mila13 Re: W tym momencie... 30.12.10, 22:14 A taki średni mam dziś humor,bywalo lepiej. Piżama i szlafrok Kitka Odpowiedz Link Zgłoś
kingusss Re: W tym momencie... 30.12.10, 22:24 hmm... nie najgorszy jeansy, bluza rozwalony kucyk XD Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: W tym momencie... 31.12.10, 13:02 w humorze całkiem okej jestem ubrana najzwyczajniej mam niedbałe , rozpuszczone włosy Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: W tym momencie... 31.12.10, 16:56 1. super , bo sylw . <3 2. legginsy i szeroka , długa bluzka . 3. mam turban XD Odpowiedz Link Zgłoś
impossible_baby Re: W tym momencie... 31.12.10, 18:06 W jakim jesteś humorze - Nawet okej. Cieszę się, z Nowego Roku. ; d Jak jesteś ubrana -Niebieska koszulka z krótkim rękawem, jeansy. ; ) ale zaraz idę się przebrać. xD Jaką masz fryzurę- Rozpuszczone włosy, z opaską. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kredkakolorowa Re: W tym momencie... 31.12.10, 18:08 1. Sylwestrowy mam humorek 2. Fajowy top i jeansy 3. prostowane Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: W tym momencie... 31.12.10, 18:10 1. Jestem w złym humorze , ale gdybyś tu była to byś tego nawet nie zauważyła. Powiedziałabyś , że jestem najweselszym człowiekiem na świecie ;// 2. Jestem ubrana w czarne rurki , czerwoną tunikę z kultowym nadrukiem xd 3. Mam rozpuszczone włosy Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: W tym momencie... 31.12.10, 18:16 Humor, że tak powiem gorszy niż przeciętny. Ubrana jestem w koszulkę z napisem "ojciec dyrektor" i szare spodnie od dresu. Fryzura? Lepiej nie pytać. Rozczochrane kłaki Odpowiedz Link Zgłoś
crazyy Re: W tym momencie... 31.12.10, 18:24 Złym wyrolowali mnie i nie ide na sylwka ( smut szare rurki , czarna bluzka z Habakuk'a i zielona bluza rozpuszczone włosy i grzywkę spięta do tyłu spinką Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: W tym momencie... 31.12.10, 18:24 lekko wkurzona, ale w miarę optymistycznie. bokserka, dżinsy, skarpetki razy dwa. rozpuszczone, bo myła je. Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 rihanna01 ..... 31.12.10, 18:24 jestem przygnębiona mam na sobie tunike granatową w kropki i sztuczne białe futerko Odpowiedz Link Zgłoś
pynia W tym momencie... 31.12.10, 18:53 odpowiedz- W jakim jesteś humorze Jak jesteś ubrana Jaką masz fryzurę 1) Zajebistym, ponieważ spędzę Sylwka u koleżanki 2) Narazie jestem w dresach, ale zaraz wskoczę w miniówkę 3) Narazie jestem uczesana w kitkę, ale zaraz się uczeszę w koka pozdrowienia słońce Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x Re: W tym momencie... 31.12.10, 18:59 jestem w świetnym nastroju i jestem gotowa do imprezowania z okazji nowego roku ubrana jestem w długą bluzę różową z myszką minnie i siwe rurki. włosy mam rozpuszczone i grzywkę spiętą do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
eziek11 A więc tak : 01.01.11, 00:36 Hmm ... Humor ?? Jestem w średnim humorze (jeśli można tak określić). Więc strasznie chce mi się spać, co mnie dziwi ;oo Sylwester do niczego. Nic się nie dzieje Mam na sobie zwykłe jeansy (rurki), kasztanową bluzkę i taki śliwkowy sweterek czy coś ;p No i biżuterię oczywiście, srebrny naszyjnik w kształcie płatka śniegu i czarne, długie kolczyki (łuski). Mam rozpuszczone włosy SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: W tym momencie... 01.01.11, 00:47 jestem w dobrym humorze mam na sobie jeansy i żółtą koszulke i wyprostowane włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: W tym momencie... 01.01.11, 00:49 normalnym. koszulka I love Italy + spodnie czarne dresy. rozpuszczone włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
collins . 01.01.11, 01:40 1. WSPANIAŁYM! 2. Normalnie. Nie ma żadnego szału. 3. Kucyka i grzywkę spiętą do tyłu ;> Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: W tym momencie... 01.01.11, 13:51 Humor mam niezły pomijając to, że jestem chora i zmęczona. Jestem ubrana w czarne legginsy, koszulę nocną i pasiaste skarpetki. Włosy mam rozpuszczone... Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: W tym momencie... 01.01.11, 14:57 Humor w sumie dobry, tylko jestem przejedzona i boli mnie głowa. Mam rozpuszczone włosy. Ubrana jestem w majtki,skarpetki,szare rurki,stanik i czarny podkoszulek. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: W tym momencie... 01.01.11, 15:02 W jakim jesteś humorze raczej dobrym, ale spać mi się chcę . Jak jesteś ubrana majtki, skarpetki, stanik, rurki, zwykłą czarną luźną bluzkę i bluzę Jaką masz fryzurę włosy rozpuszczone Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: W tym momencie... 01.01.11, 14:59 W jakim jesteś humorze dosyć dobrym Jak jesteś ubrana koszuka na ramiączkach i spodnie Jaką masz fryzurę długie, rozpuszczone, proste włosy Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: W tym momencie... 01.01.11, 15:00 Dobrym = ] Siwo-czarno-fioletowa bluza z kapturem,szare leginsy Kok i opaska. Ta-da... Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: W tym momencie... 01.01.11, 15:03 w zajebistym rórki bluza siwa długa i adidasy rozpuszczone i wyprostowane Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Więc. 01.01.11, 15:03 Jestem w dobrym humorze, mam na sobie fioletową bluzkę w szare paski i ciemnofioletowe leginsy, no i bieliznę. xD A włosy mam rozpuszczone. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna23 Re: W tym momencie... 01.01.11, 15:05 taaa. no wiec : wesola raczej ! rurki szare, bluzka z zebra, bluza taka rozowo-czarno-biala. rozpuszczone wlosy . Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: W tym momencie... 01.01.11, 15:06 nie mam humoru mam piżamę ;P jestem rozkopana, nieuczesana i mam posklejane włosy od szampana;/ blleh Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 01.01.11, 15:10 ` ee, humor średni, mam granatowe spodnie i granatową bluzkę w białe paski z bufkami oraz rozpuszczone włosy, haha. : p Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 W tym momencie... 01.01.11, 15:11 Jest fajnie mam jeansy,bluzkę i takie rękawiczki bez palców rozpuszczone włosy Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: W tym momencie... 01.01.11, 15:13 humor - hmm, nie umiem określić ubiór - legginsy i tunika fryzura - rozpuszczone włosy. Odpowiedz Link Zgłoś