Dodaj do ulubionych

Ściągi ]:->

10.10.10, 19:13
Jakie sa wasze sposoby ;> ? A może nauczyciel/ka was przylapal/a ;] Co
myslicie o sciąganiu ?

Jesli watek był najmocniej przepraszam.smile
Obserwuj wątek
    • ashley_miley no dalej wypowiadajcie się :) 10.10.10, 19:24
      • ashley_miley jest tu kto ;> ? 10.10.10, 19:24
        • smile_peace_ .,. 10.10.10, 19:30
          my jak piszemy klasówki to piszemy w 6. (połowa rzędu) tylko nie na angliku bo
          się nie da ;<
          • virginkaa Re: .,. 23.10.10, 18:19
            Ja zawsze pisze na rękach, palcach u ręki i na dłoniach lub na kartkach, ale rzadko. Raz tylko ściągałam z kartki na chemii i siedziałam na pierwszej ławce przed panią. Boże, jak się stresowałam . big_grin A jeszcze nigdy mnie nie przyłapali na ściąganiu, tylko zwracali uwagę, abym nie zaglądała do sąsiadki. big_grin
          • pompon_ tak, zalęży na czym , jkak się nie naucze to mam. 18.11.10, 15:42
            No przyklejam kartkę na długopis i zawijam w rulon .
      • wika109 Re: no dalej wypowiadajcie się :) 16.10.10, 22:34
        ja praktycznie zawsze ściągam wypisuje sobie ścionge na kartce ubieram cienkie
        rajtki i spudnice daje ściąge pod rajtki i jak siedzę odchylam sobie letko
        spudnice i ściągamwink
    • benna94 ;D 10.10.10, 19:27
      Jak jak ściągam to kładę ściągę na rękę i już. Mnie jeszcze nigdy nie
      przyłapali. Raz siedziałam w pierwszej ławce przed nauczycielką z chemii i
      ściągałam, a ona nie widziała ;D
      • jenny. BYŁO.!! 16.10.10, 22:17
        I to chyba z trzy razy.
    • kiniaa ściągi. 10.10.10, 19:28
      Wątek podobny był , sama zakładałam ;d
      • yahaooo Ściągi... 16.10.10, 20:16
        Najlepszy to napisać sobie coś na ciemnym piórniku. Nikt się nie skapnie,a na
        piórnik możesz zawsze się pogapić.big_grin Możesz też napisać coś na karteczce,ale
        z tym już gorzej.uncertain
    • blondzia Re: Ściągi ]:-> 10.10.10, 19:29
      Ja ściągam prawie na każdej klasówce kartkówce .tongue_out
    • k.c.a.k. Re: Ściągi ]:-> 10.10.10, 19:30
      ja mam w piórniku włóżoną karteczke. i już a jak chce zobaczc sciage to np udaje ze szukam
      korektora itp.big_grin
      • wiki3113 No więc... 30.11.10, 19:24
        zależy na czym...
        na przyrodzie można ściągać bez żadnego ukrywanie się np.dziś kumpel ściąga pani:
        -Daniel co ty masz na kolanach
        -ee...podręcznik
        a pani nic!
        Tak samo można na angielskim i religi,ale na polskim i matematyce się nie da.
    • eurodont ;] 10.10.10, 19:37
      haha jaki temat ;P ja zawsze ściągam i jeszcze mnie nie przyłapali ; D zawsze wkładam se
      karteczki do piórnika i tam mam odpowiedzi na wszystko albo na ręce pisze !
    • koralina94 Re: Ściągi ]:-> 10.10.10, 19:38
      Przeważnie zapamiętuję co napisałam na ściągach i tyle z tego ściągania wychodzi:p
      • koloorowa. Re: Ściągi ]:-> 16.10.10, 22:52
        czasem mi sie zdaża xd ale rzadko, że ściągam. raz mnie babka przyłapała ;P
        masakra xd
    • marsjanka115 x__x 10.10.10, 19:38
      w gimku mnie jeszcze nie złapali.
      ściągam na każdym teście , kartkówce itp cool
      devil
    • justinlove1994 Re: Ściągi ]:-> 10.10.10, 19:39
      Ja mam włożoną karteczkę do piórnika, piszę w piórniku ołówkiem lub piszę
      delikatnie ołówkiem i przykrywam to ręką, a potem patrzę big_grin
    • doggy Re: Ściągi ]:-> 10.10.10, 19:55
      hah, ja nigdy nie ściągam ;D ale jutro mam sprawdzian z histerii i nic nie umiem
      więc by się coś przydało xd
    • zaspana_xd Re: Ściągi ]:-> 10.10.10, 19:58
      kiedyś ściągałam z koleżanką na geografii, ja do niej pisałam pytanie na gumce
      do ścierania a ona z drugiej strony odpisywała... hehe tongue_out
      Na szczęście nikt tego nie zobaczył...uff...
    • wodagazowana Re: Ściągi ]:-> 10.10.10, 21:37
      Na każdym sprawdzianie - musi być!
      Tylko raz mnie przyłapała na niemieckim, ale i tak miałam na koniec 5.
      cool
    • lov_aa Re: Ściągi ]:-> 11.10.10, 13:56
      wystarczy jakaś mądra osoba obok czy przed lub za ciebie lub karteczka ^^
    • chocolatex Re: Ściągi ]:-> 11.10.10, 15:42
      Czasami ściągam. Znaczy się w tamtym roku czasami bo jeszcze w tym ani razu. oO
      Nie umiem. Ha!
    • iga18 d-.-b 11.10.10, 15:49
      w 1 gim jak nosiłam piórnik to ściągi w nim chowałam..

czasami piszę smsy do 'klasowego geniusza' xD

dzisiaj np miałam kartkówkę z niemca z takich słówek co babka dała nam na
      kartkach. Schowałam do teczki, którą wzięłam z klasy od anglika i schowałam tam! xDD

a na polskim (praca klasowa dzisiaj) spytałam się pani czy mogę kartkę z
      zeszytu, a otworzyłam zeszyt z polaka i spisałam rzeczy xDD

Jeszcze nigdy mnie nie przyłapali ;D
    • linda Re: Ściągi ]:-> 11.10.10, 15:57
      ja ściągam tylko na historii bo cała klasa ściąga. ściągi chowamy pod ławką w szufladcesmile
    • pola16 hahaaa... 11.10.10, 15:57
      dzisiaj mnie nauczycielka złapała, ale nie umiałam nic, bo co mnie jakieś
      pistolety obchodzą?! Ale nic mi więcej nie zrobiłam. Sposobów jest pełno, ale
      nie powiem, bo może tu jakaś psorka luka?
    • nataliagorka Re: Ściągi ]:-> 11.10.10, 15:57
      Nigdy mnie nie przyłapała!!!
    • cukiereczek555 amm 11.10.10, 16:03
      ja zawsze piszę ołówkiem na ławce . kiedyś pani kazała wszystko z ławek podnieść a ja
      wtedy szbko zmazałam. nigdy mnie jeszcze nie złapali smirk my z kolezanką która przeważnie
      jest w tej samej grupie i jest tens na zaznaczanie a b c ustaliłyśmy sobie że np poprawianie
      kitki to a . ja strasznie często sciągam nawet jak kolezanka ma inną grupę to sciągam .
      choć sama też sporo umiemxD
    • claudia02 Re: Ściągi ]:-> 11.10.10, 16:13
      Ja jak ściągam to najczęściej wkładam malutką karteczke do chusteczki. Jeszcze
      ani razu się nikt nie skapnął albo jak pisze ołówkiem na ławce a póżniej zmazuje
      lub ubieram do szkoły kangurke i wkładam w kieszeń i wyjmuje gdy mnie nauczyciel
      nie widzi smile
      • watka9 ;D 11.10.10, 16:30
        Ja tam prawie zawsze siedzę w ostatniej ławce także dziś na kartkówce z gegry pisałam z książką na kolanach ;dd prawie zawsze mam w piórniku albo na kolanach i czasem w rękawie ;]
        sposobów jest naprawdę dużo, zależy od kreatywności ;dd nie złapali mnie jeszcze wink
    • hoffath Re: Ściągi ]:-> 11.10.10, 16:28
      Ja nie widzę w tym nic złego. wink Sama korzystam z tego typu pomocy naukowych. ;P
      ja zawsze trzymam w ręce... może banalne, ale nigdy mnie nie przyłapali. wink
    • ewa13 Re: Ściągi ]:-> 11.10.10, 16:43
      Ja tam na długopisie pisze ale od koleżanki przepisuje .wink
    • lady_em Re: Ściągi ]:-> 11.10.10, 16:43
      Jeżeli chodzi o robienie ściąg to tylko na fizykę piszę ołówkiem na szarym kalkulatorze wzory,
      które widać pod odpowiednim kątem, rzadko wkładam małą karteczkę do etui identyfikatora
      (w mojej szkole są identyfikatory, które każdy nosi na szyi). Jeżeli jest opcja, aby pogadać z
      kimś lub do kogoś zerknąć to również mi się udaje. Na ostatniej pracy klasowej z historii
      wymieniłam się kartkami z przyjaciółką. Nigdy mnie nie przyłapali na tego typu akcjach C:
      Czyli jak widać nie mam nic przeciw ściąganiu, o ile się samemu czegoś tam nauczyło.
      • washington Re: Ściągi ]:-> 18.11.10, 16:10
        U nas wycofali identyfikatory, bo skapli się, że uczniowie nosili tam ściągi big_grin
    • super_star Re: Ściągi ]:-> 11.10.10, 16:44
      mam długopis ze ściągą, taka karteczka się wysuwa... ściągałam na biologii w ten
      sposób

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka