25.09.10, 21:44
Poznałam pewnego chłopaka przez internet i .... kiedy nadszedł czsa naszego spotkania
przyszedł z kolegą a ja z koleżanką mieliśmy się spotkać pod kolumną Zygmunta na
strówce i....... kiedy go zobaczyłam myślałam że normalnie padnę ze śmiechu mianowicie
miał jakieś 140 cm wzrostu a to duża różnica pomiędzy mną a nim bo ja mierzę 160 cm
co mam mu teraz powiedzieć bo nie chcę go zranić a chyba widział że się z niego śmieję a
zresztą moja koleżanka tez się śmiała ..... pomóżcie jak mam mu to wytłumaczyć ?
HELP ME !!!!!
scianascianascianascianascianascianasciana
Obserwuj wątek
    • jackllison ;) 25.09.10, 21:50
      Po co tłumaczyć. Chyba głupi nie jest, sam zobaczył wink
      • xxxklaudia98xx Re: racja 25.09.10, 21:54
    • jb002 Re: POMOCY !! 25.09.10, 21:52
      ile on ma lat?
      • xxxklaudia98xx Re: 12 25.09.10, 21:58
      • myszqa13 moim zdaniem zachowałaś się chamsko 12.10.10, 13:22
        ...naśmiewać się z czyjegoś wzrostu??głupie dziecko z ciebie i tyle!miło by ci było??pomyśl sobbie jak on się może czuć....dziewczyna i jej koleżanka się z niego śmieją...nie no...brawa dla ciebie...mam teraz ubaw z twojej głupoty dla twojej wiadomości.hahahahahhahahaha...jesteś pogrzana...i teraz go przeprasza albo nie wiem...coś wymyśl...sama zrobiłaś taką pogmatwaną sytuacje więc radź sobie sama...
    • niczego ey . 25.09.10, 22:06
      Nie za bardzo zrozumiałam . Jesteście tak jakby kumplami tak . ? No a to nie jest tak strasznie , kumplować się z niższym kolegą . Ja znam dużo małych chłopaków , i wydają sie fajni , a na wzrost nie zwracam uwagi . : )
      I nie wiem co Ty chcesz mu wytłumyczać ..
      • geniaaa Re: POMOCY !! 25.09.10, 22:12
        przez ten internet to szukałaś miłości czy jakiejś ... nowej znajomości ?
        bo przecież możesz się z nim kumplować.
        a poza tym - nie było tam żadnego zdjęcia ani nic ?
      • patka979 niczego 25.09.10, 22:13
        niczego ma racje.
    • negeilf_ Re: POMOCY !! 12.10.10, 13:37
      zachowałaś się bardzo chamsko. co z tego że był niski ? a ja jestem wysoka i mam
      bardzo niską przyjaciółkę i to o wiele niższą , i co z niej też się pośmiejesz ?
      nie przeszkadza mi jej wzrost. to może podaj swój , pośmiejemy się z ciebie .
      co ty na to ? brak tolerancji.. z tego co wiem , to justin bieber też jest
      bardzo niski jak na swój wiek, to może z niego też się pośmiejemy , bo nie jest
      wysoki ? nie znam tego chłopaka ale wiem jedno - nie jego wina , że nie jest
      wysoki i nie powinnaś się śmiać z tego chłopaka , bo twój idol też jest niski..
      ale to ile ktoś ma wzrostu nie świadczy o niczym złym.. a może ten chłopak był
      chory i go zraniłaś śmiejąc się z niego ? każdy ma dobre i złe strony , nikt nie
      jest ideałem i następnym razem zastanów się zanim coś zrobisz , bo możesz kogoś
      zranić .
      • taebaby. Re: POMOCY !! 12.10.10, 14:08
        Popieram negeilf :3
        • kasix_14 Re: POMOCY !! 12.10.10, 14:11
          Po twojej wypowiedzi można zaobserwować, że jesteś totalnie pusta. Patrzysz
          głównie na wygląd. Co z tego, że jest niski? Ważne co ma w środku
          • mee1 jesli on jest w tym samym wieku to cię przerośnie 12.10.10, 14:19
            więc pogadaj z nim jeśli okaże się fajny umówcie się...przecież on jeszcze nie
            wszedł w okres dojrzewania więc jeszcze urośnie i to sporo!!!!
    • aiella Re: POMOCY !! 12.10.10, 17:22
      prawdą. powiedz że jest za niski i po sprawie. chyba nie ma za wiele do
      wymyślania skoro mówisz że się zorientował xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka