lucy1906 03.10.10, 17:27 nie znalazlam takiego watku, a chcialam sie dowiedziec czy moze spotkalyscie kiedys jakiegos ducha, czy zdarzyly wam sie niewytlumaczalne sytuacje itp.??? mi osobiscie nie ale lubie czytac o takich rzeczach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_ Re: zjawiska paranormalne :) 03.10.10, 17:30 Tak, spotkałam ducha. A nawet dwa. c: Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx nie jestem pewna ale.... 03.10.10, 17:38 był taki wątek (chyba) a co do tematu nie Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: zjawiska paranormalne :) 03.10.10, 17:37 O tak , doświadczyłam wielu paranormalnych zjawisk. Jest nawet o tym wątek. : o Więc, suabo szukałaś ;> Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 03.10.10, 17:37 hm. może to jakis odgłos , nie wiem. ale jak byłam w domu mojej świętej pamięci prababci to stukało coś. tak jakby laska. o.o Odpowiedz Link Zgłoś
coca_cola Re: zjawiska paranormalne :) 03.10.10, 17:43 www.kotek.pl/forum/02,3000,117166576,117166576,Prosze_wejdzcie_blagam_.html Odpowiedz Link Zgłoś
lola013 a owszem.. 03.10.10, 17:55 tak, niestety. uczepiło się mnie to. ale już mnie to nie rusza, pierwsze dwa lata po tym jak się przeprowadziłam tu i jak zostawałam sama to srałam po gaciach przepraszam za wyrażenie, ale teraz ja już nie przyzwyczaiłam i wiem że nic mi się nie stanie.. Najpierw głosy, potem "zwidy" (sama tak sobie tłumaczyłam) , rzeczy się ruszały, drzwi zamykały, zegarek pykał i inne takie.. masakra. co ksiądz przychodził po kolędzie błagałam go na kolanach by poświęcił jeszcze raz cały dom. tak się bałam że nie chciałam sama zostawać w domu. Ogółem ten dom został nowo wybudowany, ale nie wiemy co wcześniej było na tej działce. nie chce mi sie wszystkiego opisywać ale na prawde straszne rzeczy, nie życzę nikomu, ale na szczęście się juz nie boje. i dla niedowiarków, nie zmyślam, nie ściemniam. Moja mama też widziała duchy ale nie chciała mi mówić, moje koleżanki często jak były u mnie panikowały a ja im mówiłam że im sie zdaje, że to sąsiedzi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: zjawiska paranormalne :) 03.10.10, 18:06 hm tak ; d widzieć ducha nie widziałam (i chwała Bogu za to) ale słyszałam np. płacz dziecka, czy jakby ktoś za ścianą rozmawiał. moja mama mówiła ze widziała kiedyś jak 'coś' przebiegało przez mój pokój. a no i jeszcze ZAWSZE jak przechodzę przez moją ulicę i jest ciemno to gaśnie jedna latarnia a jak przejdę to się znowu zapala. zawsze ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś