wisienka9 22.10.10, 18:29 Macie? A może zamierzacie kupić? Ja właśnie jestem w trakcie namawiania rodziców ;p Może przekonam ich na gwiazdkę ;d Waszym zdaniem jakie modele są najlepsze? Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jay_bieber Re: Lustrzanki ;) 22.10.10, 18:31 eee... wiem, dziwna jestem, pewnie strasznie zacofana, ale co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraa Re: Lustrzanki ;) 22.10.10, 18:31 najlepsze lustrzanki są od nikona i canona . : ) polecam każdy model jest dobry : ) to zależy ile możesz wydać ( : Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Lustrzanki ;) 22.10.10, 18:36 ja mam. osobiście polecam Ci firmę Nikon. mają dostępne dobre obiektywym które możesz dokupić, bo te co są na początku to nie zawsze są dobre. tak było w moim przypadku. musiałam dokupić. Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Re: Lustrzanki ;) 22.10.10, 18:39 ja mam nikona d3000 jestem z niego bardzo, ale to bardzo zadowolona. dla kogoś kto zaczyna robić zdjęcia jest świetny. możesz zobaczyć moje zdjęcia www.unbelievablex.fbl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dom_998 Re: Lustrzanki ;) 22.10.10, 18:56 Mam i poprostu kocham ja jak własne dziecko ,a model to zależy ,dobierasz ją raczej do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
truemusic firmy.. 22.10.10, 18:59 ja uważam, ze Nikon i Sony alfa. ;D sama nie mam lustrzanki, przekonuje dopiero rodziców. xd ale moje koleżanki mają i mówią, że sony jest świetny.. za to kolega, fotograf [naprawdę boskie zdjęcia robi] twierdzi, że nikon. ;D wiec nie wiem. xd Odpowiedz Link Zgłoś