paramorka95 18.10.10, 20:47 No więc może niektórym wyda się to głupie ale trudno więc jestem ciekawa po co piosenkarze mają te słuchawki w uszach na koncertach .. ? Leci w nich jakaś muzyka czy coś ? Może ktoś z was wie .. ? Pytam z czystej ciekawości .. ;D Jak coś to kosz .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_mimi094 h m m 18.10.10, 21:06 chyba tam leci im ich piosenka żeby rytmu nie zgubili czy cuś ; dd buzii ; * Odpowiedz Link Zgłoś
kajuchna Re: Co w uszach leci .. ;D 18.10.10, 21:17 piosenka którą akurat śpiewają żeby nie zapomnieć tekstu i rytmu Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_miley Re: Co w uszach leci .. ;D 18.10.10, 21:24 albo piosenka ktorą spiewa ,zeby nie zgubil rytmu ,lub czasmi myslałam ,zeby lepiej się slyszal ale czasmi widac jak i tak wyciagają ;p Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Co w uszach leci .. ;D 18.10.10, 21:21 mi sie wydaję że oni mają te słuchawki, żeby się słyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua hahahaahah :D 18.10.10, 21:28 to jest nagłośnienie, dzięki temu wolaliści słyszą co śpiewają no bo na koncertach jest straaaaszny hałas no nie? i oni nie wiedzą czy spiewają czysto , ładnie, nie za szybko, nie za wolno, więc dlatego mają te słuchawki Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd Re: Co w uszach leci .. ;D 18.10.10, 21:29 w tych słuchawkach leci muzyka która my słyszymy przez głosniki, a oni przez sluchawkii;] Odpowiedz Link Zgłoś