Dodaj do ulubionych

6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl.

• amatorka_ 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 04.10.10, 22:17
      Najbardziej chyba obawiałam się matematyki, wtedy jeszcze była dla mnie ona trudna
      (dziwne, teraz jest dla mnie posta, jak drut). Ale naprawdę, nie ma się czego bać, to akurat
      chyba nic w porównaniu z innymi końcowymi egzaminami. Wystarczy powtórzyć sobie szyk
      zdań do pracy pisemnej na języku polskim i odświeżyć matematykę, ale to na pewno zrobicie
      w czasie tego roku szkolnego. Jeszcze raz powtórzę, że nie ma czego się bać, ale wiadomo,
      nerwy i tak zrobią swoje. smile A na swoim teście rok temu miałam 33 pkt.
    • pixiee_ Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 04.10.10, 22:19
      Hymm.. nie był trudny. przynajmniej ten, który mi przyszło pisać. Sama osobiście
      napisałam go w dość krótkim czasie - i ku zdumieniu wszystkich - miałam 40/40 tongue_out
      myślę, że spokojnie dasz sobie radę. ^^ trzymam kciuki.
    • free Pisałam i .. 04.10.10, 22:21
      Pisałam rok temu i na prawdę nie masz się czym martwić. Pamiętam jak dzień
      przed testem siedziałam na kotku, na starym koncie i pisałam z kotowiczkami.
      Wszystkiego było po trochu. Miałam 39 punktów. Pamiętaj aby przed testem się
      zrelaksować. To ci na 100 % pomoże. ; _ )
    • kcjb Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 04.10.10, 22:23
      J apamiętam że było łatwe i nie ma czym się stresować
      • zuzoa Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 06.10.10, 19:41
        Ten test o niczym nie świadczy. Kuurde czemu wy się tak tym przejmujecie.
        Napiszecie dobrze, napiszecie słabiej i tak sie dostaniecie. Egzamin gimnazjalny
        to dopiero coś bo od tego zależy wasza dalsza kariera że tak to nazwę ;D. Miałam
        mało punktów...a i tak sie dostałam do najlepszego gimnazjum w mieście. Bo oni
        patrza na oceny i zachowanie...Potknęłam sie na macie i tyle ; ) zero stresuuu
    • denessa Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 06.10.10, 20:46
      nie ma się czym stresować . po pierwsze tego typu testy są łatwe . po drugiej dużo też zależy od tego co cię sprawdza , a nigdy nie wiadomo na kogo trafisz . poza tym na te testy i tak żadne gimnazja nie patrzą .
    • superrrr 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 06.10.10, 21:53
      Obecnie jestem w 2kl gim. Też bardzo się stresowałam, powiem ci tak szczerze w
      moim roczniku i moim zdaniem test próbny był trudniejszy od tego już
      prawdziwego. Zależy tez od tego jak się uczysz ja uczę się naprawdę b. dobrze
      ;d. A co do zadań to było po równo ;d. Ja osobiscie miałam 37 ptk na 40 ; p
    • caterina97 Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 07.10.10, 12:04
      punkty ? o kurde, nie pamiętam ; D
      coś między 32 - 34 .
      test był łatwy , ale poległam na matmie i skali .
      najwięcej było polskiego - wypracowanie i czytanie ze zrozumieniem .

i nie stresuj się ! jeszcze cały rok przed Tobą ! też chciałabym się cofnąć do 6 klasy <3
    • eliza31 Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 08.10.10, 19:12
      Jestem w 1 gim. Ja miałam 33 punkty. Trzeba poprostu dobrze czytać polecenia. Wyluzuj, wszystko będzie dobrze. kiss
      • kari116 Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 08.10.10, 19:19
        miałam 26 punktów, wiem słabo i sama nie jestem zadowolona. no ale cóż tak
        wyszło. czytaj polecenia ze zrozumieniem i będzie okej smile miałam dużo zadań z
        matmy, a nie jestem z niej za dobra tongue_out
    • dorr Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 08.10.10, 19:22
      całkiem nieźle mi poszło. nie jest trudny, choć niektóre zadania mogą wydawać
      się pogmatwane, a na ostatnim pisemnym możesz nie wiedzieć o czym napisać lub
      jak napisać, żeby było dobrze.
    • martussiaaa Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 08.10.10, 19:25
      Było dobrze , poszła łatwe są testy 6 klas . Nie ma się czego obawiać big_grin .
    • coca_cola Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 08.10.10, 19:25
      Ja się trochę stesowałam ale jak usiadłam na krześle i dostałam test to minęło i jak się
      rpzisałam tp pisałam , pisałam i dostałam 36 punktów . Nie ma co się stresować uwierz w
      sibie i tyle .
    • madziakk 6 kl. 08.10.10, 19:26
      u nas to nauczyciele tak straszyli ze taki trudny i wogole a wcale taki nie byl
      ja pisalam w tamtym roku i bylo duzo zadan z matematyki
    • pola16 łatwizna... 08.10.10, 19:28
      Zależy do jakiej chcesz iść szkoły dalej, w sensie na jakim poziomie tam jest.
      Jeśli wysoki no to wiadomo, że musisz się na maksa wysilić i stres jest, ale
      wyobrażasz sobie, że przecież to umiesz wystarczy tylko udowodnić tym z komisji,
      że potrafisz smile! A jak szkoła jest na niższym poziomie i przyjmują wtedy
      wszystkich, a napiszesz lepiej niż reszta to nauczyciel może od ciebie więcej
      wymagać... To na tyle mojej paplaniny.
      • pola16 Re: łatwizna... 08.10.10, 19:29
        miałam 31 pkt, a pytań już nie pamiętam, ale przecież co roku jest inaczej...
    • sliwka13 Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 08.10.10, 19:31
      Bylo latwe. Najwiecej bylo z polskiego, glownie do tekstu. Mialam 40 punktow
    • goosia Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 08.10.10, 19:32
      Hejka ;* Ja się strasznie bałam ale na próbnym a na tym właściwym prawie wogule ;D
      NAjwięcej pytan z matmy i polaka ;D Z hiry nie było wogule a z przyrody ze 2 może były
      ;D JA miałam 31 pn ;D POZDRAWIAM i Życze powidzenia ;*
    • teqiulla . 08.10.10, 19:33
      też się bardzo stresowałam. dzień przed testem odpoczywałam i przebywałam dużo na
      świeżym powietrzu, kilka dni przed się uczyłam, bo chciałam żeby mózg mi odpoczął.
      jadłam czekoladę gorzką, bo ona w czymś tam pomaga i mleczną na poprawę humoru i
      przejście testu bez większych nerwów. c:
      radzę tobie uczyć się temat za tematem i powtarzać, bo później to wszystko będzie trudno
      ci ogarnąć. lepiej nie mieć zaległości.
      trzymam za was kciuki drogie kociaczki ;3
    • meggi_ Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 10.10.10, 12:40
      nigdy nie wiadomo co będzie. ale nie stresuj się. napewno najpierw będziesz
      pisać próbny test. na 1oo % będzie opowiadanie, list albo coś podobnego.
      powodzenia !
    • cukiereczek.. nie 10.10.10, 12:45
      było tak źle tongue_out
      • geniaaa Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 10.10.10, 12:51
        były łatwe .
    • lalka13 Re: 6 kl :? Dla tych co zdawali test 6-kl. 10.10.10, 12:54
      spokojnie.

to jest łatwe .

i najwiecej jest matematyki i polskiego big_grin big_grin.

3-maj sie jakos! kiss
    • mweezy . 10.10.10, 12:55
      nie stresuj się, jeśli uczysz się dobrze i będziesz się w miarę systematycznie
      uczyć, to napiszesz na pewno dobrze. ja się cholernie stresowałam, i dlatego
      zawaliłam wtedy wypracowanie, przez co uciekła mi szansa na napisanie testu z
      maksymalną ilością punktów. tak więc podejdź do tego testu na luzie : )

najwięcej jest oczywiście matematyki i polskiego, elementy historii, przyrody,
      sztuki, muzyki, głównie test opiera się na czytaniu ze zrozumieniem i
      wykorzystywaniu swojej wiedzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka