asia2314 08.09.10, 17:27 Dziś na stronie www.cambio.com o 21 czasu polskiego odbedzie się czat z Jonasami!! Będziecie oglądac? jakie pytania zadacie? Pytania mozna zadawac za pomocą twittera, wpisujac przed albo po wiadomosci #cambiochat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zukolover Re: Live chat z jonas brothers!! 08.09.10, 17:33 Jeny, dzięki że mnie poinformowałaś, wreszcie zobaczę sobie jakiś czat z Jonasami ^.^ No i o dobrej godzinie! Nie wiem jak ty, ale ja uważam, że ich starsze czaty były fajniejsze. Może dzisiaj będą gadać coś śmiesznego. (: Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 @zukolover 08.09.10, 18:47 Ale to jeszcze dzisiaj było na thejonasbrothers.y0.pl! A skąd wiesz, że starsze chaty były fajniejsze, skoro "wreszcie zobaczysz sobie jakiś chat z Jonasami"? Ja sądzę, że teraźniejsze są lepsze. A ten ich rytuał z jedzeniem jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
asia2314 Re: @zukolover 08.09.10, 19:23 moze jej chodzilo o to ze na zywo nie widziala jeszcze ;p tylko z nagran na yt czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
zukolover Re: ale ty szybka... no jasne, że bd! 08.09.10, 18:25 Przez kilka tygodni nie miałam internetu więc wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Live chat z jonas brothers!! 08.09.10, 18:43 OMG! O każdym live chacie będzie wątek?! No sory, ale fanki Jo Bros raczej wchodzą na strony o nich i wiedzą o live chatach (jak ja)! Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 cambio przed chwilą napisało ,że 9:30 08.09.10, 18:51 na twitterze , więc mam świeższe informacje, a o live chacie wiadomo od zeszłego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
victoriaselena tuu 08.09.10, 18:55 jak wejść na ten czat wiem że na tej stronie ale jak i gdzie wejść Odpowiedz Link Zgłoś
sophijja Re: Live chat z jonas brothers!! 09.09.10, 23:00 OMFG OMFG OMFG!!! im so excited -___- yeahhh it was sarcasm! (: Odpowiedz Link Zgłoś