maitsa Re: Najlepsza część? 02.11.10, 16:00 nie grałam w 3 i 1, a w 2 kiedyś grałam, fajna Odpowiedz Link Zgłoś
kingusiaaxdd Re: Najlepsza część? 02.11.10, 16:14 Ja kocham trójkę. Jedynie głupie jest to, że nie ma fajnych fryzur i ciuchów, jak się nie ma wszystkich dodatków tak jak np. jaa . x d (Nie, że się chwalę ^^) A najfajniejszym dodatkiem do the sims 3 jest "Po zmroku" , zaraz po tym jest "Kariera" , Później te takie co się jest w Egipcie lub w Paryżu . ; x Buahh ;** Odpowiedz Link Zgłoś
rikki dwa. 02.11.10, 16:29 dwójka jest najlepsza, trójka jakoś nie przypadła mi do gustu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Najlepsza część? 02.11.10, 16:50 ja lubię jedynkę, bo wszystko widzę. już jej nie mam, ale pamiętam, że były fajne dodatki: gwiazda z avril, wakacje, abrakadabra i randka. Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Najlepsza część? 02.11.10, 16:55 Ja uwielbiam sims 2.Wcześniej zainstalowałam sobie sims 3 ale jakoś mi się nie spodobały,usunęłam i znów zainstalowałam sims 2.Teraz mam wszystkie możliwe dodatki do sims 2 plus jeszcze z internetu różne ubrania,meble,simy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
phraine Re: Najlepsza część? 02.11.10, 22:57 Simsy 3 Dużo możliwości,lepsza grafika i więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Sims 2 06.11.10, 11:24 nie ogarniam trójki, tam trzeba nawet simom myć zęby i wgl. jak dla mnie beznadzieja.. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Sims 2 31.01.11, 14:32 nie trzeba, ale można myć. xd Ja osobiście wybieram trójkę, ponieważ jeśli ktoś umie wykorzystać większość opcji jakie nam oferuje trójka to dopiero wtedy w pełni można docenić tą grę . Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: Najlepsza część? 19.04.11, 13:51 u mnie jest tak że 2 i 3 ciągle się gonią jak gram za dużo w jedne to lecę na drugie ! a co do 1 to są beznadziejne w porównaniu do pozostałych części :^ mrr papa Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Najlepsza część? 16.07.11, 14:05 Jak dla mnie, to trójka, ale ma też swoje wady. Odpowiedz Link Zgłoś
ser_w_puszce Re: Najlepsza część? 16.07.11, 14:18 kurka wodna, oczywiście, że 3!!! Grafika bez skazy, można sobie chodzić po mieście, tysiące nowych funkcji. Jest stanowczo najlepsza. Szkoda tylko, że mam lekko przestarzały komp, bo mi się trochę zawiesza, ale i tak jest super!! O bosz, jak oni zrobią 4 to już w ogóle będzie odjazd! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaq Re: Najlepsza część? 16.07.11, 15:11 Szczerze to w 3 nie grałam ! 2 mi wystarcza, jest super. Za to nie cierpię jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Dwójeczka :) 13.08.11, 18:16 według mnie najlepsza 3 jest strasznie nudna , po paru dniach gry mi się znudziła i z powrotem zainstalowałam sobie 2 . Odpowiedz Link Zgłoś