xxxpeacexxx KliK 11.10.10, 16:40 Mam taki sam problem co ty. Chociaż to nie jest problem, ale nie znam innego słowa, które by pasowało. Ja kiedyś na lekcji przypomniałam sobie jak jakas dziewczyna szła, szła i rąbnęła w słup. I kiedy sobie to przypomniałam zaczęłam tak się śmiać. Chociaż dobrze, że pani tego nie zauważyła ;D Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 11.10.10, 16:50 też się na tym coraz bardziej łapie ;p Ale to dobrze, że obdarzamy uśmiechem rzeczy martwe Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 11.10.10, 16:53 No ba xD cały czas <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Jasne! 11.10.10, 16:55 Przed chwilą skomentowała plotkę o Billu. Kiedy zobaczyłam jego zdjęcia miałam automatycznego banana. Zawsze jeśli tylko o Nim pomyślę, czy sobie coś przypomnę jakiś filmik z Nim czy coś, to mam niekontrolowany uśmiech. Nie mogę mojego uśmiechu powstrzymać, po prostu tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Jasne,że tak! 11.10.10, 16:56 Jak przeczytam lub zobaczę coś śmiesznego to chyba naturalne,że się śmieję Odpowiedz Link Zgłoś
shibby Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 11.10.10, 17:03 ja mam tak non stop xD Odpowiedz Link Zgłoś
wercia_96 Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 11.10.10, 17:11 też tak mam xD robie coś, robie i nagle w śmiech albo idę ulicą, coś śmiesznego mi się przypomni i się uśmiecham Odpowiedz Link Zgłoś
ladyanabell Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 11.10.10, 18:15 Akurat dzisiaj, stałam przed szkołą i odczytywałam sms i zaczęłam się śmiać do ekranu i ludzie tak jakoś na mnie patrzyli jakbym była obłąkana Strasznie drętwi są.. Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 11.10.10, 20:52 Szczerze to uśmiecham się do... Wszystkiego. Mój kolega z nowej klasy podszedł do mnie, spojrzał się, przekrzywił głowę i rzucił: "Zawsze, jak na ciebie spojrzę, to się śmiejesz, kobieto!" xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_kredka Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 11.10.10, 20:55 Co chwilkę To chyba taki normalny odruch, bo każdy tak ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 15.10.10, 18:58 oczywiście, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Cały czas się zacieszam. 15.10.10, 19:42 Ale to przez koleżankę ,Jak ona coś powie/napisze to normalnie padam . Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 15.10.10, 23:32 no bardzo często, głupio to musi wyglądać. albo czasem jak idę przez miasto i przypomni mi się coś śmiesznego to śmieję się sama do siebie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 18.10.10, 23:18 ja zazwyczaj jak siedze sobie i pisze na gg z kumplami to sie uśmiecham cały czas... jak ktoś u mnie jest to sie cały czs pyta co ja tam mam w tym komputerze że mam na twarzy banana ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 19.10.10, 16:18 jak gadam na gg , i wysyłają mi coś śmiesznego to wtedy się uśmiecham albo śmieje Odpowiedz Link Zgłoś
coloringme Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 19.10.10, 16:27 100% normalne i baaardzo często tak robię! (: CM ; * Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: czy uśmiechacie się do monitora?? 19.10.10, 16:31 Do telewizora... kiedy oglądam jakąś komedię czy cooś xD. Albo do foona kiedy ktoś mi wyśle miłego bądź śmiesznego sesa. Odpowiedz Link Zgłoś