Dodaj do ulubionych

perfumy i podkłady.

21.09.10, 21:51
no więc jakich używacie podkładów i perfumów?
-jakie polecacie podkłady ,które b.dobrze kryją?
- jakie polecacie ładne zapachy perfum wink ?
Obserwuj wątek
    • gaba97 Re: perfumy i podkłady. 21.09.10, 21:54
      ja od święta używam fluidu i bazy z Delii czy tam Delli cosmetics jest super wink

perfumy (tu uwaga) polecam hannah montana truskawkowe wink i chupa-chups
      niebieskie tez boskie
      • gaba97 Re: perfumy i podkłady. 21.09.10, 21:54
        no i black star wink
    • just...me Re: perfumy i podkłady. 21.09.10, 22:19
      Ja używam prasowany puder mineralny od Artdeco (taki w srebrno-szarym opakowaniu),
      a pod to korektor w kredce z inglota. Kryje tak samo dobrze jak podkład, a nie spłynie, nie
      czuć makijażu i ponadto kosmetyki mineralne mają lacznicze właściwości (leczą i maskują
      trądzik zamiast zatykać pory). Kiedyś używałam podkładu z Bourois (nie wiem dokładnie
      jak to się pisze ;P), ale ciężko dobrać kolor z ich podkładów, mają głównie ciemne kolory, a
      ja jestem blada (i oczywiście niezmiernie z tego dumna ^^). Co nie zmienia faktu, że
      kosmetyki bardzo dobre. Jeśli chodzi o perfumy to używałam Amor Amor czerwone, ale mi
      się zawsze wszystko nudzi więc zamiast 2 flakonika tych samych kupiłam Givenchy very
      irresistible, były całkiem spoko, a teraz mam YSL Parisienne i jestem zachwycona smile. Na
      pewno kupię większy flakonik jak te się skończą. To tyle o mnie, a jak ty chcesz koniecznie
      używać podkładu (radzę puder, ale jak wolisz) to wybierz kosmetyki mineralne. Pomimo
      dość wysokiej ceny (ok 100 zł) opłaca się, bo 1. Nie trujesz cery chemią 2. Trwały efekt
      na caly dzień. A perfumy dobierz do ciuchów i osobowości.

Pozdrawiam i przepraszam za błędy kiss
    • kiwi Re: perfumy i podkłady. 21.09.10, 22:25
      nie perfumów, a perfum.

perfum to różnie, ale podkładów nie używam.
      • roni Re: perfumy i podkłady. 22.09.10, 13:15
        dla mnie najlepsze są w musie podkłady doskonale matują na wiele godzin i kryją drobne
        niedoskonałości
        • sandy Re: perfumy i podkłady. 04.10.10, 16:55
          Używam podkładu Mineralnego z Maybelline. Jeśli chodzi o perfumy ostatnio jestem
          zachwycona Heat-Beyonce(mój nowy nabytek xD) ale chce kupić Avril Lavigne ale
          nie wiem czy Black Star czy Forbidden Rose.
    • aileen Re: perfumy i podkłady. 09.10.10, 14:11
      perfumów? jezu. perfum!

jeśli chodzi o perfumy to obecnie używam light blue Dolce & Gabbana.
      natomiast podkład: Rimmel Stay Matte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka