thewildone Re: Kilka pytań związanych z Wami 21.09.10, 18:27 1. serce 2. inteligencja 3. klasycznego? 4. ojj, trudno powiedzieć. 5. ani to, ani to. 6. na początku po upodobaniach. ;D no i po wyglądzie też, jak wszyscy, chociaż mówią, że nieee. 7. gitara 8. perkusja 9. raczej marzycielka... choć nie, nie do końca. 10. pesymistka. 11. lato 12. wiosna tadaam! Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Kilka pytań związanych z Wami 22.09.10, 14:20 ` rozum inteligencja coś klasycznego styl angielski camp rock po wyglądzie gitara perkusja realistka pesymistka lato wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly. Re: Kilka pytań związanych z Wami 22.09.10, 14:25 rozum. inteligencja. klasyczne. amerykański. camp rock. charakterze. pianino. perkusja <3 marzycielka. pół na pół. zima. tak samo <3. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Kilka pytań związanych z Wami 22.09.10, 14:40 rozum. inteligencja. ekstrawaganckiego. amerykański. camp rock. charakterze. perkusja. marzycielka. lato. wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmumisxx Re: Kilka pytań związanych z Wami 22.09.10, 17:16 Co wybierasz : Serce Inteligencja Coś klasycznego xd Amerykański ^^ Camp rock ; ) Na początku oceniasz ludzi po : Szczerości Wolałabyś grać na : Hmm .. nie wybiorę ponieważ na gitarze i pianinie chciałabym grać ; ] Perkusja <3 Twoje życie : Optymistka Pora roku : Lato ^ Wiosna ; ) ; * Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Kilka pytań związanych z Wami 22.09.10, 17:21 serce inteligencja ekstrawaganckiego styl angielski camp rock Na początku oceniasz ludzi po : przebojowości Wolałabyś grać : gitara perkusja Twoje życie : realistka optymistka Pora roku: Lato Wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Kilka pytań związanych z Wami 22.09.10, 17:20 rozum inteligencja ekstrawaganckiego amerykański przebojowości gitara perkusja marzycielka optymistka Lato Wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Kilka pytań związanych z Wami 22.09.10, 17:21 serce inteligencja coś klasycznego styl angielski camp rock wyglądzie gitara perkusja marzycielka optymistka lato wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont ;ppp 22.09.10, 17:22 rozum XD inteligencja ekstrawaganckiego nie wiem yyy nic ;/ szczerości pianino ( bo umiem ) perkusja realistka optymistka zima jesień Odpowiedz Link Zgłoś
xxmuffinekxx Re: Kilka pytań związanych z Wami 22.09.10, 17:22 1. serce 2. inteligencja 3. coś klasycznego 4. styl amerykański 5. Camp Rock 6. Niestety po wyglądzie .. ale to tylko chłopaków XD potem upodobania. 7. gitara < 3 8. perkusja < 3 9. marzycielka , wolałabym być realistką 10. optymistka 11. lato 12. wiosna : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Kilka pytań związanych z Wami 22.09.10, 17:22 em nie wiem. a to nie to samo ? .. kstrawaganckiego zależy o jaki styl ci chodzi camp rock Na początku oceniasz ludzi po : wyglądzie Wolałabyś grać : gitara perkusja Twoje życie : i to i to . optymistka ! Pora roku: nie wiem, chyba lato.. Wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
jaejung .. 22.09.10, 17:29 rozum mądrość angielski lol co? tu się nie wypowiem wyglądzie pianino harfa realistka pesymistka zima jesień Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: Kilka pytań związanych z Wami 22.09.10, 21:37 1. rozum, 2. inteligencja haha, 3. oj różnie, 4. pół na pół, 5. KAMP STAR!! 6. wyglądzie haha, 7. gitara, 8. perkusja, 9. realistka, 10. pesymistka, 11. latooo, 12. jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
rebel_girl Re: Kilka pytań związanych z Wami 22.09.10, 21:41 <3 heh inteligencja klasycznego amerykański ?raczej nic wszystkim oprócz wyglądu <to o ludziach gó... mówi> gitara perkusja marzycielka optymistka i pesymistka 2 w 1 sama nie wiem obie pory roku z pewnych powodów kocham i nienawidzę wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 23.09.10, 15:05 Serce. Inteligencja. Coś ekstrawaganckiego. Amerykański. -.- Wyglądzie. Gitara. Perkusja. Marzycielka. Pesymistka. Lato. Wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: <kc> 23.09.10, 15:16 serce mądrość ekstrawaganckiego yyyy camp rock upodobaniach vs wyglądzie vs przebojowości vs szczerości - wszystko gitara perkusja marzycielka vs realistka - i to i to optymistka Lato Jesień Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia0207 Re: Kilka pytań związanych z Wami 23.09.10, 15:19 rozum inteligencja coś ekstrawaganckiego styl angielski camp rock Na początku oceniasz ludzi po : upodobaniach Wolałabyś grać : gitara perkusja Twoje życie : realistka pesymistka Pora roku: Lato Jesień Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Kilka pytań związanych z Wami 23.09.10, 15:22 rozum. inteligencja. coś klasycznego (?) nie wiem. camp rock. chyba szczerości. wygląd nie jest ważny, ale mogę ocenić jakoś po tym jak wygląda. gitara. marzycielka. optymistka. lato. wiosna. c; Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Kilka pytań związanych z Wami 23.09.10, 15:27 serce. mądrość. ekstrawaganckiego. amerykański. Camp Rock. wyglądzie. xd później po przebojowości, upodobaniach, a na końcu po szczerości. nie mogłbym wybrać między gitarą, a pianinem - gram na gitarze od roku, ale marzę, aby grać na pianie tzn. na fortepianie. perkusja. marzycielka, ciągle z głową w chmurach. optymistka. ) lato albo zima. xD moje dwie ulubione pory roku wiosnaa. Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna_ Re: Kilka pytań związanych z Wami 23.09.10, 15:28 serce, inteligencja, ekstrawaganckiego, angielski, ?,upodobaniach, pianino, harfa, pesymistka, lato, wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Kilka pytań związanych z Wami 24.09.10, 14:17 serce. mądrość coś ekstrawaganckiego amerykański camp rock upodobaniach gitara perkusja marzycielka optymistka zima Wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
loczek151 Re: Kilka pytań związanych z Wami 24.09.10, 14:29 1.serce. 2. mądrość 3.coś klasycznego 4.amerykański 5.camp rock 6.szczerości 7.pianino 8.perkusja 9.realistka 10.pesymistka 11.Wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Kilka pytań związanych z Wami 24.09.10, 14:41 Serce. Inteligencja. Ekstrawaganckiego. Amerykański. Bez różnicy. Wyglądzie - > przebojowości. Gitara. Perkusja. Marzycielka. Optymistka. Zima. Wiosna. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Kilka pytań związanych z Wami 24.09.10, 19:11 Serce Inteligencja Klasyka Angielski - Staram się nie oceniać, póki kogoś dobrze nie poznam. Jednak wiadomo - pierwsze zdanie wyrabiam sobie na podstawie tego, co dana osoba ma do powiedzenia, zachowaniu itp. Pianino Perkusja Realistka Szczerze mówiąc - ani to, ani to. Jeśli już, bardziej ciągnę ku pesymistce. Zima Jesień Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Więc... 27.09.10, 22:42 Rozum-serce może zranić i zawieść,a rozum nigdy Mądrość-ta życiowa jest cenniejsza niż cała wiedza z książek Klasycznego-kocham po prostu dawny styl Amerykański-w Anglii ludzie są strasznie drętwi.Amerykanom czasem coś odwali,ale są nie do pobicia! Oj proszę,nie każ mi wybierać między złym i gorszym Upodobaniach Gram na gitarze i fortepianie,więc na pianinie pewnie też bym umiała Coś pomiędzy,kiedyś lubiłam marzyć,teraz jestem realistką Pesymistka Zima Wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Kilka pytań związanych z Wami 07.10.10, 20:52 serce, inteligencja, klasyka, angielski, camp star, wyglądzie, gitara, perkusja, realistka, pesymistka, zima, jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Kilka pytań związanych z Wami 07.10.10, 20:56 Rozum Inteligencja Ekstrawaganckiego Styl Angielski Nie wiem, oglądałam tylko 1 camp rock'a, więc chyba Camp Rock. Upodobaniach. Gitara. Perkusja. Realistka Optymistka Lato Jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
coliette Re: Kilka pytań związanych z Wami 07.10.10, 20:59 rozum mądrość klasycznego angielski .... upodobaniach pianino perkusja marzycielka optymistka zima wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa98 ___TUTAJ!____ 07.10.10, 21:03 1.serce chyba 2.nie wiem 3.hym...xddd 4.amerykanski chyba 5.camp rock 6.szczerosci 7.gitara 8.perkusja 9.____ 10.lato 11.wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. zajcu! 07.10.10, 21:07 1. serce. 2. i tego, i tego mi brakuje. 3. ekstrawagancja. 4. 'styl' angielski jest cholernie seksowny <3, ale przyzwyczaiłam się do używania amerykańskiego. 5. żadne. 6. na początku? wygląd + 'upodobania'. 7. gram na gitarze. 8. perkusja; z kuzynem gramyy <: 9. marzycielka, niestety. 10. różnie bywa. 11. lato za gorące, zima za zimna. 12. obie. Odpowiedz Link Zgłoś