Dodaj do ulubionych

szafki szkolne

29.10.10, 13:04
zastanawiam sie czy macie w szkole szawki.
wiecie o jakie mi chodzi prawda,

jak macie to co w nich trzymacie ???
bo my właśnie dostaliśmy, bardzo sie ciesze bo zawsze takie chciałam mieć big_grinbig_grinbig_grin

no wiec piszcie ???
Obserwuj wątek
    • arasha Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:10
      my nie mamy hamstow ale za to buduja man szatnie i prysznice w takim malym budynku
      przed szkoa superr
      • zaczarowanaaaa ..;| ? 29.10.10, 13:18
        nie,bo po co ? ja nie mam szkoły na 3 hektartyxd i to dziecinne jest xd
        popularne to jest tylko w uas w szkolach itd.
      • virginkaa Re: szafki szkolne 29.10.10, 15:05
        Ne, mamy dużą szatnię z numerkami big_grin
        • majka04 Re: szafki szkolne 29.10.10, 15:14
          mam , ale szafki maja tylko 1 i 2 klasy bo 3 mają szatnie / boksy . no a w szafce trzymam
          buty , kurtkę itp. ale też np, strój na wf żeby nie nosić go cały dzień w plecaku to siedzi w
          szafce i czeka na wf . ;d jakieś przybory na plastykę i to wszystko.
        • luflee. tak. 02.11.10, 17:10
          trzymam tam rzeczy, ktore moga sie przydac nastepnego dnia w szkole.
    • lubie_luzowy Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:15
      Mamy , ale malo kto z nich korzysta ;d . !
    • cookie18 Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:16
      u nas nie ma szafek : ( XD
      • kingella24 Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:18
        mamy szafki takie duże, na kurtki, buty itp. no i jeszcze ewentualnie książki też czasem
        zostawiam
      • dzydzia.xd Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:56
        od pierwszej klasy podstawówki mamy szafki . big_grin
        zazwyczaj trzyma sie w nich buty , kurtki , książki i takie bzdety . xd czasem
        kosmetyczkę , stój na wf . ;D
    • kolorowa_x Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:19
      Moje LO posiada szafki od zawsze.
      I praktycznie tam kurtkę i buty trzymam oraz książki i zeszyty, a zamykane są na kluczyki.
    • currant_ . 29.10.10, 13:19
      my mamy szawki na klucz.

trzymam tam moje buty na zmiane , atlas i plan lekcji.
      • currant_ + 29.10.10, 13:47
        no i kurtkę itd. ;d
    • sailorolla Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:20
      U nas w szkole tylko 3 klasy gim mają.
    • gwiazdka_97 Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:21
      my nie mamy .. ale moim zdaniem to trochę beznadziejne bo zazwyczaj ma się zadania
      domowe i wgl. więc książki i tak bierze się do domu . x dd ale do przechowywania różnych
      rzeczy to taak . wink
    • alexis69 Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:22
      U mnie w liceum nie ma tongue_out , albo jeszcze tego nie ogarnęłam i nie wiem gdzie są,
      bo chodzę tu dopiero od września tego roku big_grin
      A w gim. miałam szafki, ale ja nie miałam swojej własnej, bo mi nie potrzebna
      była. Mieszkałam koło szkoły smile
    • lamma Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:24
      dzielę szafkę jeszcze z trzema koleżankami z klasy, trzymamy (nie wiem czy to można tak
      określić, bo przy każdym otwieraniu wylatują) książki, własnej roboty urnę wyborczą z
      pudełka po butach, podarte plakaty, kurtki, chusteczki do nosa, składkę, dwa słowniki, siatki,
      jakiś szalik, a drzwiczki od wewnętrznej strony mamy cudnie przyozdobione, często tym co się
      napatoczy. (+ moi the horrors) c;
    • seneka4 Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:24
      U mnie w gimnazjum nie ma szafek... jest tylko szatnia, którą pilnuje woźny. l;
      Dają specjalne numery na breloczkach. Potem wymieniamy je na oddane kurtki.
      parasolów nie można oddawać tylko kurtki ,płaszcze itp. w podstawówce miałam
      szafkę z jakąś tam koleżanką.
    • kacia_6514 Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:25
      ja w podstawówce miałam a w gim to mamy boksy ;c
      aaa w podstawówce na koniec roku zawszę 2 siatki ciuchów ,kosmetyków nawet staniki big_grin
      wszystko tam było xD
      • ashley_miley Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:32
        Mamy szafki, trzymam tak kurtkę, wf, plan lekcji, i czasami w tracie dnia w
        szkole jak mamy ciężkie torby to niektóre książki wypakuję smile (szafki mam na
        kluczyk )
    • squash ja mam. 29.10.10, 13:39
      na kluczyk, który kilka razy zdarzało mi się zapodziać. : >
      mam tam książki rzecz jasna. ; )
      oprócz tego strój na wf, buty na przebranie, lusterko i naklejony plan lekcji.

cieszę się, że mam możliwość korzystanie z szafek. Dzięki temu mogę chodzić z torebką do
      szkoły. c:
    • andzias mam, ale... 29.10.10, 13:49
      nic w nich nie trzymam, bo akurat taka szafka, że prawie każdy może ją otworzyć.
    • jane_ Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:50
      mamy. na kluczyk.
      trzymam buty na zmianę, kurtkę, strój na wf, jakieś teczki, plakaty, wrzucają tam też plotki i pozdrowienia do gazetki szkolnej, jakieś śmieci, i w ogóle.

a bawić się w ozdabianie szafki przestałam po pierwszej klasie, to strata czasu, a i tak nikt na to nie patrzy.
    • linda Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:52
      ja już 3 lata żyje z szafkami surprisedsurprised co chowam ? hymmm...... śmieci big_grin
    • blyszczaca Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:58
      niestety nie ; (
      • dunjaa Wrrr. 29.10.10, 14:07
        Mamy w szkole, ale zawsze są z nimi jakieś problemy.
        Zwykle zamki są wyrywane. I to mnie wkurza, gdyż mi też wyrwano a dyrektorowi
        nie chce się dupy ruszyć i załatwiać! Tylko niech sie nie dziwi potem, że nie
        zmiany na zimę butów albo czemu nosimy kurtki do sali. -,-
        Wybaczcie moje zdenerwowanie, ale taka szafka to naprawdę coś fajnego. Tylko
        uczniowie tego nie szanują.
    • biebierkowa Re: szafki szkolne 29.10.10, 14:06
      mamy i my w nich trzymać musimy buty kurtki i materiały potrzebne do szkoły
      (książki itp)
      trzymamy w nich też kosmetyki itp piwopiwo
    • top_kot . 29.10.10, 14:10
      U nasz mają tylko tzecie klasy, ale to jest takie malutikie dosłownie taki mały kwadracik .. i na
      każdą klase jest 13 szafek, a ludzi u nas w tej szkole w klasach jest po 30.. więc zal. A na kurtki
      i buty to boksy są ..; ((
    • natky_cola Re: szafki szkolne 29.10.10, 14:30
      Mamy szafki.
      Ja w nich trzymam: ksiażki, buty, klucze, przybory szkolne, tampony,
      • pola16 w gim. miałam teraz już nie. 29.10.10, 14:36
        Były na szyfr, więc się nie bałam, ze zgubie klucz. Jedynie zapominałam kodu, ale to woźny
        ma 'magiczny kluczyk', który potrafił szyfr odszyfrować (wiem, wiem błąd logicznywink). Miałam
        tam wszystko czego nie potrzebowałam na aktualne lekcje, czyli jeden wielki syf ;d. W śr
        szkole już ich nie ma, ale nawet nie potrzebuje, bo nie noszę, aż tyle zeszytów, czasem nawet
        książek ;O.
    • leesh Re: szafki szkolne 29.10.10, 14:43
      nie mamy niestety ;/
    • agusiaa93 Re: szafki szkolne 29.10.10, 14:44
      Ja mam szafki w szkole smile Fajna rzecz . Trzymamy w nich kurtki , strój na w-f no i oczywiście
      zostawiam w niej książki smile
    • smog Re: szafki szkolne 29.10.10, 14:54
      Mamy w szkole. Trzymam w nich buty na wf (cały strój tylko po lub przed wfem,),
      zostawiam książki, których nie potrzebuję, kosmetyczkę, kiedyś na chemię
      musiałam przynieść mydło do szkoły, zostawiłam je w szawce, i od tego czasu
      zawsze jak otwierałam szafke, pachniało na kilometr. Ludzie stwierdzili, że to
      dobry pomysł i zawieszali te małe zapachowe choineczkismile
      A poza tym to trzymam w szafce jeszcze grzebień, ręcznik pod prysznic po wfie i
      inne.
    • cukiereczek.. Re: szafki szkolne 29.10.10, 14:59
      mamy .. i są one jak by.. w piwnicy . xd

ale my nie możemy tam trzymać np. książek itd. ;? bo, mamy tam trzymać tylko
      buty kurtki i rzeczy na treningi i tyle ..;/ a szatnie są otwarte tylko 8:00 i
      8;50 później zamykają, bo do tej pory mają przyjść wszyscy -.-
    • x.pati.x Re: szafki szkolne 29.10.10, 15:01
      u nas nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka