ewentualniexja 27.09.10, 20:05 Dużo osób posiada blogi i photoblogi. Na jakiej zasadzie je prowadzicie? Jeśli ktoś chce niech poda adres tego bloga/photobloga/lub czegoś innego. ja np. prowadzę jako taki swój pamiętniko-opisywacz dnia. www.elomelojestembu.bloog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewentualniexja Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:06 w sumie piszcie też czy macie lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewentualniexja Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:15 no to czas założyć ; ) blogi i photoblogi to świetna sprawa ;d Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:16 http.:/www.photoblog.pl/kaaaazik Odpowiedz Link Zgłoś
ewentualniexja Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:23 śliczna jesteś ;d i tak mi się zdawało,że kiedyś byłam na twoim fbl.xdd Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:42 ewentualniexja napisał(a): > śliczna jesteś ;d > i tak mi się zdawało,że kiedyś byłam na twoim fbl.xdd to było do mnie? x D jeśli tak (wątpię) to nie, nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 21:40 www.photoblog.pl/paulcia369/ Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: mam i zapraszam. !! ;D 27.09.10, 20:16 Mam 3 blogi na które serdecznie zapraszam i proszę o zostawienie komentarza. short-stack-bang.bloog.pl Obrazki i gify Projekty ubrań Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: sorki pomyliłam się w pierwszym. 27.09.10, 20:18 short stack zespół Odpowiedz Link Zgłoś
ewentualniexja Re: mam i zapraszam. !! ;D 27.09.10, 20:20 świetne ; ) skomentowałam.xd Odpowiedz Link Zgłoś
ewentualniexja Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:25 byłaś na zlocie kotka! xdd Odpowiedz Link Zgłoś
ewentualniexja Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:33 a ja nie miałam jak ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Tuuuuuuuuu 27.09.10, 20:28 Prowadzę Photobloga Opisuje w nim to co robiłam w danym dniu, bądź to co czuję w danym momencie ; ) Od pewnego czasu zdarza się, że uświadamiam czytelników do popełnianych błędów ; ) A wszystko Znajdziecie TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ P.S Od Morphine_ Loooknij Koniecznie! 27.09.10, 20:35 P. S Możecie mnie Zapraszać do znajomych na Photoblogu <3 Tylko piszcie że jesteście z kotka Photoblog Morphine_ Zaproś mnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:24 Posiadam photobloga. www.photoblog.pl/monsterenergy/ Odpowiedz Link Zgłoś
dacey wbijać ;p 27.09.10, 20:25 www.feelinalivee.fbl.pl można wbijać , komentować itp prowadzę dla siebie , dla ludzi . opisuję swoje dni , humory , depresje itp a po jakimś czasie czytam sobie te notki ostatnio przeczytałam naprawdę wiele... zaczęłam od listopada 09 . więc prawie z roku . Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:25 mój photoblog. piszę na nim o mojej codzienności plus dodaję jakieś zdjęcia, które niekoniecznie są ładne :q Odpowiedz Link Zgłoś
ewentualniexja Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:32 ładnee! ja mam podobne do twojego. robiłam taką sesje podobna jak ty masz z fuck you. tyle ze ja mam fuck off. chyba 30 różnych (tylko nie wszytskie u mnie na fbl) i na różnych czesciach ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatebow Re: blogi, photoblog, etc. 22.01.11, 12:23 www.photoblog.pl/chocolatebow/84856385 Odpowiedz Link Zgłoś
bulletproof Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:48 prowadzę i bloga, i photobloga na bloga rzadko wchodzę, tylko czasem, kiedy zdarzy się coś ważniejszego lub mam ochotę wygadać się, a niekoniecznie chcę, by czytali to wszyscy znajomi. mało kto tam wchodzi a fbl wiem, ma żałosną nazwę. od dłuższego czasu zamierzam zmienić, ale nic godnego się nie nasuwa ; / www.photoblog.pl/#dzieck0szczescia hatifnats.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mentalnyintruz wyżywam się intelektualnie na.. 27.09.10, 20:49 www.mentalnyintruz.blog.onet.pl - moje paranoje Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:54 Na blogu opisuje swoje refleksje na temat życia, poruszam dręczące mnie problemy, etc. Fotoblog również mam, ale nie poświęcam mu już wcale uwagi. Jeśli ktoś miałby ochotę poczytać wypociny starszej koleżanki to zapraszam na onetowski bloga a adres to ugryz Odpowiedz Link Zgłoś
