mamba___ 21.10.10, 20:50 Słyszał ktoś o Pierścieniu Atlantów ? A może go macie ? Wierzycie w tą 'moc' ? ; > Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sel_dem jak nie wiecie to wystarczy wejść . . 21.10.10, 21:02 tu nie mam , i szczerze mówiąc nie zamierzam posiadać . Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi jakby to powiedziała s. tomasza - `bałwochwalstwo! 21.10.10, 20:58 mój wychowawca z obozu chyba taki miał na palcu i coś tam o nim pierdzielił x-D Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie Dupa. 21.10.10, 21:14 Pff...Nie posiadam. Nie wiem czy wejdę w posiadanie. "Wierzycie w tą ' moc' ? " co mam napisać? Jest tu chociaż jedna osoba interesująca się "magicznymi symbolami" żebym wchodziła w głębsze dywagacje? Wątpię. Więc przemilczę. Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Pierścień Atlantów 22.10.10, 18:37 Słyszałam ,Ale nie zamierzam się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
shunra Re: Pierścień Atlantów 27.10.10, 15:32 ja nie mam takiego pierścienia ale kilka osób z naszej klasy miało i ksiądz kazał im je wyrzucić powiedział że takie znaki są szkodliwe dla chrześcijan i przynoszą pecha. Osobiście ja w to nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś