shewerewolf 04.10.10, 12:37 Jakie piosenki wpędzają was w doła? Lubię takie piosenki a wy? Piszcie! Niech dół będzie z wami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shewerewolf Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 04.10.10, 12:40 Jak było to sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
gitara_i_glany Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 22:25 Evanescence- Hello Odpowiedz Link Zgłoś
elegil Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 04.10.10, 13:03 Eyes Set To Kill - Come home <33 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna. Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 04.10.10, 15:18 prawie wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
mambaaa Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 04.10.10, 13:17 The Fray i Jason Walker maja ładne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 04.10.10, 13:56 Paramore - misquided ghosts, all i wanted Pink - dear mr president Avril - tomorrow (ale tylko wersja koncertowa) Nelly Furtado - Try Damien Rice - 9 crimes Myslowitz - chciałbym umrzeć z miłości Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 04.10.10, 13:59 Smutne piosenki nie wpędzają mnie w doła,lecz wzruszają. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 04.10.10, 14:13 pezet - spadam < / 3 Odpowiedz Link Zgłoś
flo.. Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 04.10.10, 15:08 pih-nawet śmierć nas nie rozłączy stok-brakuje mi ciebie synonim zp-dziękuję james blunt- goodbye my lover. The Irrepressibles - In This Shirt. pcn-dla chyba wszystko co mam , ale nie wiem .;] Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ Mam jedną. 04.10.10, 14:55 '' My immortal ''- evanescence i poniekąd ''Tato nie pij. '' Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Mam jedną. 13.10.10, 22:55 James Blunt- Goodbye my lover Tokio Hotel, Fur immer jetzt, ich bin da, lass uns laufen, Simple plan- Everytime, Save you Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 04.10.10, 15:28 boże jakaś spokojna metalliki i system of a down ale nie które muahahah xd : P Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: x__x 04.10.10, 15:40 Metallica - The Day That Never Comes ,Fade To Black SOAD - Lonely Day ; D Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 04.10.10, 15:31 Jason Walker 'Down' zdecydowanie wpędza w doła Odpowiedz Link Zgłoś
smile_95 ... 04.10.10, 15:40 Sqn&Husky - Historia z życia, bartelone - kocham, burdel - tęsknie, jopel - przypomnę ci, Pezet - spadam, Pezet - widzę jej obraz, pih - śmierc nas nie rozłączy, pih - czarny kruk, rambo ft. olka - historia spajku - tęsknie, tłoku - jesteś tylko wspomnieniem, Tłoku&Jula ft Kama - to nie bajka To kilka tych, które słucham Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 04.10.10, 17:44 Agathodaimon - Sacred Divinity. Oraz niemal każdy utwór doom/gothic metalowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Piosenki wpędzające w doła. 08.10.10, 17:57 praktycznie wszystkie piosenki Evanescence oraz: Stone Sour - Through Glass + Bother. Linkin Park - Valentine's Day. Happysad - Długa droga w dół. 3OH!3 – Still Around. Dżem – Tylko Ja i Ty. Dead By Sunrise - Into You. Limp Bizkit - Behind Blue Eyes. i jeszcze kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
lostprincess Re: Piosenki wpędzające w doła. 12.10.10, 20:28 happysad-Lęki i fobie Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 12.10.10, 22:17 jeśli mogą być plastiki i Disney to : Miley Cyrus - Don't wanna be torn / Mixed up / Just a girl / stay - ostatnia najbardziej Ashley Tisdale - Me without you Vanessa Hudgens - Say Ok Selena Gomez- The way I loved U Demi Lovato : Don;'t forget Poza Disneyem : Yeallowcard- only one Britney Spears- everytime Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. lubię. 12.10.10, 23:20 kilka piosenek alesany, 'come home' eyes set to kill, 'the sadness will never end' bring me the horizon, 'it's all over now' saosin (przy tym nie raz płakałam, XD) + 'you told me you loved me' -cinematic sunrise -przy tym ryczę jak głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy My Immortal 12.10.10, 23:40 Ostatnio najbardziej mnie dołuje,tym bardziej,że bezpośrednio mnie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
jane_14 Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 03:47 też czasem lubie sobie posłuchać. Ale najbardziej to mnie chyba smuci Myslovitz - Kraków normalnie mam ochote sie wypłakać jak to słysze btw. świetna piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria_ Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 07:19 takie piosenki to moje ulubione czyli: minor heaven, oasis, boy and the ghost, sing for me- te są od tarja turunen forgiven- within temptation i wiele innych ich piosenek i parę od evanescence i Lacuny Coil no i jest jeszcze bat for lashes to tam też jest parę np. moon and moon Odpowiedz Link Zgłoś
stacy Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 07:34 łzy - anastazja jestem, czasami od tak, dj ironik- stay with me , i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 20:17 Celine dion-my heart will go on Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 20:25 jak dla mnie to 'heavy in your arms' od flo, ale to ja. behemotha posłuchaj, ha. niech dół będzie z nami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 20:29 ja nie mam takich c: Odpowiedz Link Zgłoś
nusska lubiee.. 13.10.10, 20:30 piosenki Verby są takie ; p szczególnie Młode Wilki części świetne teksty ... Stok - brakuje mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
magdaa12 uwielbiam <3 13.10.10, 20:34 JAMES BLANT- Goodbye My Lover uwielbiammm to! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa_th Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 20:42 Cinema Bizarre - My Obsession. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
magdaa12 filmik do My immortal <3 13.10.10, 21:07 tak My immortal piosenka jest mega <3 a do tego ogladnijcie sobie ten teledysk serio naprawde warto! www.youtube.com/watch?v=iatezFC1aFk Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 21:17 Miley Cyrus - I Miss You Odpowiedz Link Zgłoś
chitose Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 21:26 jedna piosenka przychodzi mi do głowy ^^. mianowicie: megaherz - 5. marz takiego "doła" to i ja lubię ;q Odpowiedz Link Zgłoś
aiella Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 22:13 R.E.M.- everybody hurts stara ale strasznie dołująca. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 22:29 Hm. wiesz łukasz - list pożegnalny. pih - przyjaciele pezet -spadam. pustka w sercu - zszeszenigr. coldplay - the scienst. james blunt - goodbye my lover. edyta bartosiewicz - zatańcz ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_everything Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 22:31 plumb - cut muse - unintended x3 . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Piosenki wpędzające w doła tzn.smutne. Wejdź! 13.10.10, 22:39 Jula - Tamten dzień ; // Odpowiedz Link Zgłoś