wampirzycaxd 18.10.10, 15:31 Czy nie uważacie że kotek mógłby sie troche odswieżyć? Ciągle jest taki sam te same kolory itp. Co miałby zmienić wg was? Zapraszam do dyskusji Pewnie wątek już był ale jak sie nie podoba to kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevermind_ Re: halo??? 18.10.10, 15:49 nie, bo zrobi nam się tu druga fotka, czy inne miejsce przypominające wylęgarnie pokemonów. Odpowiedz Link Zgłoś
cameron (; 18.10.10, 15:48 jakaś wyszukiwarka by się przydała, ofc. ogólnie jakieś fajniejsze propozycje na fotki dnia, bo ostatnio są beznadziejne. wystrój, tła... i informacje o gwiazdach nie tylko połowa o bimberku. żaal. ; / a tak btw. to masz rację, przydałyby się zmiany, bo już od dawna ich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: KOTEK 18.10.10, 15:54 według mnie powinna się zmienić grafika , bo taką potrafiłam zrobić w pierwszej klasie . w ogóle kolory drażnią . i kotek powinien zdecydowanie mniej pisać o biberze ! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 d-.-b 18.10.10, 15:54 Po co zmieniać? Te barwy kotka są charakterystyczne.. Przydałby się tylko prywatne wiadomości i mniej Biebera Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: KOTEK 18.10.10, 15:56 nie lubie zmian. niech zostanie taki jaki jest ! już jak nk się zaczeło zmieniać to chodziłam zła a co dopieroo. poza tym nic mi nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 Re: KOTEK 18.10.10, 16:19 według mnie nie trzeba nic zmieniać . ja twierdzę tak jak ktoś już tutaj napisał - ten wystrój i barwy są charakterystyczne dla kotka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nusska Re: KOTEK 18.10.10, 16:44 czy ja wiem.. ja bym tam chciała tylko to ,żeby była opcja wiadomości prywatnych Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat nie . < 3 18.10.10, 17:25 wtedy bym sobie posła, tylko z dziewczynami czasem gadała na fs. ; > ja kocham takiego kotka. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: KOTEK 18.10.10, 21:41 Niech się nie ''odświeża'' , wszystkie portale nie wyszły na tym zbyt dobrze , podam kilka przykładów ; epuls , stardoll . Epuls już dawno przeszedł zmianę i stracił tysiące użytkowników , tak samo stardoll . Z resztą kotek jest super taki jaki jest ;D . Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: KOTEK 18.10.10, 21:51 wesług mnie kotek mógłby zmienić trochę wystrój, kolory, logo. Odpowiedz Link Zgłoś