green_alien 06.10.10, 21:58 Co sądzicie o tym gatunku muzyki który jest szeroki od Lady Gagi po Jacksona?? Ja nie lubię jedynie słodkich do bólu,niektórych popowych piosenek,ale np:król popu mi nie przeszkadza .A jak wy uważacie?Lubicie pop?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
good_enough Re: Pop 06.10.10, 22:00 Ja mimo słuchania trochę ostrzejszych gatunków muzycznych bardzo lubię posłuchać sobie popu. Pop jest fajny, jeśli jest tak ja wspomniałaś nieprzesłodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Pop 06.10.10, 22:04 Trawię tylko Jacksona. Chyba. Nie przepadam za Dżonaskami którzy są mega gwiazdami rocka mimo, że grają pop. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 06.10.10, 22:11 @blender, to już robi się nudne. wszyscy doskonale wiedzą, że Jonasi grają odmianę popu zwaną pop rockiem, więc nie naciągaj rzeczywistości do swoich potrzeb i nie udawaj takiej znawczyni muzyki, bo to żałosne. buziaczki : > Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Pop 06.10.10, 22:14 jezu dziewczyno ile ty wątków dziennie zakładasz? Ja do popu nic nie mam ale wole rock i reagge <3 jeszcze rap lubie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Pop 07.10.10, 16:52 nic do takiej muzyki nie mam. czasami nawet słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 cóż. 07.10.10, 16:55 Pop dzielę na dwie grupy. Jedna - genialne gwiazdy typu np. Michael Jackson, Sinead O'Connor, oraz drugą - Lady Gaga, Justin Bieber. Pierwsza grupa to jest prawdziwy pop, którego sama lubię sobie czasami posłuchać, natomiast na to drugie szkoda mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
linda Pop 08.10.10, 21:14 ja uwielbiam większość rodzajów muzyki, od popu po metal , ale metalu mało słucham a Jacksona i gage to wielbie pod niebiosaa Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: Pop 08.10.10, 21:22 lubię pop, ale gwiazdek typu miley czy selena nie trawię Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 08.10.10, 21:16 jackson , madonna , stare piosenki timberlake'a i to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ nie mam nic do pop'u 08.10.10, 21:21 Trzeba byc naprawdę porytym i nietolerancyjnym, żeby nie akceptowac innych stylów muzycznych, oprócz tego, którego się słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie22 Re: Pop 08.10.10, 21:21 jasne ze lubie, pop mozna suchac przy kazdej okazji a niektore piosenki sa na serio boskie:- ) Odpowiedz Link Zgłoś