Dodaj do ulubionych

waga! pomocyyy!

27.10.10, 15:00
kurcze. chciałabym przytyć, ale nie wiem w jaki sposób. Wszyscy mówią że łatwo jest przytyć a zgubić kilogramy już trudniej, ale moim zdaniem jest na odwrót,bo wiecie.. dla osób otyłych są rózne sposby na chudnięcie różne diety.. leki itd, itp. A dla osob ktore chcą przytyć tego nie ma! .. Wiec jak macie jakies pomysłty jak przytyć to proszę ! Piszcie !smile
Obserwuj wątek
    • biebierkowa Re: waga! pomocyyy! 27.10.10, 15:08
      jedz dużo czekolady obijaj się jedz dużo słodyczy zamiast biegać czy coś weś
      czekoladę napój gazowany wysoko kaloryczny przed kompa i godziny mijają a po
      tygodnu takiego chegoś przytyjesz tylko nie za dużo bo zrobisz się gruba jak
      beczkakiss
      • sims Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 15:53
        czipsy słodycze mało ruchu , fast foody itp ; D
    • siobhan6 Re: waga! pomocyyy! 27.10.10, 15:16
      Po kiego ch.uja chcesz przytyć?

Oczywiście możesz zacząć jeść więcej słodyczy, chipsów innego niezdrowego
      jedzenia jeśli ci na tym zależy ale ja na twoim miejscu bym się cieszyła, że
      jestem szczupła.
    • ann_rock .mam diete dla ciebie 27.10.10, 15:21
      1. śniadanie
      - MaCdonald's (ze 3 cheeseburgery, big frytki+6 mcnugets+big cola ok. 1500 kcal)
      2. Obiad
      - Pizzeria (pizza XXL+cola ok. 1700 kcal)
      3.Deser
      - kawiarenka, cukiernia (3 pączki, 2 eklery+kawa ok.1100 kcal)
      4. Kolacja
      -Burger King, Kfc(jakieś tak kanapki z kurczakiem, big kubełek itd ok1500 k)
      w tydzięn przytyjesz z 15 kg lub więcej

a teraz naprawde, jedz poprostu więcej najlepiej zdrowo wink ale pierwsza dieta lepsza smile
      • kasiekk2 Re: .mam diete dla ciebie 02.11.10, 14:38
        Myślę , że trucie się McDonaldem czy innymi fastfoodami nie ma sensu .
        W internecie jest pewnie coś na temat przybrania masy . c;
    • karate_kotek Re: waga! pomocyyy! 02.11.10, 22:40
      fast foody 3 razy tygodniowo i dziennie 5-6 godzin przed tewizorem i kompem albo
      lekcjami, a i wysilek fizyczny tylko na wf-ie
    • hektor18 Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 06:54
      chciałabym miec taki problem niestety mam odwrotny uncertain sad crying a tobie radze więcej
      jeść i iść do dietetyka kiss
      • hellokiciara Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 12:32
        oczywiście jeść wysoko kaloryczne produkty .
        hamburger , pizza ,czekolada ,ciasta , batoniki , chipsy.
        Łatwo jest przytyć . Ja mam dobrą przemianę materii , czyli szybko spalam posiłki , dzięki
        temu nie tyję zbyt dużo .
    • renooo17 fast foodom mów NIE! 03.11.10, 12:35
      Po pierwsze - NIE TRUJ SIĘ FAST FOODAMI.
      Po co ci później problemy ze zdrowiem?
      Poszukaj w necie przepisów na przybranie masy ciała.
      Ewentualnie jakieś odżywki.
    • temptation Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 15:15
      Ja chcę schudnąć ;] i mówię Ci wcale nie jest tak łatwo jak Ci się wydaje...
    • olckaa Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 15:56
      Ja też mam z tym problemy !
      Mam 14 lat i ważę 42 kg confused
      To mało ... ale to przez to ,ze mam tarczycę i nic z tym nie zoribę
    • nataliagorka Mam tak samo ! 03.11.10, 15:56
      sama myśle jak przytyć
    • kusy505 Mam ten sam problem!! 03.11.10, 18:57
      Nic nie pomaga!
    • linda Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 19:04
      leki itd itp nie działają ! są różni ludziee...... jedni otyli i marudzą , że im trudno schudnąć ! a drudzy szczupli ( żeby nie powiedzieć aż za szczupli suspicious ) i trudno jest im przytyć. wiem bo mam koleżankę, która też ma konto na kotku, ale rzadko się udzielaa i potrafi zjeść konia z kopytami , a potem się jeszcze okzauje , że chudnieeangryangry nie wiem jak to jest .....wy poprostu macie problem !wszystko to geny uncertainuncertain powodzenia jak co kiss
      • minaslia Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 19:12
        Za żadne skarby nie słuchaj dziewczyn wyżej! Ja też chcę przytyć, ale nie
        kosztem zdrowia. Na pewno są jakieś diety, ale nie opychanie się słodyczami i
        fastfoodami.
    • kitty_ Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 19:11
      jedz czekoladę , mi zawsze dzięki niej zbierają sie zbędne kilogramy . big_grin
    • strawberry99 Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 19:14
      a ty po co chcesz przytyć? ja na twoim miejscu bym się cieszyła ze swojej figury. Ale jeśli tak
      bardzo chcesz utyć to proszę bardzo. Możesz np. jeść mnóstwoo hamburgerów, frytek,
      opychać się ciastkami różnego rodzaju, chipsami no i ciastami!
      • dulab. wszystko fajnie, ale pamiętaj... 03.11.10, 19:18
        kiedy już przybędzie masa, to trzeba rzeźbić!
    • cukierkowa09 Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 19:18
      jedz dużo niezdrowych rzeczy o późnych godzinach xD
    • cesautres a po co ? ;d 03.11.10, 19:19
      ciesz się ze jesteś taka szczupła , nawet nie wiesz ile dizewczyn marzy o takim wyglądzie ;d
      • pudel Re: a po co ? ;d 03.11.10, 19:31
        jezeli już to żryj więcej i po sprawie
    • devenirfou Znam to. 03.11.10, 19:32
      Też miałam ten problem. Nie słuchaj osób które piszą o fast foodach bo to brednie ja na nich schudłam,powaznie. a nawet jakbyś przytyłą to neizdrowo i nie wyglądałoby to dobrze.
      Jeśli charakteryzujesz się drobną budowa ciała, brakiem otłuszczenia i szybką przemianą materii to Twój typ budowy ciała to Ektomorfik.Nie możesz przytyć, ponieważ metabolizm ektomorfika, najszybciej ze wszystkich przystosowuje się do ilości zjadanego pokarmu. Spala wszystko, nie pozostawiając energii, która mogłaby odłożyć się w tłuszcz.Za wszystko odpowiedzialny jest hormon tarczycy T3. To on decyduje o tempie przemiany materii i nieodczuwalnie podnosi temperaturę ciała - w związku z czym spalasz więcej energii. Najlepszym rozwiązaniem byłaby wizyta u lekarza i skierowanie na badania tarczycy (ja mam problemy z tym hormonem) zeby sprawdzic czy wszystko ok a później wizyta u dietetyka. Jednak jeżeli nie jesteś bardzo chuda to nie ma sensu tyć.
    • andzias Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 21:53
      jedz niezdrową żywność.
    • truskawkooowaa. Re: waga! pomocyyy! 03.11.10, 22:00
      hm no wiadomo że dla osób szczupłych, które mają dobrą przemiane materii przytycie w
      cale nie jest takie proste. musisz robić odwrotność tego, co jest we wszystkich dietach.
      (jest słodkie, smązone, mało ćwiczyć, najeść się na wieczór itd.) ale w granicach rozsądku
      bo takie jedzenie nie jest zdrowe. jbc zawsze możesz poradzić się lekarza.

3-maj się i jedz też owoce.xd
      ps. chciałabym mieć taki problem.:c
    • yourbadream Na to też są diety... Do dietetyka idź!!! 03.11.10, 22:11
      Byle nie jakieś fast foody i te rzeczy, bo to głupota totalna.
      Węglowodany i tłuszcze. Najlepiej wybierz się do dietetyka, zaleci ci
      odpowiednią dla ciebie i twojego organizmu dietę. Najlepiej to zrób, jakbyś
      miała kretyńskich rad słuchać i sobie zaszkodzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka