ruddy. <3. 27.04.11, 19:04 Marta, obrażam się na Cię normalnie ;< xd zapomniałaś, że miał być podwójny ślub? *-* weźmiemy jeszcze Naomi i Rybkę i będzie potrójny. ah, miło sobie pomarzyć :3 a co do tego klonowania, to jego dna jest nam potrzebne i musimy je jakimś cudem zdobyć aaa, no i z tym Ibiszem to dość niefortunne porównanie było o.O jakie macie plany na weekend majowy? <3. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;P 27.04.11, 21:55 ej ;P to ja też poprosze jednego Gregora dla mnie ;D a jeśli chodzi o DNA to hmm ... można zdobyć na LGP albo na pucharze świata no chyba że robimy mały wypad do Austrii ;> to powodzenia marszalinka ; ) miło by było cie kiedyś usłyszeć albo zobaczyć w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 28.04.11, 11:01 @Melissa ja bym nie tylko chciala sportowym tylko takim ogolnym, ogolnie kocham przeprowadzac wywiady ;d Najmniej by mnie krecilo chyba jezdzenie do miejsc gdzie sa rozne te katastrofy i wgl, ale ostatecznie tez bym mogla tak jezdzic I jak sklonujemy Gregora to jeden bedzie dla Ciebie tez xD I zrobimy taki wieeelki ślub i bedzie fajnie ;d Małysz w tancu z gwiazdami, to bym juz zwatpila w swiat ;o Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. (; 28.04.11, 20:36 hahahahahahahahahahahaha, Małysz w Tańcu z gwiazdami - to będzie widok xd wgl wiem już skąd weźmiemy dna Grzesia przypomniało mi się, jak raz z koleżanką szłam ze szkoły i akurat deszcz padał. no i wtedy coś wstąpiło we mnie i krzyknęłam na cały regulator `to grzeeeeeeeś!`. a moja koleżanka wtedy mówi tak `ja wiem, ruda, że ty sobie wyobrażasz że to ślina grzesia jest` nie wiem z jakiej paki jej to do głowy przyszło o.O ale czekamy na deszcz teraz ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: (; 28.04.11, 20:43 Ha Ha ale wy macie plany z tym klonowaniemI wy go sklonujecie i dla mnie nic nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka :D 28.04.11, 21:16 Wiki przeciez Ty klona tez dostaniesz ! xD Nie martw sie ;d No ale nie bedzie widoku, bo Malysz sie nie zgodzil- i bardzo dobrze ! Rudda ty szalona jestes xD Z reszta jak ja, dlatego Cie tak kocham ;* Jak bede dziennikarka i bede z Grzesiem przeprowadzac wywiad to mu wyrwe pare wlosow czy wezme jego sline no i juz bedziemy miec dna i problem skad wziac dna rozwiazany Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: :D 28.04.11, 21:22 matko ale dyskusje wy tu prowadzicie Ja też interesuje się dziennikarstwem Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. . 29.04.11, 07:38 no wiecie, ale pewnie bd inne propozycje do Tańca z gwiazdami ^^ i może się w końcu złamie i się zgodzi *bezradny* xd oby jednak nie *-* hahaha, no takie rzeczy potrafię czasem zrobić xd Martusiowe i ja Cię też ;* <3. zrobimy dużo klonów i każdy dostanie Więc nie martw się Wiki Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka (; 29.04.11, 12:47 Niech nikt sie nie martwi, kazda dostanie xD O, Anulka napisalas cos wiecej niz nie tylko "" ;p jak tyle z nas sie interesuje dziennikarstwem to moze sie kiedys spotkamy w tym dziennikarskim swiecie Niestety, znow opuszcze Was na kilka dni, jade na wieś. Dlatego życze Wam miłej i szalonej majówki i nie tesknijcie za mna za bardzo ;d Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: (; 29.04.11, 20:58 No to Marszalinka miłej majówki A co do dziennikarstwa to ja mszę powiedzieć,że chyba jestem ewenementem i się dziennikarstwem tak sobie interesuje. I jeszcze na koniec Małysz w tańcu z gwiazdami???Ha Ha to by była lekka masakra Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 29.04.11, 21:30 kiedy zaczyna sie letnie Grand Prix ?? Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 : ) 29.04.11, 22:10 hej wiki każdy z nas jest inny : ) mnie też za bardzo nie ciągnie do dziennikarstwa : ) ja bym chciała aktorką zostać : ) hehe ;D ooo albo podróżować byłoby super : ) ale wam dziewczyny życze powodzenia, gdybyście chciały dalej w tym kierunku iść : ) to marszalinka miłego weekendu i wam dziewczyny też a LGP sie zaczyna anulka 17 lipca w Wiśle ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: : ) 30.04.11, 19:25 Noo , parę dni mnie nie było , a tu tak się nasz wątek rozwinął ;P Zaraz będzie 1000 ijee : D Co do dziennikarstwa też kiedyś chciałam w tym kierunku iść ale już mi przeszło niestety ^^ . A tu widzę , że większość z was chce na dziennikarkę iść ;>. Nie zdziwię siem jak was kiedyś w telewizji zobaczę , jak będziecie przeprowadzać wywiady z austryjakami . Tylko jak już się tam dostaniecie , to musicie obowiązkowo pozdrowić dawną koleżankę alice ;P I również życzę wam udanej majówki ; )) *Ojj coś ta moja wypowiedź jakoś taka nie poskładana jest xd Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 30.04.11, 19:18 @Marszalinka dziękuję, że znajdzie się jeden Gregor dla mnie.... ja ogólnie mam radochę, bo właśnie się dowiedziałam, że dziadek mojej babci był Austriakiem... to znaczy, że w jakiejś małej cząsteczce jestem Austiaczką.... to teraz potrzebny mi jest ten klon Gregora bym z nim mogła jeździć po Austrii szukać moich korzeni ja tez życzę wszystkim dobrej zabawy podczas długiego weekendu... ja mam świetną sytuację, bo 4, 5 i 6 mam wolne, bo są matury to mam zupełnie dłuuugi weekend Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki narciarskie 30.04.11, 19:31 też mam wolne , caały tydz <radość> : D Melissa , serio masz przodków w Austrii ? ^^ . To weź może dopytaj się rodzinki coś więcej . Może się okaże że Gregor to twój daleki kuzyn Oo . Boże , gdybym ja dostała taką wiadomóość to chyba bym umarła z radości ;P . Jeej , jak ja ci zazdroszczę ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 ;D 30.04.11, 21:27 ale macie dobrze ja jestem w 2 gim więc normalnie we środe do szkoły melissa, jak ja ci zazdroszcze ! noo dokładnie alice. ja też bym chyba umarła z radości ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: <3. 01.05.11, 18:30 Mi majowy weekend dobrze mija.Trochę nuda bo dużo osób wyjechało,ale na szczęście nie wszyscy ,więc co robić jestRuddy a tobie??? Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: <3. 01.05.11, 20:24 a bardzo fajnie, dziękuje ;D koleżanka, z którą nie widziałam sie od wakacji wpadła : ) nie uprzedziła mnie, więc to była niespodzianka : ) miło jest sie z nią zobaczyć, bo dzieli nas pół Polski : ) Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: <3. 02.05.11, 10:29 Jak na razie świetnie ^^ . Szkoda tylko, że pogoda nie taka , ale da się przeżyć ;d Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: <3. 02.05.11, 16:19 tsa , potrójny ślub ale w sumie to chciałam żebyście były moimi świadkami ;d no ale co tam. jak mija? próbuje się uczyć , ale mi nie wychodzi i oglądam cały czas tv (; Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 02.05.11, 18:15 no cóż...... pogoda nijaka, więc siedze w domu przed telewizorem, a miałam się uczyć.... trzymam otwarty zeszyt od historii, ale jak narazie niewiele z tego wyniosłam... a co do tego ausriackiego pochodzenia.... nie jarajcie się tak.... szansa, że jestestem z kimś znanym spokrewniona (czyt. Gregor xD) jest niewielka.... ale pomarzyć można Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 02.05.11, 19:10 akurat pogoda się nie udała na ten weekend, niestety ;< i już tęsknię za Marszalinką normalnie <3. jutro jadę w góry, o ile się pogoda uda *-* oby była ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Skoki narciarskie 02.05.11, 19:53 to miłego wyjazdu a co z marszalinką? Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki narciarskie 02.05.11, 20:54 yaaaaay, mamy 1000 postów <3. rządzimy, słońca Wy moje ^^ a marszalinka pojechała na długi weekend gdzieś do stankowic czy tam gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
ania98 Re: Skoki narciarskie 04.05.11, 20:27 ja lubię skoki ale nie tak bardzo jak żużel Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 02.05.11, 21:16 łoooo 1000 wpisów... normalnie wymiatamy..... to teraz dobijamy do drugiego tysiąca Odpowiedz Link Zgłoś
pattinsonowa007 Teraz nie. 02.05.11, 22:18 Hmm, kiedyś jak był Adaś Małysz nie mogłam się doczekać. Teraz już mnie nie ciągnie. Nie mamy drużyny, a jedyny skoczek w miarę to Kamil Stoch. Odpowiedz Link Zgłoś
jessica123 Re: Skoki narciarskie 02.05.11, 23:32 też bardzo lubię skoki narciarskie i już nie moge się doczeka następnego sezonu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: : ) 03.05.11, 20:13 @Selena013 generalnie po sąsiedzku, czyli bieszczady *-* bo jestem z podkarpacia Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: : ) 03.05.11, 20:25 aa no to życze ładnej pogody : ) nie byłam jeszcze nigdy w Bieszczadach, może kiedyś sie wybiore ja to bardziej Tatry, bo niedaleko mam, ja z Podhala jestem ; ) ale jakby tak wyliczyć, gdzie byłam w Tatrach, to lepiej sie nie przyznawać ; ) ale tak jest, że w sezonie jakoś nie ma sie czasu wyrwać nigdzie, bo zanim goście zdobywają szczyty, to babcia gotuje, mama sprząta, ja też sie po domu krzątam, coś pomoge zawsze ; ) ale jak już jest po sezonie, to jeździmy gdzieś ; ) albo ze szkoły też czasem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: : ) 03.05.11, 20:30 a, pogoda akurat była nawet ładna. tylko wieczorem się zepsuło i jakoś deszcz zaczął padać -.-' na podhalu też jest fajnie <3. przez 4 miesiące byłam w ośrodku w rabce-zdrój i całkiem fajnie było *-* Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Oł :D 03.05.11, 21:17 Nie ma mnie chwilke, a tu juz ponad 1000 postow no,no niezle jestesmy !;D Majówka świetna, choc dzis snieg zaczal padac w dzien kiedy wyjezdzalismy... A wy macie snieg ?;d Ja u siebie w Katowicach nie, ale na dolnym slasku to porazka jest;o Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Oł :D 03.05.11, 21:25 ja mieszkam na dolnym śląsku i jest zarąbiście dużo śniegu -.- jakiś mały jeździł na sankach dzisiaj : D Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Oł :D 03.05.11, 21:31 No to jakbym byla dluzej to moglysmy sie spotkac ! A gdzie dokladnie ?;d Choc w sumie dolny slask duzy jest xD No ja sie rano budze, patrze przez okno i az wrzasnelam;o Razem ze sniegiem chcemy przywrocenia sezonu skokow ! Odpowiedz Link Zgłoś
moonlight_002 Re: Oł :D 03.05.11, 22:08 to może Letnie GP będzie ze śniegiem i poczujemy się jak na skokach zimą Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ;p 04.05.11, 09:42 Oby nie ! Ja latem nie chce sniegu !!!! xD Uff dobrze, ze teraz do konca tygodnia wolne Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: ;p 04.05.11, 16:04 U mnie też wczoraj padało ;P . Tzn nie u mnie tylko u mojej kuzynki , pod Częstochową , u której wczoraj byłam . Teraz leżę w łóżku przeziębiona , bo wracałam od niej samochodem bez ogrzewania , masakra ;d . Żeby sobie uprzyjemnić tę drogę to wyobraziłam sobie , że jest listopad i już niedługo skoki znowu będą i od razu jakoś lepiej mi się tak zrobiło ^^ Właśnie , wraz z powrotem zimy powinny wrócić skoki ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ;p 04.05.11, 17:08 to robimy petycję i za tydzień zaczynamy nowy sezon skoków Marta. nie mów mi nawet. Ty sobie w domku bd siedzieć, a ja muszę do szkoły chodzić ;c Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ;p 04.05.11, 19:18 A u mnie śniegu nie maZa to dużooo deszczuNo macie racje robimy sezon od początku nie bedziemy czekac do listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 04.05.11, 19:32 u mnie na warmii piękna pogoda i nie ma śniegu! chyba jestem w tej grupie nielicznych, co go nie widzieli. właśnie..... czym jest zima (?) bez skoków narciarskich! robimy bunt Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Skoki 04.05.11, 19:42 Ja juz tak tesknie za skokami, ze masakra.... Ale razem damy rade ! Jestem ciekawa jak watek bedzie funkcjonowal w wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Skoki 04.05.11, 20:19 Tak jak teraz pewnie ;p albo i jeszcze lepiej , bo mamy lgp ;d . W każdym razie ja na pewno go nie opuszczę ^^ . No chyba że będę musiała gdzieś na kilka dni wyjechać . Ale później wrócę i znajdę czas żeby tu wejść ! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: Skoki 04.05.11, 20:59 obowiązkowo *________* nie damy się zarchiwizować, ot co! :3 Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou o boże . 04.05.11, 20:24 nienawidzę skoków i nie jara mnie Adaś Małysz. ave . Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Skoki narciarskie 04.05.11, 22:11 u mnie też pierwszą myślą po tym, jak zobaczyłam śnieg na zewnątrz były skoki niech już bedą wakacje i LGP. padam tutaj bez skoków ; ( a jeśli chodzi o wątek, to ja niedawno zaczęłam tu wchodzić, ale bardzo mi sie spodobało i w wakacje też bede tu tylko do koleżanki pojade może na kilka dni, więc tyle mnie nie bedzie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. ₪ ø ||| ·o. 04.05.11, 22:19 @marszalinka ja mieszkam we Wrocławiu następnym razem możesz do mnie przyjechać @anahi_loveyou no to po ch...a tu wchodzisz? ._. no , a skoki mogłyby być nie nudziłoby mi się po południami (; ale w sumie , nie było by małysza i tak dziwnie trochu ._. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: ₪ ø ||| ·o. 05.05.11, 11:26 @anahi_loveyou po co ty tu z Bogiem wyjezdzasz ? I jeszcze z malej litery -.- No ja wakacje mam zajete, wiec bede tu wchodzic na pojedyncze dni, ale sprobuje jak najczesciej Wszystko w waszych rekach! Nie mozemy dopuscic zeby watek sie zarchiwizowal ! To by bylo zle @naomi przez Wrocław tylko przejezdzalam, ale jak bym kiedys odwiedzala tamte okolice to dam znac ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: ₪ ø ||| ·o. 05.05.11, 17:09 utrzymamy ten wątek i nim nam go nie zarchiwizuje. to byłaby wielka strata : ( oo naomi ja bede we Wrocławiu za 2 tygodnie jade na wycieczke klasową na 3 dni : ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: ₪ ø ||| ·o. 05.05.11, 18:25 Nie no oczywiście,że nie pozwolimy na zarchiwizowanie wątka przez wakacje będę wchodzić no chyba,że gdzieś wyjadę i nie będzie dostępu do komputera. Teraz tylko czekam na LPG Odpowiedz Link Zgłoś
melissa Re: Skoki narciarskie 05.05.11, 18:43 nie ma mowy byśmy dały się zarchiwizować... watek będzie trwał aż do rozpoczęcia następnego sezonu a w wakacje jakoś się utrzyma wątek.... jak tylko będę miała okazję i możliwość skorzystania z internetu to napewno będę tu zaglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Skoki narciarskie 05.05.11, 20:55 To sie bardzo ciesze, ze jestescie (jestesmy) tak zaangazowana w ten watek Wrocław kojarzy mi sie z serialem "Pierwsza milosc", sorry xD LGP coraz blizej ;D Choc nie bede miala czasu ogladac ehhh.... W sumie zimowy sezon tez coraz blizej ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ ; )) 06.05.11, 13:12 Wszystko coraz bliżej xd ;P A pierwsze skoki polaków już za kilkanaście dni ! ^^ Jeej szybko zleciała ta przerwa :o . Odpowiedz Link Zgłoś