ruda24 17.10.10, 17:06 A więc tak , chce pomalować włosy szamponetką , xd] powiedzcie mi , której firmy są najlepsze , na jak długo są i czy trudno się maluuje , ;p Z góry dzięki kociaki ;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super_star Re: Szapmonetki ( czy jakoś taak ) Help .! 17.10.10, 17:10 maluję co roku na wakacje, ale strasznie szybko się zmywa. No chyba, że trzymasz godzinę, to trzyma się dwa msc- ale potem włosy są przesuszone Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_ Re: Szapmonetki ( czy jakoś taak ) Help .! 17.10.10, 17:11 dobre są z Joanny. a farbuje się tak jakby to był normalny szampon. jakbyś myła włosy. jak długo to zależy jaką wybierzesz. może być taka na 4 mycia albo na 6. b. łatwo się maluje. i nie ma po nich odrostów jak po farbie ; * Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Joanna - Stop !!! 17.10.10, 17:54 miałam 2 razy Joanne i w ogóle mi nie trzymała ... nawet nie zafarbowała ani trochę ! za pierwszym razem myślałam że za krótko trzymałam farbę ale za drugim (trzymałam dłuuuużej ) było to samo ;/ Idź do sklepu i zapytaj .. Panie ci pomogą ;p Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Szapmonetki ( czy jakoś taak ) Help .! 17.10.10, 17:11 a maluję z loreala. Ale mam ciemne włosy, więc jak maluję na rubinowy to mało widać, bo szamponetki nie pokrywają całego koloru włosów, tylko tak jakby nadają im połysk Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie Re: Szapmonetki ( czy jakoś taak ) Help .! 17.10.10, 18:36 Chyba przefarbować? Idź do drogerii, tam Ci doradzą i wytłumaczą. Jak długo się trzyma kolor i ile trwa farbowanie nie jest uniwersalne dla każdego. Wszystko pisze na szamponetce. Odpowiedz Link Zgłoś
snickers. Marion. 17.10.10, 18:41 po prostu myjesz włosy jak szamponem, mi działała przez jakieś 7 dni ( ? ) wszystko pisze ci na odwrociee ;d Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Szapmonetki ( czy jakoś taak ) Help .! 17.10.10, 18:41 Ja miałam z Mariona : ) Trzymałam farbę jakieś 1.30 godziny ; ) A mam ciemne włosy xD I zafarbowało mi świetnie, na kolor czerwony ;D Chociaż nie powinno się zafarbować tak doskonale ;-D Załączam Ci zdjęcie w moich czerwonych włosach : ) OTO MOJE ZDJ W CZERWONYCH WŁOSACH.NIE WIDAĆ ICH ZA WIELE, ALE MACIE CHOCIAŻ TROSZKĘ : ) Odpowiedz Link Zgłoś