Dodaj do ulubionych

Jak zerwać?

25.09.10, 19:28
Jest taki chłopak, Tomek. Poznaliśmy się na koloni. Kiedy wracaliśmy, siedzialiśmy na tyle i
On, w pewnym momencie złapał mnie za rękę. Nie chciałam sie wyrywać, zeby nie wyszła
chamsko, ale nie chciałam też z nim chodzić, bo widziałam w nim jedynie kolegę,
ewentualnie przyjaciela. Taki "związek" ciągnie się od 25 sierpnia ( dzień powrotu z kolonii).
Od tego czasu nigdy ze sobą nie gadaliśmy. Chyba 2 razy pisaliśmy SMS'y i raz pisaliśmy
na GG. Chcę z nim zerwać,a le nie wiem jak. Nie wierze w związki na odległość.
Napisac mu o tym w SMS'ie czy na GG, a moze lepiej zadzwonić?
Mieliście podobną sutuację? Co wtedy zrobiliście?
Z góry thx za odpowiedzi kisskisskisskisskisskiss
Obserwuj wątek
    • wikuuusss Re: Jak zerwać? 25.09.10, 19:30
      Czyli chwycił się za ręke a ty wywnioskowałaś że z nim chodzisz. Wow. Nigdy już
      nie chwycę za rękę kolegi.
    • green_alien Re: Jak zerwać? 25.09.10, 19:34
      Chcesz mu napisać coś takiego na gg : D ?? Wiem,że teraz każdy tak robi , ale
      zachowaj zdrowy rozsądek.Powiedz mu to co czujesz,że nie wierzysz w związki na
      odległość itd.Jak już musisz złamać serce to trudno.Powodzenia.smile
      • vondy Re: Jak zerwać? 25.09.10, 19:48
        ja też w wakacje poznałam chłopaka...na mazurach ale nie na kolonii...byłam z
        dziadkami a on z rodzicami i bratem...kolejną różnicą jest to,że ja go
        kochałam...odjeżdżałam tego samego dnia tyle,ze pare godzin wcześniej...w
        samochodzie płakałam...bo między nami naprawde coś było...ja mieszkam w
        warszawie a on w łodzi...naprawde go kochałam ale i tak więcej mieliśmy się nie
        spotkać wiec z nim zerwałam...cierpialam a on pisał do mnie potem
        codziennie...nie odpisywałam...do tej pory czasami pisze ale ja nadal nie
        odpisuje...bo jak sobie przypomne nasze wspólnie spędzone chwile to chce mi się
        płakać...wiem ,ze może zachowuje się chamsko ze go tak olewam...ale tak już musi
        być...
        jeżeli chcesz z nim zerwać i definitywnie zakończyć te znajomość to napisz
        smsa...jeżeli nadal chcesz się z nim przyjaźnić...ale TYLKO przyjaźnić to do
        niego zadzwoń i wszystko mu wyjasnij...
        mam nadzieje,że pomogłam...
        powodzenia!!!wink
    • euforiia Ale schiza .; / 25.09.10, 19:35
      hahaha . Złapał Cię za rękę i myślisz że już jesteście parą . Kurwa to j bym miała
      15212185 chłopaków . niezły schiz . !
    • kolorowa Re: Jak zerwać? 25.09.10, 19:36
      Moim zdaniem , najlepiej zerwij przez telefon .
      Opowiedz całą histrię, że nie wierzysz związki na odległość i , że nic do niego nie czujesz.
      • jogurtella tu! 25.09.10, 20:21
        Nie odpisuj na jego Sms-y przez miesiąc albo dłużej i pewnego słonecznego dnia zadzwoń do niego iopowiedz całą historię. Jak masz go na nk to znajdź jakąś,,ładną" dziewczynę z jego klasy, szkoły i podsun mu pomysł chodzenia z nią wink
        Może nei będzie płakał wink
    • caterina97 Re: Jak zerwać? 25.09.10, 19:36
      przez telefon , i wytłumacz mu dlaczego .
    • linda Re: Jak zerwać? 25.09.10, 19:37
      poprostuuu porozmawiaj z nimtongue_out tak bedzie najlepiej on tez musi znac prawde
      • linda Re: Jak zerwać? 25.09.10, 19:38
        no wlaasnieee z kad ty wgl wiesz ze jestescie paraa suspicious coo powiedzial ci too , bo jak niee to nic masz nie robic bo to zwyczajny gest jest
    • sweet94 Re: Jak zerwać? 25.09.10, 19:37
      masz 12 lat! haloo!
      • wikuuusss Re: Jak zerwać? 25.09.10, 19:39
        Masz 12 lat i jesteś głupsza niż myślałam (autorka wątku). SCHIZA 100%.
      • blanus Wywnionskowałam to dlatego że: 25.09.10, 19:45
        - pisze do mnie " Co tam Kochanie?" i "Nawet nnie wiesz ajk Cię kocham i za tobą
        tęsknię"

- chciał mnie pocałować ( w autobusie), ale odwróciłam głowę,
        - - kiedy póściłam w autobusie tą rękę, zeby odebrać mój telefon koledze, który mi go
        zabrał, to powiedział ze mnie nie póści i dalej trzymał,
        - kiedy chciałam przytulić kolegę( tego od telefonu) na pożegnanie, On powiedział że to
        przecież z nim chodzę.
        Wystarczające dowody?
        • linda Re: Wywnionskowałam to dlatego że: 25.09.10, 20:09
          ahaa czyli zwyczajny tani podryw , ktoremu sie nie sprzeciwilas tongue_out mysle ze powinnas zadzwonic do niego albo coo i mu powiedziec ze z nim zrywasz i dlaczego... dlaczegoo ?
          • linda Re: Wywnionskowałam to dlatego że: 25.09.10, 20:10
            ahaa noo bo nie wierzysz w zwiazki na odleglosc tongue_out tylko ze wieesz on cie moze znowu urobic
    • ave_szatan Co to za związek omg =_+ 25.09.10, 20:14
      zerwij po prostu... To nie jest nic trudnego... Powiedz, że wam się nie układa i
      bajjj
      • geniaaa Re: Jak zerwać? 25.09.10, 20:16
        a może lepiej powiedzieć mu prosto w oczy ?
      • ultra_fiolet Nie możesz z nim zerwać! Bo ze sb nie chodziliście 25.09.10, 20:20
        Bo cię za rękę złapał??
        OMG to ja już miałam z 50 chłopaków nawet o tym nie wiedząc;p

Szczerze? Jak by mu na tb zależało to by z tobą często pisał a tak nie jest prawda?

• blanus Nie mogę mu tego powiedzieć prosto w oczy, bo... 25.09.10, 20:25
          ...nie mieszkamy w jednej miejscowości. Za daleko...
          • ave_szatan Ja pie... nie mieszkacie w tej samej ? omg =_+ 25.09.10, 20:26
    • tsst yyy. 25.09.10, 20:33
      yy , tzrymam to ja sie za reke z kolegami . moze to nie bylo dla niego odrazu
      wyznanie milosci . prosze cie. ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka