mandy_jonas Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 19:34 gdy akurat chce mi się spać, śpię. nie dosłownie, ale podpieram głowę ręką, zakrywam się za grzywką i zamykam oczy. nie to żebym spała, ale idzie się świetnie zrelaksować.c; no i moją pasją jest oczywiście rysowanie po zeszytach. już powoli brakuje mi miejsca na ostatnich stronach... Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle tylko ja uważam na lekcjach? xq 20.10.10, 19:39 ja nie wariuję na lekcjach jak wszyscy tu XD ale jak mi się nudzi to myślę o tym co będę robiła a przerwie, albo o zabawnych sytuacjach, albo gadam z moją klasą, ale rzadko;p Odpowiedz Link Zgłoś
madzia9696 Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 19:41 ja często rozmawiam z kimś lub rysuję ;d a gdy już naprawdę nie mam co robić poprostu słucham tych breednii. ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
majcia24xd Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 19:44 ja z kolezanka siedzimy w ostatniej lawce na polskim i wtedy nie czujemy uplywu czasu!czasem jemy kwiatki z parapetu a jak nam nie smakująś to je wyrzucamy przez oknotak poza tym to z tylu sa teczki innych klas i je rwiemy i tez wurzucamy przez oknoale czasem jest spokojnie i tylko wyrywamy sobie nawzajem kartki z ksiazek Odpowiedz Link Zgłoś
minimania ja 20.10.10, 19:45 ja sie bawię piórnikiem kolegi który zawsze mi to wychodzi bo to ciapa, mimo że nauczycielka mnie posadziła na pierwszej lawce!!!!!! , jeszcze gadam z koleżankami przez całą klase i to na każdym przedmiocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 19:53 Haha , najczęściej rysuję coś na marginesie , lub z tyłu zeszytów :d. Albo siedzę zamyślona i marzę o weekendzie. Ale to mi na złe wychodzi -,-. Ostatnio jak od chemii kazała mi coś przeczytać to nie to czytałam co miałam . Ehh . No a ogólnie to na każdej lekcji sprawdzam ile do dzwonka. No i smsy piszę ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
miley16x Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 19:57 Ja piszę karteczki z koleżankami i kolegami ,śmiejemy się albo wygłupiam się z kolegą Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaa Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:03 Idę do ostatniej ławki i śpię, włączam sobie mp4, albo gadam z przyjaciółką. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:05 Przeważnie gadam z przyjaciółką i ze wszystkimi do okoła. Tylko na geografii jest tak nudno, że prawie cała klasa słucha muzyki bo już nikomu sie nie chce gadać :p Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaa Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:05 i jeszcze rysuje z tyłu zeszytu Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:15 Ja rysuje na lekcji lub rzucam kulkami z kolegami i gadam z koleżankami, ja też odlatuje na lekcji nie pamiętam co ja tam jeszcze robię Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:19 a i też mówię która godzina w klasie robię jako zegarek a koleżanka która koło mnie siedzi liczy ile do dzwonka Odpowiedz Link Zgłoś
yvonne15 Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:23 Najczęściej cos rysuję, piszę SMS, gadam, śmieje się, albo myślę o ciekawych rzeczach. Podsumowując robię wszystko byleby nie słuchać nauczyciela xD Odpowiedz Link Zgłoś
ewa13 Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:24 Pisze liściki, gadam i rysuje Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:35 żuję gumę! ehm, myślę ;D rysuje różne duperele... Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. słucham muzyki 20.10.10, 20:26 w sumie na każdej lekcji. a jak zajcu słucha muzyki, odpływa, ale nauczyciele się przyzwyczaili i mnie nie 'budzą' (: Odpowiedz Link Zgłoś
kalina13 Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:30 ja ciągle nawijam o takim kolesiu "łapciu" <łapcio> z 2 gimnazjum w którym się zabujałam <33 Odpowiedz Link Zgłoś
karola__ Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:30 Zazwyczaj rysuję w zeszycie bądź po prostu kłade się na ławkę i powoli odlatuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka...th Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:35 śmieje się z koleżankami,bije się z kolegą,słucham muzyki,pisze smsy i najczęściej "odlatuje"aha i jeszcze czasami se robie jaja z koleżankami i kolegami i śpiewamy hehe ale wtedy są jaja wszyscy sie leją Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:42 rozmawiam, rzucam się z całą klasą papierowymi gąbkami lub kaktusami XD , piszę liściki, czasem jem sobie jak Pani nie widzi, oglądam filmiki na YT przez fona,słucham muzy,piszę na Gadu-Gadu z koleżanką z przedostatniej ławki, rysuję po zeszycie, dokuczam koledze, spisuje lekcje z czegoś, czasem tweetuje na twitterze. a jak są rozgrywki to mówię Pani, że idę do łazienki i się na korytarzu z kolesiami spotykam Odpowiedz Link Zgłoś
aandziulaa Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:38 słucham muzyki to obowiązkowo rysuje piszę esy lub po prostu wysyłam głupie liściki do kogoś z klasy i zaczyna się głupia konwersacja i przynajmniej cała lekcje jest brecht Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:40 ja staram się słuchać, ale gdy jest już naprawdę nudno, myslę o czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:42 najczęściej to rysuję coś w tyle zeszytu ołówkiem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:45 ja rysuję wszędzie gdzie się da XD na rękach , piórniku, gumce, ławce albo poprostu na skrawku papieru jeśli go mam, co jest rzadkością XD po kryjomu żuję gumę i próbuję robić z niej balony XD albo wymyślam nicknames dla osób których nienawidzę albo nauczycieli XD Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxp A ja ... 20.10.10, 20:51 No to ja rysuję jakieś wzorki albo coś gadam ze swoją paczką rzucam sie z chłopakami różnymi rzeczami albo odpływam ;p a ostatnio najbardziej mi wychodzi "wymienianie się" uśmiechami i minami z kolegą zdarza nam się że przestajemy wtedy nawet pisać i są zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
smileyka11 >Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:49 Zwykle udaję skupioną ,potakuję a naprawdę o d p ł y w a m ..... Gorzej jak zapyta ,ale jakoś idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
katie4 co można robić na lekcji? 20.10.10, 20:54 mamy z koleżanką nauczyciela, którego nazwisko kojarzy nam się z frytką karbowaną i na lekcjach rysujemy historyjki z panem frytką Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: co można robić na lekcji? 20.10.10, 21:02 odpływam. patrzę się przed siebie i nic. mozna mi machac ręką przed nosem a i tak nie zauważe już mi koleżanki zwracały na to uwagę xd żeby mnie z tego czegoś ''wybudzić'' trzeba się dobrze postarać. zazwyczaj skutkuje darcie ryja (stosowane tylko na religii gdzie wszyscy mamy polewkę) i szczypanie w policzki xdd jak nie uda mi się ta sztuczka to rysuję na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia2081 Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 20:58 piszę smsy , gadam z przyjaciółką , rysuję sobie po rękach xd Odpowiedz Link Zgłoś
nikya Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 21:06 Ogolnie to staram sie sluchac jak lekcja jest ciekawa i ja rozumiem. Jak sa nudy to gadam z kolezanka ale czesto sie o to nauczyciele czepiaja. A tak poza tym to jem ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_th Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 21:01 Ja najczęściej nudzę się na polskim i przyrodzie ale pani zazwyczaj nie zwraca na mnie uwagi to ja....Rysuje Taak..Wiem że to dziwny sposób ale muszę przyznać że dla mnie skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
bushy4lolz Re: Sposoby na przetrwanie lekcji 20.10.10, 21:08 Ja na angliku rzucam gumką z chłopaków albo gadam , pisze esy a babe to nie obchodzi . Na chemii to gadam i puszczam liściki a na hiszpańskim to mnie facet przyłapał z liścikiem i sobie go przeczytał (tam coś pisało o NIM ) i taką minę zrobił że się polałąm ze śmiechu a później to wywalił .. !! LoL !! xxxxxxxxxxxx Odpowiedz Link Zgłoś