Dodaj do ulubionych

Szapmonetki ( czy jakoś taak ) Help .!

17.10.10, 17:06

A więc tak , chce pomalować włosy szamponetką , xd]
powiedzcie mi , której firmy są najlepsze , na jak długo są i czy trudno się maluuje , ;p

Z góry dzięki kociaki ;d
Obserwuj wątek
    • super_star Re: Szapmonetki ( czy jakoś taak ) Help .! 17.10.10, 17:10
      maluję co roku na wakacje, ale strasznie szybko się zmywa. No chyba, że trzymasz
      godzinę, to trzyma się dwa msc- ale potem włosy są przesuszone
    • meggi_ Re: Szapmonetki ( czy jakoś taak ) Help .! 17.10.10, 17:11
      dobre są z Joanny. a farbuje się tak jakby to był normalny szampon. jakbyś myła
      włosy. jak długo to zależy jaką wybierzesz. może być taka na 4 mycia albo na 6.
      b. łatwo się maluje. i nie ma po nich odrostów jak po farbie ; *
      • janvier Joanna - Stop !!! 17.10.10, 17:54
        miałam 2 razy Joanne i w ogóle mi nie trzymała ... nawet nie zafarbowała ani
        trochę ! za pierwszym razem myślałam że za krótko trzymałam farbę ale za drugim
        (trzymałam dłuuuużej ) było to samo ;/

Idź do sklepu i zapytaj .. wink Panie ci pomogą ;p
    • super_star Re: Szapmonetki ( czy jakoś taak ) Help .! 17.10.10, 17:11
      a maluję z loreala. Ale mam ciemne włosy, więc jak maluję na rubinowy to mało
      widać, bo szamponetki nie pokrywają całego koloru włosów, tylko tak jakby nadają
      im połysk
      • hellokiciara może z szłmy . na jaki farbujesz ? 17.10.10, 18:31
    • mamcyckipotacie Re: Szapmonetki ( czy jakoś taak ) Help .! 17.10.10, 18:36
      Chyba przefarbować?
      Idź do drogerii, tam Ci doradzą i wytłumaczą. Jak długo się trzyma kolor i ile
      trwa farbowanie nie jest uniwersalne dla każdego. Wszystko pisze na szamponetce.
    • snickers. Marion. 17.10.10, 18:41
      po prostu myjesz włosy jak szamponem, mi działała przez jakieś 7 dni ( ? )
      wszystko pisze ci na odwrociee ;d
    • morphine_ Re: Szapmonetki ( czy jakoś taak ) Help .! 17.10.10, 18:41
      Ja miałam z Mariona : ) Trzymałam farbę jakieś 1.30 godziny ; ) A mam ciemne
      włosy xD I zafarbowało mi świetnie, na kolor czerwony ;D Chociaż nie powinno się
      zafarbować tak doskonale ;-D Załączam Ci zdjęcie w moich czerwonych włosach : )
      OTO MOJE ZDJ
      W CZERWONYCH WŁOSACH.NIE WIDAĆ ICH ZA WIELE, ALE MACIE CHOCIAŻ TROSZKĘ : )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka