Dodaj do ulubionych

zjawiska paranormalne :)

03.10.10, 17:27
nie znalazlam takiego watku, a chcialam sie dowiedziec czy moze spotkalyscie kiedys
jakiegos ducha, czy zdarzyly wam sie niewytlumaczalne sytuacje itp.???

mi osobiscie nie ale lubie czytac o takich rzeczach smile
Obserwuj wątek
    • mary_ Re: zjawiska paranormalne :) 03.10.10, 17:30
      Tak, spotkałam ducha. A nawet dwa. c:
      • xxfankajbxx nie jestem pewna ale.... 03.10.10, 17:38
        był taki wątek (chyba)

a co do tematu nie
    • alexis69 Re: zjawiska paranormalne :) 03.10.10, 17:37
      O tak , doświadczyłam wielu paranormalnych zjawisk.
      Jest nawet o tym wątek. : o Więc, suabo szukałaś ;>
    • bellzia Re: zjawiska paranormalne :) 03.10.10, 17:37
      niee
    • currant_ . 03.10.10, 17:37
      hm.
      może to jakis odgłos , nie wiem.
      ale jak byłam w domu mojej świętej pamięci prababci to stukało coś.
      tak jakby laska. o.o
      • hellokiciara Re: . 03.10.10, 17:41
        nie . ; )
    • coca_cola Re: zjawiska paranormalne :) 03.10.10, 17:43
      www.kotek.pl/forum/02,3000,117166576,117166576,Prosze_wejdzcie_blagam_.html
      • lola013 a owszem.. 03.10.10, 17:55
        tak, niestety. uczepiło się mnie to. ale już mnie to nie rusza, pierwsze dwa
        lata po tym jak się przeprowadziłam tu i jak zostawałam sama to srałam po
        gaciach przepraszam za wyrażenie, ale teraz ja już nie przyzwyczaiłam i wiem że
        nic mi się nie stanie.. Najpierw głosy, potem "zwidy" (sama tak sobie
        tłumaczyłam) , rzeczy się ruszały, drzwi zamykały, zegarek pykał i inne takie..
        masakra. co ksiądz przychodził po kolędzie błagałam go na kolanach by poświęcił
        jeszcze raz cały dom. tak się bałam że nie chciałam sama zostawać w domu. Ogółem
        ten dom został nowo wybudowany, ale nie wiemy co wcześniej było na tej działce.
        nie chce mi sie wszystkiego opisywać ale na prawde straszne rzeczy, nie życzę
        nikomu, ale na szczęście się juz nie boje. i dla niedowiarków, nie zmyślam, nie
        ściemniam. Moja mama też widziała duchy ale nie chciała mi mówić, moje koleżanki
        często jak były u mnie panikowały a ja im mówiłam że im sie zdaje, że to
        sąsiedzi itp.
      • miss_immortal Re: zjawiska paranormalne :) 03.10.10, 18:06
        hm tak ; d widzieć ducha nie widziałam (i chwała Bogu za to) ale słyszałam
        np. płacz dziecka, czy jakby ktoś za ścianą rozmawiał. moja mama mówiła ze
        widziała kiedyś jak 'coś' przebiegało przez mój pokój. a no i jeszcze ZAWSZE jak
        przechodzę przez moją ulicę i jest ciemno to gaśnie jedna latarnia a jak przejdę
        to się znowu zapala. zawsze ta sama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka