vanessa_ 22.09.10, 17:02 Jak w temacie ; ] Ja uważam,że nie należę do tych ładnych,ale przynajmniej jesteś dość naturalna ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 19:17 hm... no ja uważam że jestem ładna jednak nie śliczna. Też cenię sobie naturalność i maluję się na co dzień tylko korektorem Mam kilka atutów bo przecież każdy je ma tylko trzeba je umiejętnie pokazać. Ja mam błękitne oczy i jasne blond włosy Dlatego włosy zapuszczam i bardzo o nie dbam żeby ładnie połyskiwały. Oczywiście są też te "gorsze strony" jak np. pryszcze(mnie się niekiedy zdarzają więc używam korektora) też trzeba je umiejętnie zakryć No to by było na tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:12 tak. Sądzę, że jestem ładna, bo o siebie dbam. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:15 Myślę,że jestem ładna,ale nie popadam w próżność.Po prostu gdy patrzę na swoje odbicie w lustrze,to nie wydaje mi się,że jestem jakąś brzydotą - akceptuje samą siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
smerffetka. Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:19 ja uważam ze nie jestem za wyjątkowo piękna ale brzydka tez nie jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelcia553 Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:21 nie uważam się za jakąś bardzo piękną ale nie porównuję też do tych brzydkich Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:24 To zależy od dnia, nastroju i lustra, ale na tak na ogół to uważam, że jestem nawet ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
whiskersowa Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 25.09.10, 12:53 ja uważam że nie jestem zbyt ładna. mam niestety mnóstwo wągrów i niezbyt fajne włosy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: moja opinia. 22.09.10, 20:21 wszyscy mówią mi , że tak . Czasem się zgadzam z nimi , ale często miewam co to tego wątpliwości , to twarz za szeroka , to jakiś pryszcz , tak jak prawie każda nastolatka miewam kompleksy , ale staram się nie zwracać na to uwagi i patrzeć na swoje zalety ) Często mam wrażenia , że wzrost 173 cm. to w wieku 14 lat przesada , wiele moich koleżanek nie przekracza 165 cm. więc trochę to miło , bo jestem wyjątkowa , ale też źle , bo wszyscy " ale ty jesteś wysoka " , " bd miała 2 metry " ;C Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:22 hmmm... może ;D tylko moje brwi mnie dobijają bo są takie proste i wyglądam tak : -.- , próbuje je jakoś unieść do góry, reguluje, ale nie bardzo to pomaga, więc często ruszam brwiami, żeby nie było widać ;]a tak poza tym to raczej wszystko jest dobrze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:24 Nie jestem brzydka, ale nie jestem też cudem natury. Jestem normalna, przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ @newborn. 25.09.10, 12:58 haha , nie żartuj. jak nie ? jesteś śliczna. a co do mnie ... hm , może i z 1% urody mam , ale nie jestem jakos wybitnie piękna czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: . 25.09.10, 21:49 uważam, że jestem ładna, ale nie piękna. żeby nie było, nie popadłam w samouwielbienie. mam wady, np. dziwny nos o.O podobają mi się moje usta. x D ludzie mówią mi, że jestem ładna, a niekiedy i piękna (mówi tak głównie jedna, b. ważna dla mnie osoba. < 3) ale rzadko w to wierzę. i jeszcze podobają mi się moje oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa każdy ma w sobie coś ładnego. 22.09.10, 20:28 haha to moje motto ^^ . Nie wiem czy jestem ładna, ale lubie w sobie wiele rzeczy i mam wysoką samoocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:30 nie ładna nie brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:29 no nie wiem ja się sobie podobam i tak ma być,nie interesuje mnie co myslą o mnie inni ważne że ja sobie pasuje ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:29 Hmmm.... ja to jestem raczej przeciętna XD Nie jestem ani za ładna, ani za brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:30 zalezy kiedy xD alee taak chyba taaak Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:32 Ja akurat nie uważam się za "piękność"... Wiem że nie jestem ani ładna ani brzydka... jestem jaka jestem i już Odpowiedz Link Zgłoś
senseless noo. 22.09.10, 20:34 właśnie tak uważam, za często to słyszę, żeby myśleć, że jestem brzydka. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lolina_25 Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:36 No w sumie każdy ma trochę uroku <33 Nawet tego wewnętrznego Odpowiedz Link Zgłoś
sweetona Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:45 wiesz co ? powiem ci szczerze jestem pewna siebie i uważam że jestem piękna taka jaka jestem i nie tylko ja uważam że każdy jest piękny taki jaki jest i na swój sposób guzik mnie to obchodzi co o mnie mówią ja uważam że nie ma najpiękniejszej osoby na świecie i że każdy jest piękny na swój sposób ale wygląd się nie liczy najbardziej liczy się srodek Odpowiedz Link Zgłoś
undecided Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 22.09.10, 20:56 Ja uważam się za dość ładną osobę . Wszyscy mówią mi , że jestem śliczna .. Ja uważam , że bez przesady no ale nie wiem . każdy widzi siebie inaczej niż postrzegają go inni . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
superoolah Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 25.09.10, 06:52 Nie jestem jakaś piękna ale nie jestem brzydka. Koleżanka mówi ze jestem najladniejsza dziewczyna w klasie ale przesadza. Mam błękitne oczy, opalona skórę i ciemny blond włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
superoolah Hmmmmmmmmm 25.09.10, 06:52 Nie jestem jakaś piękna ale nie jestem brzydka. Koleżanka mówi ze jestem najladniejsza dziewczyna w klasie ale przesadza. Mam błękitne oczy, opalona skórę i ciemny blond włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Czy uważacie,że jesteście ładne? 25.09.10, 09:43 nie uważam się ani za ładną ani za brzydką. Odpowiedz Link Zgłoś