nusska 21.09.10, 21:51 no więc jakich używacie podkładów i perfumów? -jakie polecacie podkłady ,które b.dobrze kryją? - jakie polecacie ładne zapachy perfum ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaba97 Re: perfumy i podkłady. 21.09.10, 21:54 ja od święta używam fluidu i bazy z Delii czy tam Delli cosmetics jest super perfumy (tu uwaga) polecam hannah montana truskawkowe i chupa-chups niebieskie tez boskie Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: perfumy i podkłady. 21.09.10, 22:19 Ja używam prasowany puder mineralny od Artdeco (taki w srebrno-szarym opakowaniu), a pod to korektor w kredce z inglota. Kryje tak samo dobrze jak podkład, a nie spłynie, nie czuć makijażu i ponadto kosmetyki mineralne mają lacznicze właściwości (leczą i maskują trądzik zamiast zatykać pory). Kiedyś używałam podkładu z Bourois (nie wiem dokładnie jak to się pisze ;P), ale ciężko dobrać kolor z ich podkładów, mają głównie ciemne kolory, a ja jestem blada (i oczywiście niezmiernie z tego dumna ^^). Co nie zmienia faktu, że kosmetyki bardzo dobre. Jeśli chodzi o perfumy to używałam Amor Amor czerwone, ale mi się zawsze wszystko nudzi więc zamiast 2 flakonika tych samych kupiłam Givenchy very irresistible, były całkiem spoko, a teraz mam YSL Parisienne i jestem zachwycona . Na pewno kupię większy flakonik jak te się skończą. To tyle o mnie, a jak ty chcesz koniecznie używać podkładu (radzę puder, ale jak wolisz) to wybierz kosmetyki mineralne. Pomimo dość wysokiej ceny (ok 100 zł) opłaca się, bo 1. Nie trujesz cery chemią 2. Trwały efekt na caly dzień. A perfumy dobierz do ciuchów i osobowości. Pozdrawiam i przepraszam za błędy Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: perfumy i podkłady. 21.09.10, 22:25 nie perfumów, a perfum. perfum to różnie, ale podkładów nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś
roni Re: perfumy i podkłady. 22.09.10, 13:15 dla mnie najlepsze są w musie podkłady doskonale matują na wiele godzin i kryją drobne niedoskonałości Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: perfumy i podkłady. 04.10.10, 16:55 Używam podkładu Mineralnego z Maybelline. Jeśli chodzi o perfumy ostatnio jestem zachwycona Heat-Beyonce(mój nowy nabytek xD) ale chce kupić Avril Lavigne ale nie wiem czy Black Star czy Forbidden Rose. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: perfumy i podkłady. 09.10.10, 14:11 perfumów? jezu. perfum! jeśli chodzi o perfumy to obecnie używam light blue Dolce & Gabbana. natomiast podkład: Rimmel Stay Matte. Odpowiedz Link Zgłoś