Dodaj do ulubionych

"Hello! I'm from Poland!"

• czekomaniaczka tutaj! wejdź, to ważne! 16.10.10, 14:21
      co do pytania, to nie uważam, że mamy się czego wstydzić. no, owszem piłkę nożną i drogi
      pozostawię bez komentarza, ale mamy też dużo pozytywów. jakich?? np: historię, krajobrazy,
      świetnych siatkarzy, justynę kowalczyk i wiele innych sportowców... mamy wykształconą
      młodzież, poziom nauki w polskich szkołach bardzo wyprzedza inne kraje...

teraz, drogie kotowiczki, zostawię temat polski, bo naprawdę potrzebuję waszej pomocy.
      proszę wejdźcie tutaj :
      tu! i odpowiedzcie...
    • paulinka163 I Love Poland 4ever <3 16.10.10, 18:05
      ja mieszkam a w angli i miomo tego się nie wstydze przyznać że jestem polką . ja
      się nawet bardzo cięszę że jestem właśnie polką serceserce
    • nnata1221 Re: "Hello! I'm from Poland!" 16.10.10, 18:10
      To że obcokrajowcy nas za takich uważają to chyba się to skądś wzieło sadsadsad niektórzy
      wyrobili sobie taką opinię ,ale nie wszyscy !!!
    • mroowa12 and I'm from SHIT! -,-' 17.10.10, 12:20
      z góry przepraszam za wszystkie 'brzydkie' słowa.
      ludzie tu rzeczywiście są w ch...a mało tolerancyjni i denerwuje mnie to bardzo. nie mogę
      patrzeć na to, kiedy ktoś się przewróci na rowerze i jakaś grupka ludzi po drugiej stronie
      ulicy śmieje się z tej osoby (u mnie w mieście coś takiego się ostatnio przydarzyło. -,-). nie
      potrafię zrozumieć, dlaczego musimy ubierać się tak, żeby innym się spodobało. bo jak
      ubierzesz dresy, to każdy patrzy się na Ciebie z obrazą, czy tak nie jest?
      w Ameryce i wszędzie indziej (tylko nie - ku... - w Polsce) jest to jak najbardziej normalne.
      słyszałam, jak jest w Niemczech - nikt się nie zna, ale każdy jest dla każdego miły. szkoda
      że w Polsce takich ludzi nie ma.
      ale nie potrafię uwierzyć w to, że Amerykanie twierdzą, że jesteśmy biedni. przecież nie
      każdy Amerykanin ma w portfelu tyle kasy. -,-'
    • lady.gaga.fc Re: "Hello! I'm from Poland!" 17.10.10, 17:36
      kiedy byla wojna pomiedzy ameryka polnocna, a ameryka poludniowa w ameryce
      polnocnej walczyl jakis polak i ameryka polnocna wygrala, wiec w usa jest dzien
      tego polaka (podobno)
    • mamcyckipotacie Re: "Hello! I'm from Poland!" 17.10.10, 17:44
      Ja się nie wstydzę swojego kraju, kocham go i jestem dumna ze swojej
      narodowości, za to wstydzę się za swój naród: ciemnogród, nietolerancja,
      warcholstwo...
    • buhahaha Re: "Hello! I'm from Poland!" 17.10.10, 17:57
      Niespecjalnie lubię Polski, ale kocham nas za poczucie humoru. To nam pomaga w każdej sytuacji
    • justine1495 Nie wstydzę się tego, że jestem Polką. 17.10.10, 18:10
      Dla Zachodu, Wschód zawsze gorszy. To nie jest prawda, bo nie wszyscy są tacy. Fakt dużo jest takich osób, ale myślę, że wszędzie tacy się znajdą, nie tylko u nas.
    • niesmaczna . 17.10.10, 18:13
      Wali mnie to, gdzie mieszkam.
    • coldprincess Re: "Hello! I'm from Poland!" 18.10.10, 19:59
      Niestety, ale nie jestem z tego dumna.
      Czytałam wiele wypowiedzi na zagranicznych forach i zobaczyłam, że wg Ci w u.s.a
      nie szanują Polaków. Wymyślają wierszyki, wyśmiewają się, wyzywają -.- A
      najgorsze jest to, że pod wieloma względami mówią prawdę.
      Wiem. To smutne. I gdyby to ode mnie zależało chciałabym urodzić się jak
      najdalej stąd.
    • senseless yy 20.10.10, 20:29
      ja tam nie narzekam, ale nasz kraj mógłby być tak bogaty jak np. Niemcy.

smile
      • dooska Re:"Hello! I'm from Poland!" 20.10.10, 20:46
        Jestem dumna z tego, że jestem Polką.serce
        Niemcy są beznadziejni. Nie byli, nie znają to niech się nie wypowiadają. angry
        Polacy mają niewiarygodne poczucie humoru i są inteligentni. C;
    • karolina1997 Re: "Hello! I'm from Poland!" 30.10.10, 21:05
      Ja jestem dumna z tego że jestem Polką i mamy tak bogatą i piękną historięwink
    • rosaliee .... 30.10.10, 21:15
      nie wstydzę się tego.

Masz rację, jesteśmy nie tolerancyjni. Taki przykład podam, weźmie sobie facet w
      restauracji piwo do obiadu, u nas już by go uznali za pijaka, a na zachodzie
      nie. Tak jest różnica.
    • beautiful_ Re: "Hello! I'm from Poland!" 01.11.10, 17:47
      Mi się nic w Polsce nie podobne, w dużej mierze to prawda co mówią o polakach
      [oczywiście nie mówię o wszystkich lecz taka jest przykra prawda] I na prawdę
      wiele bym dała żeby mieszkać nie wiem w Stanach Zjednoczonych [wiem że tam nie
      jest też idealnie] ale na pewno jest o wiele więcej możliwości.
      • beautiful_ Re: "Hello! I'm from Poland!" 01.11.10, 17:48
        * nie podoba xD
    • andzias Re: "Hello! I'm from Poland!" 04.11.10, 07:15
      nie, niby dlaczego miało by nam być wstyd? każdy kraj jest inny, ma w sobie coś ciekawego.
      owszem, w przyszłości chciałabym zamieszkać gdzieś za granicą, ale Polska nie jest taka zła,
      jak o niej mówią.
    • peaceandloveex3 Re: "Hello! I'm from Poland!" 04.11.10, 15:04
      Nie wstydze sie tego .; d
    • truskawkowa0105 he he 04.11.10, 15:11
      niech oni wszyscy najpierw spojrzą na siebie, a dopiero później na Polaków.
      oczywiście też czytałam i słyszałam jak o nas mówią, ale przecież nie każdy
      Polak musi taki być prawda? jedni są tolerancyjni inni nie, jedni piją drudzy
      nie, niektórzy kradną, ale za to większość tego nie robi. tak samo jest w innych
      krajach, tylko że w innych krajach jest nawet może trochę gorzej. oczywiście
      polska polityka nie jest może zbyt dobra, ale to tylko wina polityków, a nie nas
      zwykłych ludzi.

zresztą czytałam i oglądałam, że obcokrajowcy mają nas za gościnnych,
      pracowitych i miłych ludzi, tylko ci z Ameryki Południowej i Hiszpanii mówią, że
      za mało się uśmiechamy, ale są przecież wyjątki i to bardzo dużo wyjątków prawda?

a wracając do pytania, wcale nie wstydzę się że jestem Polką.
    • ixxprincessxxi Pijacy? nie znajdujemy się w 20-tce pijaków-> 04.11.10, 15:21
      Widziałam na czymś tam, że najwięksi pijacy to czesi potem jakieś innne paśstwo, potem Niemcy, dalej nie pamiętam, ale nie było tam polski smile
      Nie wstydze się smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))smile)))))))))))))))))))))
    • naomi. -.-" 04.11.10, 15:23
      czytając niektóre wypowiedzi , wstyd mi za Polki.
      myślicie , że jakbyście mieszkały w holiłud łiiii. t co ? to byście były
      gwiazdami ? -.-"
      Polska to wasza ojczyzna, myślicie że po co inni Polacy oddali za nią życie ?
      żeby teraz jakieś gó...ary narzekały ?
    • janevolturi800 Re: "Hello! I'm from Poland!" 04.11.10, 15:24
      Jestem niemkącool, nie mieszkam tam ale ją jestem big_grin
      To co wy myślicie że o polakach mówią to prawda nie jestem polką ale wkurza mnie taka
      nietolerancyjność sciana
    • kingusiaaxdd Polska Rlz. ! Je.bać inne kraje . ! ; d 04.11.10, 15:28
    • strawberry99 Re: "Hello! I'm from Poland!" 04.11.10, 15:37
      A ja myślę (wiem, wiem, nikogo to nie interesuje), że ci Niemcy i Amerykanie to mają rację jeśli
      chodzi o nas Polaków brawo
    • cikicikita Nie wstydzę się tego , że jestem Polką. 04.11.10, 15:48
      Niemcy to szwaby, amerykanie w dużej mierze to śmierdziele, Stany Zjednoczone to bankrut.
      Nie mam się czego wstydzić. W Polsce jest najlepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka