nuskadee 22.09.10, 17:56 Jak wyobrażacie sobie waszego księcia z bajki? Jakby wyglądał ? Jakie cechy charakteru miał? A może jakaś gwiazda to wasz ideał dziewczyny/chłopaka? Macie jakieś sposoby na idealną randkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cameron ahaha : ** 22.09.10, 18:00 nie okłamujmy się. ;x jestem realna i IDEAŁÓW NIE MA, dziecko! tym bardziej wśród chłopców. ale jak chcesz marzyć, IDŹ SPAĆ. może ci sie przyśni idealny chłopak, mvahah. <33 bajuu ; * Odpowiedz Link Zgłoś
nuskadee 2cameron ideał w przenośni uwierz każdy ma w głowi 22.09.10, 18:08 e swój ideał ale ideałów nie ma i nic tu takiego nie napisałam I wypraszam sobie już prędzej ja mogłabym CCię nazwć dzieckiem kochanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_szatan Ideały isnieją ! 23.09.10, 11:59 Doświadczyłam tego ach Piotruśśś ~!~ Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaa_ nie mam x3 23.09.10, 19:15 `ale nogi mi miękną przy emo boyach i skaterach x33 Odpowiedz Link Zgłoś
cameron ajajaj, kochanie : ** 23.09.10, 17:38 no co ty nie powiesz. ja nie mam ideału i wsadź go sobie. a nazywaj mnie dzieckiem, wisisz mi. okej? <33 Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Twój ideał chłopaka? 22.09.10, 18:00 Na świecie po prostu nie ma ideałów. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_szatan Ahh 23.09.10, 11:58 Imieniem Piotruśś. Słodki Blondynek O dłuższych włosach mmm. Zielone lub niebieskie oczy. Nie musi być świetnie zbudowany. Ani wysoki też nie musi być no ale wyższy ode mnie jeśli to możliwe Starszy o 3 lata. Uwielbia rocka. Ubiera się trochę mhrocznie. Czyli każdy rockmen Miałam już takiego ale to, ze był pełnoletni nie spodobało się mojej jebniętej matce i za judofilstwo chciała go podać ! Mojego świetnego chłopaka z moich snów Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Twój ideał chłopaka? 22.09.10, 18:01 tez ostatnio sie nad tym zastanawialam i szczerze mowiac nie mam zadnego idealuu........... chcialabym tylko zeby mnie rozumial alboo coo ?? mysle i tak ze nigdy nie bede miala chlopaka bo nie ciagnie mnie do tegoo . Ta cala 'MILOSC" do mnie nie pasuje ps. pesymistki tak maja poza tym po co mi dziecko w domu do wychowywaniaa , ja nie lubie dzieci....jak nie bedzie idealnie ( a nie bedzie ) to po co wgl sie fatygowac Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Re: Twój ideał chłopaka? 22.09.10, 18:02 Ktoś taki jak GDragon zdecydowanie jest moim wymarzonym chłopakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jumipl Re: Twój ideał chłopaka? 22.09.10, 18:02 Wysoki, czarnowłosy starszy ode mnie. Musiałby być wygadany inteligentny i lubić grać w gry fantasty na kompie. No i słuchać metalu albo rocka. A Twój? Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Twój ideał chłopaka? 22.09.10, 18:05 wysoki , o dłuższych blond włosach , lekko umięśniony , niebieskie bądź zielone oczy , duże , ładne dłonie , Ładny , najlepiej prosty nos , może jakiś tatuaż bądź piercing. Z charakteru..lubię osoby dominujące , takie które mówią co myślą , nawet jeśli to chamskie , mają własne zdanie , ale mój ideał powinien wiedzieć kiedy jestem smutna i mnie przytulić , powiedzieć że będzie dobrze..nawet jeśli nie będzie. Powinien mnie bronić ,ale tylko gdy będę w niebezpieczeństwie , w walkach słownych dam sobie radę. Rozpisałam się . Ale to na pewno nie wszystko.;p Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Twój ideał chłopaka? 22.09.10, 18:07 i choć wiem że ideałów nie ma ..to pomarzyć sobie mogę.;P Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Twój ideał chłopaka? 23.09.10, 12:43 hmmm... nie zależy mi na wyglądzie chlopaka, tylko na jego charakterze... musi być przynajmniej w połowie taki jak mój a takiego na razie nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
marigold x__x 22.09.10, 18:08 byłby niski gruby i miał nocnik na głowie żart . nie mam jakiegoś określonego ideału Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd ... 22.09.10, 18:11 Wysoki, brązowe włosy, zabawny itp. O dziwo taki ktoś istnieje i znam tą osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Twój ideał chłopaka? 22.09.10, 20:09 Chmm...Nigdy się nad tym nie zastanawiałam.Napewno musiałby być brunetem! Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Twój ideał chłopaka? 22.09.10, 20:15 Wariat do kwadratu. Żeby nie był wyjątkowo przystojny. Wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Twój ideał chłopaka? 22.09.10, 20:21 pff, trudno powiedzieć. nie chcę się nawet nad tym zastanawiać, bo potem się rozczaruję. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Twój ideał chłopaka? 22.09.10, 20:30 Ideał?! Nie ma ideałów ;D ale jeśli mam opisać swojego księcia to trochę pofantazjuję ;D - przystojny, wysoki, brunet z potarganą grzywką *.*, ze zniewalającym uśmiechem, głębokim spojrzeniem; zwariowany, odważny, LOJALNY!, uczciwy, szczery, kochany, który zawsze znajdzie dla mnie czas; taki, co będzie mnie rozumiał bez słów i będzie wiedział kiedy coś powiedzieć, a kiedy po prostu mnie przytulić. Nie może być arogancki, chamski i kobieciarzem! I chyba tyle ;D Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa jest taki c;. 22.09.10, 20:30 Wysoki brunet, o śniadej karnacji z czekoladowymi oczami. aaaa, rozmarzyłam się. Do tego musi być opiekuńczy, sympatyczny, otwarty na świat i mieć poczucie humoru. A no i przede wszystkim chciałabym, aby był i osobą do, której mogę się przytulić, ale i dobrym przyjacielem, czy kumplem z, którym mogę się pośmiać z byle jakich rzeczy. No, ale jak wiadomo ideały nie istnieją < ; . Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Twój ideał chłopaka? 22.09.10, 20:31 Blondyn, brązowe oczy, nie chudy ale dobrze zbudowany, dbający o siebie, odważny, zawsze walczący o sprawiedliwość, czasami niegrzeczny ;>, nie wywyższający się, kochający, wierny i mogłabym tak w nieskończoność ale to te cechy najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 heh....mój ideał;* 22.09.10, 20:55 musiałby by miec ok .165 cm wzrostu czyli byc troszeczke odemnie wyższy no i miec ciemna karnacje. Oczy najlepiej brązowe ale tu nie wybrzydzam...Czarne włosy i oczywiście to u mnie podstawa to byc zabawny!!!Fajnie by było gdyby był tez mądry bo z debilem nie chce chodzic no i zeby miał jakies zainteresowanie...Musiałby byc uroczy i śliczniutkiAle gdzie ja takiego znajde.... Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Ideały nie istnieją, ale... 22.09.10, 21:09 wygląd byłby nieważny, choć miło by było, gdyby był przystojny. Mógłby mieć brązowe (b. jasne lub b.ciemne - nieistotne) włosy, zielone oczy - ogólnie rzecz biorąc buzię powinien mieć 'ładną'. Mógłby być wysoki i szczupły, ale ma mieć w sobie pewien rodzaj męskiej siły. Musiałby być szarmancki, elegancki, kulturalny, uprzejmy... oczytany, inteligentny, rozsądny... miły, dobry, hojny... Żeby miał w sobie coś z dziecka, ale jednocześnie był dojrzały. Idealna randka - taka, na której poczułabym się piękna i kochana. Oczywiście - nie byłaby to pierwsza randka, bo na pierwszej to niemożliwe z oczywistych powodów. Chciałabym na randkach być obsypywana prezentami i komplementami. Żadnej dyskoteki! Kolacja we dwoje w restauracji lub jego mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: Twój ideał chłopaka? 23.09.10, 11:44 mój ideał istnieje , ale niestety mieszka na co dzień we Włoszech tylko na wakacje przyjerzdza do polski i to nie co roku kocham go i ciagle myśle jak by wygladalo nasze spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Twój ideał chłopaka? 23.09.10, 12:02 Nie pragne idealu. : ) Pragne kogos kto by mnie TYLKO kochal ;] Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Twój ideał chłopaka? 23.09.10, 19:08 Wysoki, dobrze zbudowany brunet o pięknych oczach . Odpowiedz Link Zgłoś
in_bloom Re: Twój ideał chłopaka? 24.09.10, 18:36 ale to są wyobrażenia więc mój ideał: charakter to tak inteligentny ale nie kujon, musi poprostu musi mieć poczucie humoru ale nie jakiś błazen miły itp. wygląd: przystojny,włosy długie idealne to takie trochę dłuższe od włosów Bibera ale byle nie krótko obcięte nienawidze tego. wzrost sredni,szczupły musi być nie cierpię grubasów. bardzo ważne żeby słuchał metalu i rocka. dobrze by było gdyby ubierał się w taki zestaw: trampki,czarne spodnie ani rurki ani jakieś szerokie i oczywiscie koszulka z zespołem. mówiąc szczerze znalazłam już swój ideał<3 Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Twój ideał chłopaka? 27.09.10, 19:22 Z poczuciem humoru, romantyczny, raczej spokojny Naturalny blondyn i jakby jeszcze miał jakieś fajne ciałko Odpowiedz Link Zgłoś
bliss. Re: Twój ideał chłopaka? 27.09.10, 23:04 Zawsze miałam słabość do chudych rockmanów xD Odpowiedz Link Zgłoś
sweet1604 Re: nee mam ;] 28.09.10, 00:58 Ja już znalazłam mój ideał ... i nie chodzi wcale o wygląd czy tam charakter bo każdy ma jakieś tam wady ... ale o to coś co sprawia ,że serce chce wyskoczyć z piersi na jego widok a kolana robią się miękkie To coś się chyba kryje w spojrzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Twój ideał chłopaka? 28.09.10, 06:42 długie włosy (ale najwięcej do ramion),śliczna morda (jak aniołek xD),śliczne oczy ,zajebiaszcza osobowość ....po prostu wyje**** w kosmos Odpowiedz Link Zgłoś