Dodaj do ulubionych

Zakochana !!?

15.09.10, 17:31
Jestem w pierwszej klasie gimnazjum i podoba mi się pewien chłopak, który jest nieziemsko
przystojny.serce Wiem tylko że na imię mu Maks. Chciałabym go poznać ale jestem bardzo
wstydliwa i nie wiem jak mam postępować. Chciałabym abyście mi pomogły odpowiedzieć na
moje 2 pytania: 1. Jak mam do niego zagadać ? 2. Jak być mniej wstydliwą osobą ?
Obserwuj wątek
    • ania55888 Re: Zakochana !!? 15.09.10, 20:05
      musisz do niego zagadac
      wiem jest to trudne jak się trochę wstydzisz
      ale jak się zakochałaś kiss
    • joshka Re: Zakochana !!? 16.09.10, 18:06
      zdobądź jego numer i napisz co ci szkodzi
      • kararock Re: Zakochana !!? 16.09.10, 19:27
        mam podobnie i dowiem sie chetnie jak pozbyc sie tej okropnej wstydliwosci
        • hilary_fanka Re: Zakochana !!? 16.09.10, 19:39
          scianaKurde, napiszę to wreszcie w tym wątku, bo już mnie to mega wkurza. Nie
          rozumiem, jak mozna być zakochanym w chłopaku, którego się nawet nie zna. Tylko
          dlatego, ze jest ładny, przystojny. Po prostu nie mam pojęcia. Moim zdaniem wygląd nie
          jest ważny, nie znasz tego chłopaka. Potem zagadasz do takiego i okaże się, że to
          kompletny idiota. Nie przesadzajcie, Kociaki!
          • 7angie7 tutaj, bez krytyki :) porady 16.09.10, 21:12
            Trochę moja przedmówczyni ma racji, ale za ostro to ujęła wink Kociaki, nie
            mówcie, że się zakochałyście, jeśli podoba wam się chłopak, którego nie znacie.
            smile Po prostu się zauroczyłaś, bo pewnie chłopak jest ładny. Przypatruj się mu,
            zobacz co go interesuje, może uprawia jakiś sport, lub gra w zespole, więc
            przychodź na jego mecze, koncerty, przedstawienia. Pogadaj ze znajomymi, może go
            znają, poproś żeby Cię przedstawili. W ostateczności sama do niego podejdz
            (wersja jednak dla odwaznych) i zapytaj o godzine, gdzie jest np jakas sala i
            zagadaj przy tym smieszną gadką, np coś smiesznego o nauczycielu, lub aferze w
            szkole smile Probuj wszystkiego i pamietaj, nie wstydz się siebie, to i inni nie
            bedą się Ciebie wstydzić!
    • kiwi Re: Zakochana !!? 16.09.10, 21:17
      zakochanie to za duże powiedziane...po prostu zauroczenie c;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka