twilightfan01 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 18:43 na co dzień to rurki, bluzka, taki fartuch jak noszą doktorzy tylko że z dodatkami i w fioletowym kolorze, jakieś kolczyki, bransoletki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 18:45 rurki , trampki albo botki , koszulka , bluza .. czasem długa koszula i legginsy . xd Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 18:49 podobnie do ciebie c: Odpowiedz Link Zgłoś
trendywendy ....j.a.... 08.11.10, 18:53 No ja podobnie: trampki, bluzka, rurki(!), torba, sweterek, czasami tunika, sukienka. Natomiast jak wychodzę na miasto to czasami lubię zaszaleć np. ostatnio jak wyszłyśmy z koleżanką to włożyłam porwane rajstopy. Mieszkam w małym miasteczku i takie ... hmmm... ekstrawaganckie rzeczy (jak określiła to moja mama) są mało popularne. Ale kiedy wszyscy gapili się na mnie to było fajne. Ale do szkoły to bym tak się nie ubrała. Czego jeszcze nie włożyłybyście do szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_ Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 18:57 różnie się ubieram. mam swój styl i raczej się go trzymam choć czasami lubię odbiegać od normy . lubię ubierać niebieskie spodnie. rurki. KOCHAM TRAMPKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia_1316 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 18:59 Ja przeważnie ubieram rurki, tunikę lub top, trampki i sweterek ... ale dla różnorodności noszę czasami spódnicę lub tunikę z leginsami ale to zależy od pory roku Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:01 zwyczajnie tz : rurki , bluza zwykle ze ściągaczem , trampki <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mansonowa Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:00 Rurki, koszulka albo jakaś bluzka, na to sweterek, bluza lub koszula, albo po prostu bluza zakładana przez głowę Odpowiedz Link Zgłoś
hektorkaa Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:00 Spodnie rurki, bluzka bokserka, jakieś adidasy i bluza. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:02 Rurki w różnych kolorach ( mam czarne, czerwone, niebieskie, fioletowe), trampki, bluza bądź koszulka z krótkim rękawem Odpowiedz Link Zgłoś
pannapsychiczna Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:08 emm...Zwiewna spodnica do kolan, wzorzyste podkolanowki, moje kochane, dwuwarstwowe converse, albo bordowe Martensy, koszulka z ulubionym zespolem (najczesciej z AC/DC, lub Kurtem Cobainem, bo to koszulki, ktore lubie najbardziej), dlugi, szary sweter, korale, duzo bransoletek, kolorowy szal, pelno pierscionkow z kolorowymi, duzymi oczkami, azurowa czapka 'krasnal'(inaczej zwana beretem xD), czerwony plaszcz, lub szary w pepitke, no i na plecy ukochany plecak - kostka w szkocka krate. Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:08 trampki , adidasy a w zime emu , rurki , koszulka , bluza no i bielizna : > : D Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:09 jeansy rurki, bluza, trampki Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:10 sweterek lub bluza; dżinsy i adidasy Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:12 rurki bluza trampki -zwyczaj : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
takjusinek Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:22 Cóż. Moje ukochane szare rurki Jakiś Funny t-shir albo koszulę np: kratę Odpowiedz Link Zgłoś
iga_ Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:27 W jeansy, najczęściej rurki. Do tego tunika lub zwykły t-shirt z nadrukiem. Zakładam do tego jeszcze bluzę, albo cieniutki sweterek. Jesienią i zimą chodzę w adidasach, albo kozaczkach. Natomiast w latem i wiosną w sandałki, albo trampki. Odpowiedz Link Zgłoś
muffy_x3 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:31 Zawsze w to, co mi sie podoba i co lubie nosic. Nie bardzo podporzadkowuje sie glupim zasadom tj. 'nie mozna ubierac sie w jaskrawych kolorach' itp. Niestety moje ubrania trudno jest pogodzic z mundurkiem, wiec codziennie rano mam problem co zalozyc, zeby codziennie nie chodzic w tym samym -_- . Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:35 trampki, dżinsy, bluzka, sweterek. Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:38 Hm... W sweterki, cienkie bluzeczki na długi rękaw, dżinsy i trampki. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka. Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:40 Rurki i tunika lub legginsy i jakaś sukieneczka. Styl extra Odpowiedz Link Zgłoś
panibieberovva Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:47 staram się ubierać luźno . zazwyczaj chodzę w rurkach, w moich ulubienych reebokach, w luźnej koszulce z krótkim rękawem i do tego jakaś bluza czy sweter . ; D wszystko do koloru, żeby to jakoś wyglądało . Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.simpson Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:52 Legginsy/Rurki, jakaś bluzka przeważnie z krótkim rękawem ; DD Do tego sweterek, trampki/kozaki/kozaki jesienne <3 . Ogólnie staram się ubierać mniej więcej tak jak jest modnie ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:53 Zazwyczaj rurki (praktycznie zawsze) ; pp Do tego jakaś bluzka (w lato koszulka przeważnie) a zimą na bluzkę czy coś jakiś sweterek, bluzę ; )) Tak zupełnie normalnie (na pewno nie chodziłabym w leginsach ! NIGDY W ŻYCIU !!) ; PP Odpowiedz Link Zgłoś
mmonica183 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:54 JA LUBIE STYL TROCHE "COUNTRY" ZAWSZE MAM JEANSY, JAKIES TRAMPKI CZY CO I KOSZULĘ W KRATE ALBO Z JAKIMS PASKIEM NIE PRZESADZAM Z DODATKAMI U NAS NIE MOZNA ALE UWIELBIAM WIEEEELKIE PIERŚCIONKI Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry99 Re: W co ubieracie się zazwyczaj do szkoły? 08.11.10, 19:59 Zazwyczaj w rurki, bluzę z kapturem i trampki ;>> Odpowiedz Link Zgłoś