ultra_fiolet Re: kurtka 27.09.10, 20:57 Ha ha.;p Kolejna prowokacja z twojej strony. No ale jak już pisze to ta 4 ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: kurtka 27.09.10, 20:57 Chociaż nie bo tam też jest logo hany montjany <blee> Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: kurtka 27.09.10, 21:22 Kup wszystkie, koleżanki Ci pozazdroszczą. tylko na ostatniej nie widać, że jest z Twoją ukochaną Hannah Montana. a to peszek. Tylko żebyś nie zmarzła! Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 28.09.10, 15:41 tA piErwSzA jEsT $ŁiiiiT ! <333333 ____ weź mi tu forum nie zawalaj takimi świństwami. o mało co nie rzygłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mireille O matko...czy na prawdę część z Was jest aż tak... 28.09.10, 16:54 Żałosna? Może przestalibyście krytykować , tylko pomogli jej w wyborze kurtki ? Ma prawo lubić Hannah Montana i nic Wam do tego . Dziewczyna prosi nas o jakąś radę , a wy zachowujecie się jak jakieś nietolerancyjne,rozpuszczone bachory . Nie lubicie , nie podobają się Wam takie kurtki ? No to miejcie chociaż na tyle przyzwoitości i nie piszcie obraźliwych komentarzy . Mi osobiście najbardziej podoba się ostatnia kurtka . Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: O matko...czy na prawdę część z Was jest aż t 09.10.10, 16:48 Mireille, masz w 100 % rację. Ja nie przepadam za Hannah Montana, ale lubię Miley. Nic Wam do tego, że lubi ten serial i tą postać! Na każdym kroku powtarza się: o gustach się nie dyskutuje, ale jak przychodzi co do czego to wszyscy są po prostu nietolerancyjni. Mi też najbardziej podoba się ostatnia kurtka Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat a czy ty nie widzisz, ze to jest prowokacja ? 09.10.10, 18:32 na jakim ty żyjesz świecie ? to prowkacja, jak nic . Odpowiedz Link Zgłoś