ewentualniexja Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 21:02 świetny. i fajne notki ;d na serio. blog świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
selenademi3 Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 20:56 Zamierzam założyć bloga z moim autorskim opowiadaniem o Demi Lovato, Selenie Gomez i Jonasach. Nic więcej Wam nie mogę powiedzieć, bo to niespodzianka, ale jeśli kogoś to zainteresuje, na pewno podam Wam adres. Pozdrowionka dla całej Kotkowej społeczności Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em wordpress, photoblog. 27.09.10, 20:59 photoblog - mieszanka moich zdjęć z moimi przeżyciami, odczuciami, jakimiś przemyśleniami, ew. coś na temat dnia dzisiejszego. wordpress - głównie przemyślenia, mam go od niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewentualniexja Re: wordpress, photoblog. 27.09.10, 21:03 bardzo fajne ;d i wgl świetne profesjonalne zdjęcia.xd Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 21:10 Nie prowadzę... nie mam czasu a blogiem trzeba się codziennie "opiekować".... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: blogi, photoblog, etc. 27.09.10, 22:31 prowadziłam kilka blogów i pbg. Z czasem znudziło mi się. (; Odpowiedz Link Zgłoś
insidelia Blog o wszystkim 27.09.10, 23:36 Dopiero zaczynam swoją przygodę ze stroną, ale z czasem planuję zamieścić różnorodne wpisy na temat życia, mody, urody, na pewno pojawią się jakieś przepisy i recenzje. Myślę też nad artykułami. Póki co, zapraszam na www.insidelia.pl ! Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: blogi, photoblog, etc. 28.09.10, 15:50 photoblog , quietsideofme.fbl.pl <3 Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: blogi, photoblog, etc. 28.09.10, 15:55 blog, when-september-ends.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: blogi, photoblog, etc. 28.09.10, 16:03 photoblog nie wchodzę na niego za często , ale jeżeli już tam jestem to dodaje fotke i opisuje mój dzień Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: blogi, photoblog, etc. 22.01.11, 12:30 hmmm, nigdy nie miałam bloga ani photobloga, bo uważam , że dzielenie się z całym światem tym co się robiło ,jest trochę wg mnie głupie, można jak ktoś chce prowadzić pamiętnik w domu.... Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowa33 Re: blogi, photoblog, etc. 22.01.11, 12:56 hmm nie prowadzę takiego czegośgeneralnie paru moich znajomych ma takie cuś to wchodzę czytam i komentuje ale jakoś nie pale się do dzielenia sie z innymi moimi problemamiale ogólnie fajnie sie czyta takie coś więc powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: blogi, photoblog, etc. 22.01.11, 13:18 www.photoblog.pl/#sheisthenewthing nie ma tu mojej rzeczywistości. przynajmniej obecnie. wolne myśli, jakieś pseudometaforym, rzeczy nieoczywiste, wkurzające ludzi, wkurzające was. i zdjęcia robione całkiem przypadkowo. po co go prowadzę? nie wiem. obecnie nie zależy mi na statystyce. troszkę chowam go przed światem. ale lubię czytać to, co pisałam kiedyś, choć dużą część przeszłości już tam wykasowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jbmiley Re: blogi, photoblog, etc. 23.01.11, 18:50 mój tez jest na podstawie pamiętnika teenagedreamdiary.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
technoamfa Re: blogi, photoblog, etc. 02.02.11, 17:15 ja mam fbl i go prowadzę tak.. normalnie slodkisenadusi.fbl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: blogi, photoblog, etc. 02.02.11, 19:08 www.quixley.fbl.pl Wstawiam tu zdjęcia swoich bransoletek z muliny Odpowiedz Link Zgłoś
locaa Re: blogi, photoblog, etc. 02.02.11, 19:18 oglądałam Wasze photoblogi itp. : ) sa naprawdę ciekawe, dodajcie bardzo ładne fotki! ja niemam żadnego bloga (ostatnio usunęłam), ale za to zapraszam Was na mojego Formspringa (założony dopiero dzisiaj więc mam mało pytań ; )) TUTAJ! buziaki ; * Odpowiedz Link Zgłoś