carli. Re: Lubicie buty EMU?? 19.10.10, 21:11 fajne , lubię. mam czarne ;D bardzo , wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight mam. 19.10.10, 21:11 są wygodne i ciepłe ale przemakalne więc jeśli chcesz kupić na zimę to odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki Re: Lubicie buty EMU?? 19.10.10, 21:13 kocham te buty bo są cieplutkie i fajnie wyglądają. Jestem dumną posiadaczką długich, szarych ^^ naprawdę polecam, bo nie tylko zobaczysz zazdrość na twarzach koleżanek, ale również będzie ci cieplutko i wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Lubicie buty EMU?? 19.10.10, 21:14 KOCHAM! Mam podróby z allegro za 64 zł. Najlepsze są czarne i jasnobrązowe. Są mega wygodne, ale najgorsze w podróbkach jest to, że się szybko zdeptują. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ nie polecam : p 19.10.10, 21:19 moja przyjaciółka miała i.. przemakają oraz szybko się psują ; ) podeszwa zaczęła jej odchodzić po dwóch tygodniach! Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki Re: nie polecam : p 19.10.10, 21:24 nelly_ napisał(a): > moja przyjaciółka miała i.. przemakają oraz szybko się psują ; ) > podeszwa zaczęła jej odchodzić po dwóch tygodniach! dziaaas ale my tu mówimy o oryginalnych!!! nie strasz dziewczyny ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfanka04 Re: Lubicie buty EMU?? 19.10.10, 21:30 Ja mam takie beżoweSUPER SĄ!!!!!!!!!! Wygodne i cieplutkie po prostu SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 no to chyba twoja koleżanka miała pordóby 19.10.10, 21:36 nelly_ napisał(a): > moja przyjaciółka miała i.. przemakają oraz szybko się psują ; ) > podeszwa zaczęła jej odchodzić po dwóch tygodniach! bo sory...ja moje mam rok a zimą cały czas w nich chodizłam...od października do marca...i są w świetnym stanie.twoja koleżanka zapewne gdzieś kupiła podóby a nie oryginały Odpowiedz Link Zgłoś
wercia01105 @ nelly_ 20.10.10, 19:24 Czyli na 1oo % twoja przyjaciółka kupiła tanie podróby, gdzie oferują już w chyba każdym sklepie... Oryginalne są ciepłe, nie przemiękają, nie przemakają i nie odchodzą od nich podeszwy ! Wiem, bo mam od ponad roku i są bez zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
zozolek.xd człowieku ... 23.10.10, 17:53 jak sie kupi szajsowe podróby to tak jest. jak chciała mieć je ze 2 lata to mogła sobie orginalne zakupić. ja mam 3 pary. jedną pare mam ze 2 i pół roku bo mi już noga nie rośnie i jakoś mi nie odpada podeszwa i nigdy nie przemokły . więc wiesz .. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.love kocham je 19.10.10, 21:40 emu są super, mam kilka par. ale lepsze są UGG. są podobne do Emu ale droższe i wygodniejsze. mam tez kilka par . nie są w polsce dostępne Odpowiedz Link Zgłoś
19cukierkowa98 Re: Lubicie buty EMU?? 19.10.10, 22:03 Nie cierpie tych butów;/ bez obrazy ale moim zaniem są ohydne! Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Lubicie buty EMU?? 20.10.10, 16:12 mi się podobają , mam jedną parę , fakt nie są to oryginalne ale takie to kosztują kilkaset złotych . Odpowiedz Link Zgłoś
light Nie... 19.10.10, 22:07 Według mnie wyglądają strasznie nieestetycznie na nodze. Nigdy bym ich nie ubrała. Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Jak dla mnie są do dupy 20.10.10, 16:22 wyglądają beznadziejnie, żeby nie powiedzieć koszmarnie. No ale cóż, widać ze nie ważne jak co wygląda, tylko czy jest to modne. Nie którzy nie mają za grosz poczucia estetyki i dobrego smaku w sobie, jak będą modne szczerbate ryje, to co powybijacie sobie zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: Lubicie buty EMU?? 20.10.10, 19:13 kocham je ! xP mam jedne długie szare i dzisiaj kupilam krotkie brązowe xd nie oryginalne nie widze takiej potrzeby ;D obie z tych par kosztują po 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Nie! 20.10.10, 19:15 Nie .. wyglądają beznadziejnie .. jak kapcie ; pp . I w ogóle jakoś mi się nie podobają... Odpowiedz Link Zgłoś
wercia01105 KOCHAM ! ;** 20.10.10, 19:17 Mam ciemnoróżowe Planuję kupić fioletowe Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont nie... 20.10.10, 19:25 nie lubię one kojarzą mi się z słit dziewczynkami które loffciają Dżastina Biebera Odpowiedz Link Zgłoś
ollxx Re: Lubicie buty EMU?? 22.10.10, 15:07 lubię emu . są fajne i ciepłe . kolor to chyba szare albo czarne . Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Lubicie buty EMU?? 22.10.10, 17:55 tak, są świetne,zajebiste,modne i wygodne . mam 3 pary. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Lubicie buty EMU?? 22.10.10, 17:57 kolor najlepsze szary,czarne,beżowe lub karmelowe. czasem są tańsze np w sklepech forever 18 i w colloseum są super od 50 zł do 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
candence Proszę pomóżcie wygrać konkurs! : D 23.10.10, 13:07 wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443 otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top Secret o wartosci 50zł za wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marina_10 Re: Lubicie buty EMU?? 23.10.10, 13:11 Są ładne... ale u mnie w sQl moje kumpele ich nie lubią.. ale niektóre je noszą Odpowiedz Link Zgłoś
amar.jalea Re: Lubicie buty EMU?? 23.10.10, 13:11 no fajne są takie wysokie i kremowe: śliczne są ! ale nie mam : D Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ są takie wygodne, bo... 23.10.10, 18:07 te buty nie mają żadnych usztywnień, jak można w nich chodzić po twardym podłożu, a co dopiero po kamieniach? w nich stopa nie układa się prawidłowo, tylko giba się na wszystkie strony jak w kapciach. potem dziewczęta w tych supersłitaśnych emu chodzą jak pokraki. Odpowiedz Link Zgłoś