Dodaj do ulubionych

W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły?

• twilightfan01 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 18:43
      na co dzień to rurki, bluzka, taki fartuch jak noszą doktorzy tylko że z dodatkami i w fioletowym kolorze, jakieś kolczyki, bransoletki itp. smile
    • kontrastowa Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 18:45
      rurki , trampki albo botki , koszulka , bluza ..
      czasem długa koszula i legginsy . xd
    • kakaa13 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 18:49
      podobnie do ciebie c:
    • trendywendy ....j.a.... 08.11.10, 18:53
      No ja podobnie: trampki, bluzka, rurki(!big_grin), torba, sweterek, czasami tunika, sukienka. Natomiast jak wychodzę na miasto to czasami lubię zaszaleć suspiciousnp. ostatnio jak wyszłyśmy z koleżanką to włożyłam porwane rajstopy. Mieszkam w małym miasteczku i takie ... hmmm... ekstrawaganckie rzeczy (jak określiła to moja mama) są mało popularne.cool Ale kiedy wszyscy gapili się na mnie to było fajne.smile Ale do szkoły to bym tak się nie ubrała. Czego jeszcze nie włożyłybyście do szkoły?tongue_out
    • meggi_ Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 18:57
      różnie się ubieram. mam swój styl i raczej się go trzymam choć czasami lubię odbiegać od normy smile . lubię ubierać niebieskie spodnie. rurki. KOCHAM TRAMPKI !smirk
    • olcia_1316 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 18:59
      Ja przeważnie ubieram rurki, tunikę lub top, trampki i sweterek smirk ... ale dla różnorodności noszę czasami spódnicęindifferent lub tunikę z leginsami big_grin ale to zależy od pory roku cool
      • hellokiciara Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:01
        zwyczajnie tz : rurki , bluza zwykle ze ściągaczem , trampki <3
    • mansonowa Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:00
      Rurki, koszulka albo jakaś bluzka, na to sweterek, bluza lub koszula, albo po prostu bluza zakładana przez głowę brawo
    • hektorkaa Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:00
      Spodnie rurki, bluzka bokserka, jakieś adidasy i bluza.
      • hilary_fanka Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:02
        Rurki w różnych kolorach ( mam czarne, czerwone, niebieskie, fioletowe), trampki, bluza bądź koszulka z krótkim rękawem big_grin
    • pannapsychiczna Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:08
      emm...Zwiewna spodnica do kolan, wzorzyste podkolanowki, moje kochane, dwuwarstwowe converse, albo bordowe Martensy, koszulka z ulubionym zespolem (najczesciej z AC/DC, lub Kurtem Cobainem, bo to koszulki, ktore lubie najbardziej), dlugi, szary sweter, korale, duzo bransoletek, kolorowy szal, pelno pierscionkow z kolorowymi, duzymi oczkami, azurowa czapka 'krasnal'(inaczej zwana beretem xD), czerwony plaszcz, lub szary w pepitke, no i na plecy ukochany plecak - kostka w szkocka krate. smile
    • cookie18 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:08
      trampki , adidasy a w zime emu , rurki , koszulka , bluza no i bielizna : > : D
    • gaba97 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:09
      jeansy rurki, bluza, trampki
    • szalona_fanka46 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:10
      sweterek lub bluza; dżinsy i adidasy
      • hellokiciara Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:12
        rurki bluza trampki -zwyczaj : 3
    • julka_18 trampki, rurki, koszulka, bluza. ;) 08.11.10, 19:15
    • xxjustynaxx juuuuu 08.11.10, 19:16
      No jak zawsze w wór pokutny i sandały
    • takjusinek Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:22
      Cóż.
      Moje ukochane szare rurkiserce
      Jakiś Funny t-shirsmile albo koszulę np: kratęsmirk
    • iga_ Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:27
      W jeansy, najczęściej rurki. Do tego tunika lub zwykły t-shirt z nadrukiem. Zakładam do tego jeszcze bluzę, albo cieniutki sweterek. Jesienią i zimą chodzę w adidasach, albo kozaczkach. Natomiast w latem i wiosną w sandałki, albo trampki.
    • muffy_x3 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:31
      Zawsze w to, co mi sie podoba i co lubie nosic. Nie bardzo podporzadkowuje sie glupim zasadom tj. 'nie mozna ubierac sie w jaskrawych kolorach' itp.
      Niestety moje ubrania trudno jest pogodzic z mundurkiem, wiec codziennie rano mam problem co zalozyc, zeby codziennie nie chodzic w tym samym -_- .
    • violet_ Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:35
      trampki, dżinsy, bluzka, sweterek.
    • just.breathe Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:38
      Hm... W sweterki, cienkie bluzeczki na długi rękaw, dżinsy i trampki. ;]
    • aneczka. Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:40
      Rurki i tunika lub legginsy i jakaś sukieneczka. Styl extra big_grin
    • panibieberovva Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:47
      staram się ubierać luźno . zazwyczaj chodzę w rurkach, w moich ulubienych reebokach, w luźnej koszulce z krótkim rękawem i do tego jakaś bluza czy sweter . ; D wszystko do koloru, żeby to jakoś wyglądało . big_grin
    • mrs.simpson Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:52
      Legginsy/Rurki, jakaś bluzka przeważnie z krótkim rękawem ; DD Do tego sweterek, trampki/kozaki/kozaki jesienne <3 . Ogólnie staram się ubierać mniej więcej tak jak jest modnie ; ))
    • emilka11 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:53
      Zazwyczaj rurki (praktycznie zawsze) ; pp
      Do tego jakaś bluzka (w lato koszulka przeważnie) a zimą na bluzkę czy coś jakiś sweterek, bluzę ; )) Tak zupełnie normalnie (na pewno nie chodziłabym w leginsach ! NIGDY W ŻYCIU !!) ; PP
    • mmonica183 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:54
      JA LUBIE STYL TROCHE "COUNTRY" ZAWSZE MAM JEANSY, JAKIES TRAMPKI CZY CO I KOSZULĘ W KRATE ALBO Z JAKIMS PASKIEM
      NIE PRZESADZAM Z DODATKAMI U NAS NIE MOZNA ALE UWIELBIAM WIEEEELKIE PIERŚCIONKIserce
    • strawberry99 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:59
      Zazwyczaj w rurki, bluzę z kapturem i trampki ;>>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka