Dodaj do ulubionych

Skoki narciarskie

• nikuchova. Re: Skoki narciarskie 22.12.10, 17:18
      ja również czekam! wbrew temu, że jestem dziewczyną, bardzo lubię oglądać skoki narciarskie. kibicuję z całego serca Austriakom, co nie znaczy, że Polacy nie dają rady! bo dają. c;
      • prasheila Re: Skoki narciarskie 22.12.10, 17:21
        No aktualnie młodsi nie wyrabiają, ale reszta daje radę. A młodzi się powinni już niedługo obudzić i wchodzić do serii finałowej wink Strasznie mi szkoda ich, taki mieli fajny sezon w lecie i liczyli na coś więcej sad
        • alice94_ Re: Skoki narciarskie 22.12.10, 22:22
          Podobno wychodzi im już coraz lepiej ; )
          Szczególnie liczę na Kubackiego, na to, że zacznie w końcu regularnie punktować ^ ; d .
          Co do Kamila, to o niego jestem spokojna i wydaje mi się, że jest już w stanie wchodzić do `10 ;P

___
          Ha, no i podobno Gregor wystartuje już w Innsbrucku : D . Nic tylko się cieszyć ; >
          • prasheila Re: Skoki narciarskie 23.12.10, 07:14
            O Kamila ja też już spokojna jestem, bo coraz lepiej mu idzie i nie ma co się martwić. Ale Dawid - ja jestem ciekawa co i jak się stało. Do LPG w Hakubie skakał ślicznie ( i do tej pory oglądam jego skoki z Hakuby ), a potem Liberec, Klingenthal i wszystko zaczęło się walić. Kruczek mówi, że wciąż spóźnia skoki, no może i spóźnia, ale co się stało, że się zawalił Liberec i Klingenthal i 4 miejsce w LGP . Wie ktoś? big_grin
    • marszalinka @prasheila 23.12.10, 12:53
      Ja mam jakies 150km, ale dojazd nie za prosty ... A z reszta bezsensu tak samemu, a nie mam blisko siebie kumpeli, ktora sie skokami interesuje... (czemu tak malo dziewczyn lubi ten cudowny sport!?) cry trzeba to jakos przezyc.... Ale nastepnym, razem wszystkie jedziemy !!!;D
      • prasheila Re: @prasheila 23.12.10, 16:11
        Popieram big_grin

PS: Ja mam jakieś 300 km ;D
      • alice94_ Re: @prasheila 23.12.10, 22:28
        O taak . ; P

U mnie też się nikt skokami nie interesuje ; ( (oprócz mojego tatusia xd ) .
        A do Zako też mam daleko, bo jakieś 400 km :c .

Tak przy okazji to Wesołych wszystkim ! santa
    • marszalinka :) 24.12.10, 12:19
      To wychodzi na to ze ja do Zakopca mam najblizej ;D Ale i tak nie za blisko...

Dzieki i nawzajem! big_grin
      • ruddy. Re: :) 24.12.10, 20:20
        no, od Ciebie to niedaleko jest. ; D ja mam za to inne góry u siebie. cool

wesołych świąt, dziewczyny. <3 santa
    • marszalinka Skoki 26.12.10, 14:44
      I jakie odczucia macie po dzisiejszym konkursie ? Hmmm ciekawe czy kogos to dziwi ze wygral Adam ...tongue_out
      • alice94_ Re: Skoki 26.12.10, 15:33
        No mnie nie : D
        Chociaż wolałabym, żeby wygrał Kamil : P
    • decode Re: Skoki narciarskie 26.12.10, 17:05
      nie przepadam, kiedyś jeździłam z tatą co roku do zakopanego,
      teraz to przeszłość.
    • marszalinka skoki 26.12.10, 20:28
      Mnie bardziej zalezy aby Kamil na podium stawal w PŚ ;d to by bylo cos ! big_grin
    • vicky_j Nie lubie tego... 26.12.10, 20:34
    • marszalinka :) 28.12.10, 15:23
      Zbliza sie kolejny konkurs oh yeah big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • ruddy. ijeeeee. cieszymy się, cieszymy. ; D 28.12.10, 18:18
      • alice94_ Re: :) 29.12.10, 10:29
        o taaaak . ! : D brawobrawo
        • marszalinka Re: :) 29.12.10, 11:21
          Juz niewiele godzin zostalo. Ostatni konkurs w tym roku. Jakie to wzruszajace ;D
          • alice94_ Re: :) 29.12.10, 11:27
            haha : D
            dopiero za rok zobaczymy następny xD
            • szalona_fanka46 tuu xd 29.12.10, 15:10
              kurna. ale te pary są niezłe ^^. Adam z Morgim. omg. ja osobiście stawiam na Morgiego bo daje z siebie 50% więcej niż Małysz, ale to tylko moje zdanie.
              no i w końcu Schlieri wraca do gry od 3.01!!! < 33
    • marszalinka Dziwny byl ten konkurs 29.12.10, 18:41
      Czy tylko ja uwazam ze ten konkurs byl...hmmm dziwny ? Zalamali mnie Polacy (Malysz po 2 serii swietny skok,a Stoch no...) a juz Larinto mnie totalnie dobil... Mialam nadzieje ze to on wygra TCS. No ale coz... Za to milym zaskoczeniem jest ten mlody Bułgar big_grin i życze mu jak najlepiej ;]
      • alice94_ Re: Dziwny byl ten konkurs 29.12.10, 19:19
        A weź to była komedia, albo jeszcze lepiej - cyrk, a nie konkurs ;x . Haha ;d , po skoku Kamila w 2 serii się wkurzyłam i przełączyłam na inny kanał, bo już tego oglądać nie mogłam .. Z tego , co wiem to chociaż Małysz i Hilde się poprawili w drugim skoku .. A Larinto szkoda ; (
    • alice94_ ; / 02.01.11, 12:31
      No niee . Jak nie Gregor , to Ville ; (
      Eh : /
    • dominikax3 Re: Skoki narciarskie 02.01.11, 12:47
      uwielbiam skoki wink
      • katsuumi_17 Re: Skoki narciarskie 02.01.11, 13:39
        Adam trzeci w Ga- Pa smile Gratulacje!
    • werciak Re: Skoki narciarskie 02.01.11, 14:38
      ja się interesuję ;>
      • marszalinka ... 02.01.11, 17:42
        Nie no ja sie po prostu wsciekne... Liczylam na Gregora- przewrocil sie. Liczylam na Larinto w TCS- przewrocil sie ! No ja sie nie zgadzam ! Ale w dzisiejszych kwalifikacjach Gregor juz skakal. Zycze formy! kiss
        • anulka Re: ... 02.01.11, 19:00
          Finowie mają w tym TCS skoczni pecha. Najpierw Ahonen ostatni w konkursie (druga seria) w pierwsztm konkursie i Larinto nie wchodzi , Teraz z kolei Hautameki który w pierwszym konkursie był na drugim stopniu podium nie wchodzi do 3 i spada w klasyfikacji . Na dodatek Larinto się przewraca . Masakra Dobrze że nic mu się nie stało. Za to Adam Małyszi Kamil Stoch złapali wiatr w żagle oby talk dalej
    • marszalinka :( 03.01.11, 11:49
      I jak tu sie cieszyc powrotem Gregora, jak Larinto nie wroci w tym sezonie do rywalizacji !? Zaczelam go kochac w tym sezonie, a tu taki niemily incydent... Eh.... Serce mi sie lamie na wiele czastek. Oby wrocil w dobrej formie w nastepnym sezonie. Bede czekac !kiss
    • trufla Re: Skoki narciarskie 03.01.11, 15:51
      Małysz drugi!!! No i trzeci w klasyfikacji generalnej, a to już coś. Najbardziej jednak rozwalił mnie Szaranowicz, któy zaczął się drzeć "Adam" w połowie jego skoku. Morgenstern jest nie do zatrzymania, prezentuje świetną formę. A jak zobaczyłam Gregora to aż z krzesła spadłam - szkoda, że ta kontuzja jeszcze daje mu się we znaki, skacze nawet jak nie on...

brawobrawobrawo (epokowa chwila wstawiłam klaszczące emotki)
      • marszalinka Re: Skoki narciarskie 03.01.11, 15:56
        brawa Malyszowi sie naleza brawo Jest w tej najscislejszej czolowce i to jest superxD A gregor sie dzis tak cieszyl ze jak go widzialam to sie tak smialam big_grin
        • ruddy. . 03.01.11, 21:32
          Marta, strzel mi w łeb. ;< nie oglądaaaaałam, bo w szkole byłam. i płakusiać będę.

hahahahah, moje życzenia noworoczne do Ciebie się spełniły, bo Grześ wyzdrowiał. *-* xD jesteśmy genialne. :3
          • marszalinka Re: . 04.01.11, 10:07
            Hahahahaha xD racja ;D jego szczerzenie sie podczas konkursu bylo genialne tongue_out Dobrze, ze wrocil, bo bez niego i Larinto bylo by smutno. A teraz jest smutno o polowy, bo tej oto buzki Tekst linka narazie widywac nie bedziemy jak wiadomo... No coz zdarza sie.
            Ja ogladalam dlatego, bo chora w domu siedze, weic mialam okazje ;]
            • ruddy. Re: . 04.01.11, 16:14
              ijeeee. *-* on się tak ślicznie uśmiecha. :3 wgl. ten sezon jakiś dziwny dla mnie jest. ;O

to ja też chcę chorować, ot co! ^^
      • happiness Re: Skoki narciarskie 03.01.11, 15:58
        Uwielbiam skoki i nie mogę się już doczekać czwartkowego konkursu smile
        Strasznie się cieszę,iż Małysz był dziś 2 ; )
    • stokroteckaa08 Re: Skoki narciarskie 03.01.11, 16:00
      uwielbiam skoki kiss
    • nice.teenager Re: Skoki narciarskie 04.01.11, 11:08
      Ja też lubię oglądać skoki narciarskie.big_grin Najmocniej kibicuję oczywiście Adamowi Małyszowi i całej naszej kadrze. kiss
    • karolla1 Re: Skoki narciarskie 04.01.11, 11:08
      A ja nie lubię, nudzi mnie to. smirk
    • marszalinka Tak 04.01.11, 18:03
      Zgadzam sie z Toba co do uśmiechu i co do sezonu. Wg mnie tez jest jakis dziwny. Nie umiem sie w nim jakos tak odnalezc... Wiecie co mam na mysli...
    • marszalinka The end 06.01.11, 19:37
      No to TCS zakonczony. Morgi niepokonany !big_grin coz on ma za forme tego roku, super wink szkoda, ze Malysz wylecial poza podium, no, ale nalezalo sie Hilde smile

• ruddy. Re: The end 06.01.11, 20:24
        dokładnieeee. *-* a Małysz to Małysz, już się naskakał w swoim życiu, niech ustąpi już młodszym. ja wgl. się załamałam tym, że podobno Simi chce żeby to był ostatni sezon w jego karierze. ;O
    • marszalinka CO !? 06.01.11, 20:34
      JA SIE NIE ZGADZAM !!!! Oprucz niektorych Japonczykow i Bachledy uwazam ze nikt nie powinien konczyc kariery, bo ja bez nich nie przezyje aaaaaaaaaa!
      • ruddy. Re: CO !? 06.01.11, 21:01
        no, tak, tak komentatorzy mówili. ;O ale na razie nic pewnego, więc póki co nie ma się czym martwić.
    • ruddy. wszystkiego najlepszego, Gregor! :3 07.01.11, 10:14
      dziś, swoje 21-sze urodziny obchodzi nasz kochany wariat. : D

ja od siebie życzę mu wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka (=żeby skończyły się jego problemy z kolanem), miłości, a przede wszystkim jak najlepszych wyników w klasyfikacji generalnej. serce

https://th.interia.pl/10,b4202c6952822669/mina.jpg
      ta mina jest bezcenna. :3

https://www.skoki.pl/foto_min/gregor_schlierenzauer9_aw_fel.jpg<br />
      heh, nie mogłem nie dodać tego zdj. *-* jest taaakie urocze.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bd/Gregor_Schlierenzauer_1_-_WC_Zakopane_-_27-01-2008.JPG

https://img.interia.pl/sport/nimg/r/t/Gregor_Schlierenzauer_3063791.jpg

serce

• kasia036 Re: Skoki narciarskie 07.01.11, 10:22
      Nie nawidze skoków narciarskich tongue_out
      • marszalinka Gregor ! <3 07.01.11, 11:35
        Ja tylko do zyczen Rudej dolacze duuuuuzej formy !!! KOCHAMY CIE ! big_grin serce

https://img510.imageshack.us/img510/892/11tr7.jpg
        • ruddy. o fuck. xD 07.01.11, 11:53
          zapomniałam dodać, że Cię kochamy, Grzeeeeś! serce
          • ruddy. Re: o fuck. xD 07.01.11, 11:56
            i jeszcze jedno, niech się upije tak, żeby jutro jak kot rzygał. xD
            • marszalinka xD 07.01.11, 15:45
              Zeby przyjechal do Katowic ! big_grin na moja ulice big_grin

A dzis ma moja kumpela urodziny, to dopiero szczescie ! cool
              • ruddy. Re: xD 07.01.11, 19:34
                a po Katowicach do mnie. xDDDDDD albo gdzieś wypośrodkować, żebyśmy obie mogły dojechać, a wtedy nie będzie miał z nami szans. cool

ooo, to przekaż jej najlepsze życzenia od rudej. :3
                • marszalinka Re: xD 08.01.11, 13:05
                  Oooo tak szans miec nie bedzie devil ogladalam wlasnie kwalifikacje i Kubuś Kot dobrze skoczyl ! brawo
                  • ruddy. Re: xD 08.01.11, 14:12
                    ja mówiłam już, że my dwie evil girls jesteśmy. cool xDDDDD

no to dobrze. : D także się z tego powodu cieszę.
    • ruddy. heeeej, co tu tak cicho? ;> 08.01.11, 14:13
    • marszalinka No wlaśnie 08.01.11, 16:29
      Coś tylko my sie tu udzielamy xD

No cos Kuba nie skoczyl za dobrze. Nie rozumiem jednej rzeczy- po co oni dalej worza Bachlede!?
      • ruddy. Re: No wlaśnie 08.01.11, 20:23
        tak, my dwie zakochane w Grzesiu. *-*

ja wiem po co: dla towarzystwa. cooldevil
        • naomi. Re: No wlaśnie 08.01.11, 20:27
          Thomas jest najlepszy cool .

a jakiego Kube ? bo nie w temacie jestem. Kota?
    • marszalinka Tak 08.01.11, 21:25
      Chodzilo mi o Kota smile Ale mieszali z tymi belkami.

Rozumiem, ze do towarzystwa, ale mogli by wziac jakiegos mlodego a nie... xD Bachleda juz mial wiele swych szans w kadrze, no i coz nie wykorzystal ich. I mowie to bardzo go lubiac wink

Gratulacje dla Kocha, ktory wreszcie wygral po raz pierwszy w swojej karierze, brawo ! brawo

• ruddy. Re: Tak 08.01.11, 21:45
        kurdekurdekurde. ;< biedna rudzia znów nie oglądała, bo się jej łyżew zachciało. i nie jestem w temacie. kto był na podium? i który był Grześ? *-*

dołączam się do gratulacji. ( ;
        • naomi. Re: Tak 08.01.11, 22:11
          gregor był 5 i ile dobrze , pamiętam brawo
          nawet dobrze , mu dzisiaj poszło big_grin
          • ruddy. @naomi. 08.01.11, 22:37
            dzięki wielkie za informację. :3
            • marszalinka :) 09.01.11, 15:07
              narazie po pierwszej serii Gregor 7 big_grin (moj dawny nr z dziennika ^^) zobaczymy jak po drugiej. Morgi oczywiscie nie do przeskoczenia ;d
              • naomi. Re: :) 09.01.11, 20:03
                Morgi wygrał big_grin głupio , że Małysz 4 -.-'' mógł być 3 XD
                • marszalinka Re: :) 10.01.11, 15:28
                  No mogl -.-... ale Gregor tez mogl byc wyzej, szkoda ze spadl w dol po 2 serii sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka