie 3.matematyka 4.bo jest dla mnie zabawą,jest bardzo łatwa 5."Ten Obcy" 6.bo była prosta,w zrozumiałym jezyku,była ciekawa i pojawił się wątek romantyczny co bardzo lubie Prosze Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 17:33 1. Czy lubisz chodzić do szkoły ? zależy. to nie takie proste. tak stricte to nie. 2. Lubisz się uczyć ? uczyć nie, ale jak jest coś co lubię... nie no, tak stricte [2] to nie. 3.Jaki najbardziej lubisz przedmiot ? muzyka może. polubiłam wf, tak trochę, i kocham informatykę, ale nie mam na razie. ._. 4. Dlaczego akurat ten przedmiot jest twoim ulubionym ? bo lubię muzykę, komputery, a wf, bo... nie wiem, musze się czasem poruszać. :3 5. Jaka lektura zainteresowała cię najbardziej ? żadna. ._. 6. Dlaczego właśnie ta lektura zainteresowała cię najbardziej ? żadna. ._. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 17:36 tak. nie. wf. o nie trzeba myslec. zadna. - Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 17:39 1. Odp: Tak. 2. Odp: Nie. 3. Odp: Angielski. 4. Odp: Kocham uczyć się języków! 5. Odp: Takowej jeszcze nie miałam, nie lubię lektur. 6. Odp: Jak powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 17:40 1. nie 2. nie 3. informatyka 4. bo jest fajny 5. tajemniczy ogród 6. bo była fajna Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 17:40 1. Czy lubisz chodzić do szkoły ? b). Nie. 2. Lubisz się uczyć ? b) Nie. 3.Jaki najbardziej lubisz przedmiot ? Odp: biologia 4. Dlaczego akurat ten przedmiot jest twoim ulubionym ? Odp : ten przedmiot wydaje mi się ciekawy 5. Jaka lektura zainteresowała cię najbardziej ? Odp : żadna ;D 6. Dlaczego właśnie ta lektura zainteresowała cię najbardziej ? Odp : ------- Odpowiedz Link Zgłoś
olciabuziaczki Re: Pomóżcie ! : oo 16.09.10, 17:41 1.nie 2.nie 3.polski, historia 4. bo nauczyciele fajnie tłumaczą i można ich zrozumieć 5. w 5 klasie 'Tajemniczy ogród' 6. bo była ciekawa i wciągająca i nikomu więcej się nie podobała Odpowiedz Link Zgłoś
malinka25 Re: Pomóżcie ! : oo tuuu 16.09.10, 17:42 1. czsasmi.. jezeli ma byc tak lub nie, to raczej taa 2. czsami, zależy z czego... ogolnie to nie, chociaz tak... heh niech bd tak 3.polski, angielski, wf, edukacja dla bezpieczenstwa.. heh 4. ponieważ, są fajni nauczyciele i jest to ciekawe 5. Ooo, było takich kilka, Zemsta, Opium w rosole, Balladyna(te sa z poprzedniego roku) z podstawowki tez kilka bylo .. ;p 6.bo byla ciekawa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
faka.faka.xd Re: Pomóżcie ! : oo 17.09.10, 21:00 1 . umm. kurde. zależy. jeśli się by nie trzeba było jakoś bardzo uczyć i wgl . to tak. bo fajnie jest. wiec . . tak . 2. nie . 3. matematyka, chemia . 4. ponieważ go lubię. nie nudzi mnie . 5. żadna . może . . w 5 klasie postawówki 'ania z zielonego wzgórza' i w 2 ' dzieci z bullerbyn ' XD reszta nie bardzo . 6. bo były w miarę ciekawe . ; D wolę fantastyczne książki . Odpowiedz Link Zgłoś