natalia31531 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 12:55 Najlepiej brać jeden po drugim haha Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia267 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 12:57 Moim zdaniem to głupota ludzka!! Przecież to są narkotyki! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 13:26 Moim zdaniem to idiotyzm, a ludzie którzy to biorą są naprawdę mało odpowiedzialnymi osobami. Na pewno wiedzą, że to tylko związki i mieszanka chemikaliów i to może spowodować śmierć. Niestety tacy ludzie wolą to brać i myśleć, że są fajni niż myśleć o swoim zdrowiu. Oni mogą przecież zmieszać sobie domestosa ze sproszkowaną tabletką do kibla i na to samo wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamilly Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 13:38 jedno wielkie gó... - w dodatku nie wiadomo co tam jest o.o jak ćpasz to fajnie by było wiedzieć co przynajmniej -,- dopalacze to szajs Odpowiedz Link Zgłoś
zuzqa44 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 13:42 One rządzą!!! To jest śmianie się naszemu zasranemu rządowi prosto w twarz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olszii Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 13:46 jeeden taki sklep jest niedaleko mnie . nie brałam , nie biorę , i nie zamierzam brać . Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 13:54 Dopalacze psują organizm,tylko co na zdjęciu robią batony typu Mars,Snickers?? Odpowiedz Link Zgłoś
neratika Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 14:06 ja nawet czesto boire dopalacze ,,, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 14:14 Dzisiaj nawet na godzinie wychowawczej pani poruszyła ten temat. Moim zdaniem, skoro zarejestrowano zgony po zażyciu dopalaczy, powinny być one zakazane. To już za dalko zaszło, a przecież tak naprawdę nie wiemy, co w nich jest. Ale proste, że jak ktoś będzie chciał mimo wszystko je zażyć, nielegalnie zdobędzie je. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 14:14 popieram lady_cat! Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 próbowałam. 04.10.10, 14:20 nic strasznego, nie wiem dlaczego ludzie tak straszą. zwykły dopalacz, masz przez niego fazę, a świat wydaje się piękniejszy, a ty zapominasz o wszystkich problemach lub wydają ci się one głupie. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
rewciabelde Re: próbowałam. 04.10.10, 14:39 julka_18 napisał(a): > nic strasznego, nie wiem dlaczego ludzie tak straszą. zwykły dopalacz, > masz przez niego fazę, a świat wydaje się piękniejszy, a ty zapominasz > o wszystkich problemach lub wydają ci się one głupie. tyle. popieram!! i uważam że każdy wybiera własną drogę!! chcesz to bierzesz nie chcesz to nie! nigdy nie będzie sie dało tego ''problemu'' zwalczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka13 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 14:29 Trzeba byc chorym psychicznie, zeby cos takiego brac Odpowiedz Link Zgłoś
rewciabelde Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 14:37 niekoniecznie chorym psychicznie ale pcha do tego chęć poznania!! ni zrozumiecie nigdy osobę pod wpływem dopalaczy jeśli sami kiedyś tego nie wzięliście ja wzięłam i już ich rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf - 04.10.10, 14:30 Zupki VIFON? Chusteczki do nosa? Batony? Ależ dopalacze, chyba zaraz strzelę działkę, bo mam snicersa w szafce. I muszę zastosować chusteczkę, bo mam katar, aha zgłodniałam zjem se chińską zupkę. xD ^^ Nie no, dopalacze to cholerne gó..., powinni to zniszczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
bezzmian Re: tu 04.10.10, 14:45 teraz nagle mówicie,że próbowaliście...taa jasne. Wszyscy się tym teraz zaintersowali,a dopalacze sa nie od dzis i tak po prostu ich nie zlikwidują.Były będą i są i nikt nic na to nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jumipl Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 14:31 Dopalacze to jedno wielkie gó..., w które nie mam zamiaru wchodzić. PS:Fajnie że dodałaś fotkę, tylko czemu na niej są cukierki, batoniki i zupki Vifon? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna. Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 14:34 dla mnie to głupota -.- Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 14:34 jak dla mnie to powinno być to zakazane! Odpowiedz Link Zgłoś
xkociakx dopalacze 04.10.10, 14:38 Ludzie bez przesady media i ich szybka reakcja !!! śmmiechu warte tak samo było z tysiącami rzeczami z automatami itd. U mnie w klasie bierze kilka osób przeważnie są to chłopaki. Może i jest to szkodliwe. Też nie jestem żeby to brac ale jeśli ktoś chce i wie jakie są tego konsekwencje ( zdrowotne i możesz też prawne ale do tego nie jestem pewna ) to niech sobie szkodzi Takie jest moje zdanie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: dopalacze 04.10.10, 14:53 alkohol , jest już zdrowszy od dopalaczy! Po nim nie traci sie swiadomości . mowia w tv , że dorośli bd mogli na pewno brać dopalacze , a teraz sa spory o dzieci. ja bym w życiu nie wziela tego świństwa ; / u mnie w miescie nie ma sklepu z dopalaczami x D ale jak jestem w katowicach czy coś , to na każdym kroku widze taki sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
cassid_ Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 14:52 Ja osobiście nic nie mam do dopalaczy , jak ktoś chce to będzie brać. Uważam że wszystkiego trzeba w życiu spróbować , i wszystko jest dla ludzi ale z umiarem . Nie wiem czy kiedykolwiek sama spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
guchaxd Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 15:00 to idiotyczne i bardzo szkodzi. a tak poza tym to po co to zalegalizowali skoro twierdzą, że to jest jak narkotyki (choć to prawda)? głupota rządu -,- Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 14:54 mi one nie są potrzebne, to jakieś gó.wno i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
alis155 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 14:57 nigdy nie zamierzam tego wziąsc do ust ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelcia553 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 15:03 Obok mojego bloku są 2 sklepy z dopalaczami Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 15:24 Nie wiem czy w moim mieście są jakieś sklepy z dopalaczami, ale zapewne tak. Dla mnie jest to głupota. Dopalacz to coś w stylu narkotyków. Nigdy nie wiadomo co w takich środkach jest. Jakiś facio co miesza te dopalacze i je robi mówił, że nawet do nich dodawał trutkę na szczury. U nas dzisiaj był apel na temat dopalaczy i pedagog szkolny zrobił prezentacje na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 15:05 Nie mam zamiaru ich brać. Mam też dość mówienia o nich w mediach, co mnie obchodzą kolejni ludzie trafiający do szpitala z powodu dopalaczy. Sami sobie winni o.O Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 15:10 dopalacze=narkotyki . dwa i to samo -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kurla33 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 15:11 Raczej nie sprubuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 15:15 Nie mam zamiaru ich brać, mam dość mówienia w mediach o nich. Co mnie obchodzą jacyś ludzie, którzy trafiają do szpitalu z powodu dopalaczy. Sami sobie winni o.O Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Dopalacze - co o nich sądzicie ? 04.10.10, 15:16 nic o nich nie sądze . Nie obchodzi mnie to czy będą one legalne czy nie , w końcu i tak ich kiedyś spróbuję ale nie teraz . Miałam już okazje zapalić jednego z dopalaczy ale nie chciałam bo trochę się bałam . Jak ktoś chce się niszczyć to spoko . Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 04.10.10, 15:22 tylko totalnie poje bani biorą te świństwo. codziennie oglądam wiadomości i tam odrazu : Następny człowiek trafił do szpitala po dopalaczu / Następna osoba zmarła po dopalaczach. to jest już jakaś epidemia. nigdy bym tego nie wzieła . nigdy , nigdy , nigdy. podobno do tych dopalaczy dodają nawet trutkę dla szczurów. Odpowiedz Link Zgłoś