natusia1201 29.10.10, 13:04 zastanawiam sie czy macie w szkole szawki. wiecie o jakie mi chodzi prawda, jak macie to co w nich trzymacie ??? bo my właśnie dostaliśmy, bardzo sie ciesze bo zawsze takie chciałam mieć no wiec piszcie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arasha Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:10 my nie mamy hamstow ale za to buduja man szatnie i prysznice w takim malym budynku przed szkoa superr Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaaa ..;| ? 29.10.10, 13:18 nie,bo po co ? ja nie mam szkoły na 3 hektartyxd i to dziecinne jest xd popularne to jest tylko w uas w szkolach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: szafki szkolne 29.10.10, 15:14 mam , ale szafki maja tylko 1 i 2 klasy bo 3 mają szatnie / boksy . no a w szafce trzymam buty , kurtkę itp. ale też np, strój na wf żeby nie nosić go cały dzień w plecaku to siedzi w szafce i czeka na wf . ;d jakieś przybory na plastykę i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
luflee. tak. 02.11.10, 17:10 trzymam tam rzeczy, ktore moga sie przydac nastepnego dnia w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_luzowy Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:15 Mamy , ale malo kto z nich korzysta ;d . ! Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:18 mamy szafki takie duże, na kurtki, buty itp. no i jeszcze ewentualnie książki też czasem zostawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzydzia.xd Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:56 od pierwszej klasy podstawówki mamy szafki . zazwyczaj trzyma sie w nich buty , kurtki , książki i takie bzdety . xd czasem kosmetyczkę , stój na wf . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_x Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:19 Moje LO posiada szafki od zawsze. I praktycznie tam kurtkę i buty trzymam oraz książki i zeszyty, a zamykane są na kluczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 29.10.10, 13:19 my mamy szawki na klucz. trzymam tam moje buty na zmiane , atlas i plan lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
sailorolla Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:20 U nas w szkole tylko 3 klasy gim mają. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:21 my nie mamy .. ale moim zdaniem to trochę beznadziejne bo zazwyczaj ma się zadania domowe i wgl. więc książki i tak bierze się do domu . x dd ale do przechowywania różnych rzeczy to taak . Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:22 U mnie w liceum nie ma , albo jeszcze tego nie ogarnęłam i nie wiem gdzie są, bo chodzę tu dopiero od września tego roku A w gim. miałam szafki, ale ja nie miałam swojej własnej, bo mi nie potrzebna była. Mieszkałam koło szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:24 dzielę szafkę jeszcze z trzema koleżankami z klasy, trzymamy (nie wiem czy to można tak określić, bo przy każdym otwieraniu wylatują) książki, własnej roboty urnę wyborczą z pudełka po butach, podarte plakaty, kurtki, chusteczki do nosa, składkę, dwa słowniki, siatki, jakiś szalik, a drzwiczki od wewnętrznej strony mamy cudnie przyozdobione, często tym co się napatoczy. (+ moi the horrors) c; Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:24 U mnie w gimnazjum nie ma szafek... jest tylko szatnia, którą pilnuje woźny. l; Dają specjalne numery na breloczkach. Potem wymieniamy je na oddane kurtki. parasolów nie można oddawać tylko kurtki ,płaszcze itp. w podstawówce miałam szafkę z jakąś tam koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
kacia_6514 Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:25 ja w podstawówce miałam a w gim to mamy boksy ;c aaa w podstawówce na koniec roku zawszę 2 siatki ciuchów ,kosmetyków nawet staniki wszystko tam było xD Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_miley Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:32 Mamy szafki, trzymam tak kurtkę, wf, plan lekcji, i czasami w tracie dnia w szkole jak mamy ciężkie torby to niektóre książki wypakuję (szafki mam na kluczyk ) Odpowiedz Link Zgłoś
squash ja mam. 29.10.10, 13:39 na kluczyk, który kilka razy zdarzało mi się zapodziać. : > mam tam książki rzecz jasna. ; ) oprócz tego strój na wf, buty na przebranie, lusterko i naklejony plan lekcji. cieszę się, że mam możliwość korzystanie z szafek. Dzięki temu mogę chodzić z torebką do szkoły. c: Odpowiedz Link Zgłoś
andzias mam, ale... 29.10.10, 13:49 nic w nich nie trzymam, bo akurat taka szafka, że prawie każdy może ją otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:50 mamy. na kluczyk. trzymam buty na zmianę, kurtkę, strój na wf, jakieś teczki, plakaty, wrzucają tam też plotki i pozdrowienia do gazetki szkolnej, jakieś śmieci, i w ogóle. a bawić się w ozdabianie szafki przestałam po pierwszej klasie, to strata czasu, a i tak nikt na to nie patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: szafki szkolne 29.10.10, 13:52 ja już 3 lata żyje z szafkami co chowam ? hymmm...... śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa Wrrr. 29.10.10, 14:07 Mamy w szkole, ale zawsze są z nimi jakieś problemy. Zwykle zamki są wyrywane. I to mnie wkurza, gdyż mi też wyrwano a dyrektorowi nie chce się dupy ruszyć i załatwiać! Tylko niech sie nie dziwi potem, że nie zmiany na zimę butów albo czemu nosimy kurtki do sali. -,- Wybaczcie moje zdenerwowanie, ale taka szafka to naprawdę coś fajnego. Tylko uczniowie tego nie szanują. Odpowiedz Link Zgłoś
biebierkowa Re: szafki szkolne 29.10.10, 14:06 mamy i my w nich trzymać musimy buty kurtki i materiały potrzebne do szkoły (książki itp) trzymamy w nich też kosmetyki itp Odpowiedz Link Zgłoś
top_kot . 29.10.10, 14:10 U nasz mają tylko tzecie klasy, ale to jest takie malutikie dosłownie taki mały kwadracik .. i na każdą klase jest 13 szafek, a ludzi u nas w tej szkole w klasach jest po 30.. więc zal. A na kurtki i buty to boksy są ..; (( Odpowiedz Link Zgłoś
natky_cola Re: szafki szkolne 29.10.10, 14:30 Mamy szafki. Ja w nich trzymam: ksiażki, buty, klucze, przybory szkolne, tampony, Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 w gim. miałam teraz już nie. 29.10.10, 14:36 Były na szyfr, więc się nie bałam, ze zgubie klucz. Jedynie zapominałam kodu, ale to woźny ma 'magiczny kluczyk', który potrafił szyfr odszyfrować (wiem, wiem błąd logiczny). Miałam tam wszystko czego nie potrzebowałam na aktualne lekcje, czyli jeden wielki syf ;d. W śr szkole już ich nie ma, ale nawet nie potrzebuje, bo nie noszę, aż tyle zeszytów, czasem nawet książek ;O. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiaa93 Re: szafki szkolne 29.10.10, 14:44 Ja mam szafki w szkole Fajna rzecz . Trzymamy w nich kurtki , strój na w-f no i oczywiście zostawiam w niej książki Odpowiedz Link Zgłoś
smog Re: szafki szkolne 29.10.10, 14:54 Mamy w szkole. Trzymam w nich buty na wf (cały strój tylko po lub przed wfem,), zostawiam książki, których nie potrzebuję, kosmetyczkę, kiedyś na chemię musiałam przynieść mydło do szkoły, zostawiłam je w szawce, i od tego czasu zawsze jak otwierałam szafke, pachniało na kilometr. Ludzie stwierdzili, że to dobry pomysł i zawieszali te małe zapachowe choineczki A poza tym to trzymam w szafce jeszcze grzebień, ręcznik pod prysznic po wfie i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: szafki szkolne 29.10.10, 14:59 mamy .. i są one jak by.. w piwnicy . xd ale my nie możemy tam trzymać np. książek itd. ;? bo, mamy tam trzymać tylko buty kurtki i rzeczy na treningi i tyle ..;/ a szatnie są otwarte tylko 8:00 i 8;50 później zamykają, bo do tej pory mają przyjść wszyscy -.- Odpowiedz Link Zgłoś